Nvidia Shield TV (2017) - multimediálne centrum pre 4K domácnosť

  • Me_Gusta 04.03.2018 - 10:52

    má az tolko vyhod, aby som si miesto klasickeho android TV boxu za 25-50€ kupil shield za 200€? :)

  • MILAN DROBNÝ04.03.2018 - 11:45 Trvalý odkaz

    ano, hlavne ak clovek vidi ako sa bezne cinske ATV boxy sekaju len pri pohybe v menu. To na Shielde je jedna basen, nic sa neseka, vsetko je plynule a okamzite. Plnohodnotne rychlosti na usb a ethernet, to RaPI a ine boxy maju zdielane s hlavnym cpu a na prenosovej rychlosti je to vidiet. O bezproblemovom oficialnom Netflixe, HBOGO, HorizonGO, Plex server, Google Assistantom a inteligetnou domacnostou ani nehovorim. 4K s HDR a DTS/Atmos passthrouth taktiez. ez blackfriday sa dal zohnat z amazon.fr s dopravou zdarma za 150Eur. A to uz za podobne vybaveny box je bezkonkurencna cena. Cinska konkurencia stoji tak 80-90eur s nulovou softverou podporou.Na Shielde vychadza cca kazdy mesiac novy update ah so security patchmi.

    V recenzii mi chyba zmienka, ze sa box da ovkadat aj cez hdmi cec TV ovladacom, pripadne naparovat iny cez infraport, alebo ine zariadenie ce bluetooth

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease05.03.2018 - 10:27 Trvalý odkaz

    Hmm mal som cez 12 typov TV boxov do 100€. Sekal sotva jeden. Aj ten som "odsekal" :)
    Treba sa v tom vedieť orientovať a nehádzať všetko do jedného pytla. Na YouTube je min. 5 zásadných testerov TV boxov, kde sa dá overiť čo človek požaduje. Plus kto sa rád hrá môže skúsiť iné romky s novými možnosťami, alebo vyhodiť android a skúsiť Libre/Open Elec.
    Je, ale pravda, že na 90% čínskych boxov si Netflix, či YouTube v 4K neužije. Detto DTS-X, Dolby ATMOS. Posledné 3 možnosti nepodporuje dokonca ani najvýkonnejší Apple TV 4K.
    Ak teda user možnosti Nvidia Shield TV požaduje je to vynikajúca voľba