Na jeden záber: peňaženkové puzdrá

  • Me_Gusta 02.01.2013 - 12:40

    tie karty musia krásne štekliť displej ;) a tie ceny sú prehnané, keď sa takéto veci dajú zohnať za polovicu, ale keď si to ľudia kupujú a e-shopu sa darí, tak je dobre :)

  • Xarra02.01.2013 - 19:31 Trvalý odkaz

    Tieto penazenkove ani diarove puzdra z vlastnej skusenosti neodporucam a to kvoli fotoaparatu. Puzdra su hrube, fotoaparat s prisvetlovacou diodou je preto hlboko zapusteny a pri foteni s bleskom su fotky v zlej kvalite. Na fotke je potom nepekny farebny kruh, fotka je v strede svetla a zvysok tmavy, z dovodu ze svetlo z prisvetlovacej diody nemohlo byt rozptylene do stran.

    martian02.01.2013 - 20:41 Trvalý odkaz

    Mal som nieco podobne na Nokiu 5800XM. Neznackove, bocne plasty sa poodlamovali, telefon v nom nebol napevno. Napriek tomu som puzdro pouzival vyse 2 rokov, spolahlivo chranilo proti padom.
    Teraz mam na HTC Evo 3D Krusell Orbit Flex HTC EVO 3D vo verzii s jednou priehradkou na kartu/OP. Predny kryt je odnimatelny, no po par mesiacoch sa mi dolny plastovy cap zlomil. Krusell ponuka v ramci zaruky vymenu kus za kus, ale radsej som povodny cap nahradil magnetickym uchytom. Je to ovela sikovnejsie. Mam ho uz skoro rok, som maximalne spokojny, telefon je stale chraneny a lepsie (=bezpecnejsie) sa mi drzi v ruke. S fotenim/prisvietenim s LED tiez ziaden problem, ako bolo popisane vyssie. Ale je to aj konstrukciou Evo, dvojita LED je medzi objektivami. Osobne odporucam.

    funboy03.01.2013 - 08:58 Trvalý odkaz

    výborná kombinácia, také ALL IN ONE, pri odcudzení má odcudziteľ všetko pekne pohromade - telefon, platobné karty, PIN-y k nim v telefone a ešte aj príručnú hotovosť v púzdre - dobrý nápad :-)