Kúpa nového MT z Telekomu

  • 6 príspevkov
  • majko11293 (h… 20.08.2012 - 13:48

    Zdravim, po dlhej dobe som tu opet zavital s poziadavkou o radu. Vlastním telefón HTC Desire už vyšše rok a pol. Končí mi v Telekome paušál (Podla seba 3) a ja neviem aký telefón zobrat, respektíve či mám počkať do Vianoc na nové telefóny ako aj akcie pred/po Vianociach. Hladám telefón ktorý:
    - bude ist rychlo a plynulo
    - nebude sekat ani ked na nom spustím hru a zaroven prehliadam web
    - zvládne náročnejšie hry ako GTA3
    - mi vystačí na 2-3 roky
    - mi čiastočne nahradí tablet ktorý som mal v pláne kúpiť no rozmyslel som si to.

    Ako najlepšie riešenie mi prichádza HTC One X poprípade Samsung Galaxy SIII. Odrádza ma ale cena, v prípade One X by som musel doplacat 399eur a v pripade SIII 459eur čo je myslím dosť kedže telefón kupujem len na tie 2-3 roky. Do úvahy prichádza aj One S ktorý má celkom slušný hardware, no tu ma odrádza hlavne displej ktorý je menší a teda až tak mi tablet nenahradí. Za One S by som musel doplácať 259eur čo je priatelnejšie ako v prípade predchádzajúcich dvoch telefónov. Ako posledný telefón o ktorom premýšľam je Sony Xperia S ktorý je super, no opet je menší a trochu sa obávam staršieho procesora-MSM8260 ktorý je na trhu už dosť dlho a bojím sa že o pol roka-rok na nom nespustím najnovšiu hru. Až taký vášnivý hráč niesom, nemám na to príliš čas, no občas si dobrú hru zahrám a nechcem opeť zažiť že si kupim telefon a o pol roka na nom hru nespustím (prípad Desiru a Asphaltu 6). Budem vdačný za každú radu poprípade skúsenost so spomínanými telefónmi alebo aj inými ktoré by mi mohli vyhovovať. Ako som spomínal, zvažujem aj počkať do Vianoc, predsa len má vyjst Note 2 alebo HTC Endeavor ktore by tiež stali za zváženie. Dakujem

    EDIT: Pisal som do telekomu o aky model One S sa jedna, či je to model Z520 s procesorom Snapdragon S4 alebo Z560e s procesorom Snapdragon S3 a napisali mi že sa jedna o S3, takze sklamanie.

  • Lubo C20.08.2012 - 18:07 Trvalý odkaz

    Ja silno zvazujem kupit S3 a rozmyslam nad strategiou ako ma to vyjde co najmenej. Mam podla seba 5 (za polovicu) co mi skoncilo pred vyse mesiacom. mesacne prevolam do 100 minut a poslem do 50 sms plus sem-tam hovory do zahranicia a roaming.

    alternativa 1 je Happy L za 24€ + 13€/m za telefon, jednorazovo 99e. Takto by ten telefon vysiel na 411 eur, s tym ze mi ponukaju 100 eur zlavu na hociktory telefon cize by to slo dolu, co je zaujimave. za dva roky spolu 887€ aj so zlavou
    alt.2 easy free, ale musel by som ho kupit za hotovost (minimalne 450-500eur) a aj tak by som musel kupovat kredit, ked pocitam minimalne 10 eur/mesiac (co urcite miniem) dostavam sa za 2 roky na nejakych 750 eurokorun. da sa predpokladat ze to bude viac.
    alt.3 O2 zlaty a po mesiaci ho zmenit na strieborny. 15+9€/mes + 416 jednorazovo, dostavam sa na 970 za 2 roky.
    wow ani neuvazujem lebo nemam rad orange a navyse zbezne co som pozeral tie ceny tak to nevyzera bohvieako.

    ci chcem ci nechcem asi mi to vychadza najmenej ked vezmem alt1. mam tam k tomu bonus mrte sms (co urcite vyuzijem) aj volne hovory vecer vikend a aj 500mb internet. tejto jednej veci sa bojim ze by mi to nemuselo stacit - vedel by niekto poradit ako ich mam ukecat nech mi daju neobmedzeny?

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease20.08.2012 - 18:27 Trvalý odkaz

    a čo počkať na Samsug Galaxy Note 2. S 5,5" uhlopriečkou by mohol nahradiť tablet.

    majko11293 (h…20.08.2012 - 18:48 Trvalý odkaz

    ano, ale cena bude zas prestrelena spočiatku. Ale každopadne počkam, ved už 28.augusta ma byt predstaveny v Berline, nie? Uvidime. Ale 5,5 si myslim že už je dost vela. Ved ten telefon budem aj nosit :D

    Deathless21.08.2012 - 23:10 Trvalý odkaz

    s 5,5 by este mohol byt mensi ako Note 1...keby ubrali trochu z ciernych okrajov ;) Pokial daju 1,5 - 2GB RAM tak ho kupujem..pkial daju 1GB tak nie...teraz je 1GB a uz to je len tak tak...dokonca semtam mi vypne sygic na pozadi..a to mam pustene iba Sygic, Ulysee speedometere, a nejaky tem mp3prehravac niekedy grooveshark... Sygic zere hrozne vela ram..

    majko11293 (h…22.08.2012 - 10:00 Trvalý odkaz

    Sygic nepouživam a zrejme ani nebudem takže 1GB RAM by mi mohlo stačit. Najčastejšie použivam Google Maps a tie vela RAM nežeru. No uvidime, sam som zvedavy čo Samsung uvedie na trh. Ak nebude večši ako terajši Note tak zrejme to bude horuci kandidat na moj buduci telefon. Pokial ho ale telekom zaradi do ponuky tak to potrva. Takže to asi spravim tak, že na paušal si vezmem nejaku šunku za 1 euro s ktorou prežijem do decembra a potom kupim v hotovosti Note. Snad to ani s tou cenou nepreženu.