iPhone - Navigon uz pracuje so suradnicami

  • 6 príspevkov
  • Richard Hombauer 04.01.2010 - 23:20

    tak som konecne aktualizoval najnovsiu verziu Navigonu

    ako vzdy bezplatne...uz tusim treti raz

    v polozke VIAC pribudli ku TRASA a MOZNOSTi aj dalsie tri:
    - doplnky - funkcie, ktore si mozete dokupit
    - zadat suradnice - stupne-minuty-sekundy alebo decimalne stupne (huraaa)
    - pomoc v pripade nudze - zobrazenie mojej polohy a moznost vyhladat najblizsiu cerpacku, policiu, nemocnicu ci lekaren (toto som uz v nejakej navigacii nedavno videl a velmi sa mi to pacilo)

    a 60-ka v obci na Slovensku je tu stale. ta ma na mnohych navigaciach stve najviac. potom zle funguje pocitanie casu prichodu.

    dlhe nacitavanie ostalo (vraj je zrychlene, ale mne sa to vobec nezda)

    pri tvorbe trasy stale chyba moznost pridat akykolvek bod na mape. takze stale treba najprv na mape oznacit lubovolne body, pridat ich jednotlivo do oblubenych poloziek a az tie pridat do trasy. ja planujem trasy takto a nejak extra mi to nevadi...ale bolo by jednoduchsie pridat do trasy rovno akekolvek body na mape. snad v buducom update.

  • stranger112105.01.2010 - 13:57 Trvalý odkaz

    Mne teraz v zime, akonahle sa trocha viac zatiahne, Navigon po poslednom update nefunguje. Straca gps signal a je to cele zabrzdene, v kuse vyhadzuje polohu mimo trasy na ktorej som, potom prepocitava novu trasu, niekedy sa chyti spat...Updatoval som hned po vyjdeni aktualizacie. Myslel som, ze ci dceram nahodou iphone nespadol na zem a nepriznali sa mi, alebo amici nevypli par satelitov. Milestone sa mi ale chytala hned a aj navigacia isla bezproblemov. Supol som do iphonu spat starsiu verziu, ta funguje...

    zemiak05.01.2010 - 14:21 Trvalý odkaz

    stranger1121, treba reportovat vyrobcovi, takisto napady na funkcnost posielat tamtiez (riso).
    inac sa nedockame

    Richard Hombauer05.01.2010 - 17:01 Trvalý odkaz

    skusal som navigon teraz v aute a taky rychly start GPS som este nezazil. nacitanie aplikacie trva odhadom o 2 - 3 sekundy dlhsie, ale nacitanie sa mi zdalo bleskove. zatial sudim podla jedneho vyskusania.

    ale aku trasu mi to vyratalo cez celu petrzalku, namiesto pekne okolo nej, tak to by ste neverili. a pritom mam urceny profil "rychla".

    Richard Hombauer12.01.2010 - 15:02 Trvalý odkaz

    Taaakze, vsimol som si dalsiu podstatnu zmenu. Ked zadam nejaky ciel, napriklad ulicu, zobrazi sa mala mapka (ako doteraz) a pri nej mala lupa (nove). A prave ta sluzi na to, aby sa vyhladany bod zobrazil na mape a vy mozete lubovolne presunut ciel na nej. Toto bola vec, ktora mi na iPhone chybala najviac a vyrazne riesi aj problem s hybajucim pridanim bodu do trasy. Ved si vyhladam nejake mesto a potom len ciel presuniem. Parada.

    samo01.03.2010 - 18:36 Trvalý odkaz

    aka je najnovsia verzia Navigonu pre iP?
    ja tam mam napisane :

    NAVIGON Version: 1.4.0 (Europe build-1021....1922)