Honor 5X - nadšenie na prvom rande, vytriezvenie na druhom

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease 11.03.2016 - 13:19

    Recenzia za jedna. Fon za 3. vraj Best mid-end 2016. Síce Snapdragon 615 nebol nikdy trhač BenchMark testov. Ale začínam silne pochybovať o tomto čipsete. 8 z desiatich mobilov má s týmto SoC problémy. snáď iba Moto X Play sa tým vysporiadala..

  • ondrakomous11.03.2016 - 13:45 Trvalý odkaz

    jo, souhlas, asi dobrej midrange, ale prece jen se vic klanim k xiaomi redmi3.

    gsmarena11.03.2016 - 13:54 Trvalý odkaz

    ked uz tak redmi note 3 pro ,ale tu treba pockat na cz/sk rom ktora je uz na svete len ju tam chlapci z miui.cz musia este dostat

    ondrakomous11.03.2016 - 13:57 Trvalý odkaz

    ne, ne, redmi ma kareckovy vzor na zadnim krytu a je lehci a mensi, note uz je zbytecne prerostly, ale to se da rict i o tomto honoru. navic redmi 3 ma v battery testu na gsm arena 107hodin a to pomalu absolutni rekord.

    gsmarena11.03.2016 - 14:29 Trvalý odkaz

    samozrejme ze nechvalia, kedze je horsi, redmi note 3 pro nema konkurenciu vo svojej triede ,ondro klame ako vo vacsine pripadov nema zistene info wayne aj mnohi dalsi ti to potvrdia ked mne neveris prip si pozri recenzie po nete ,battery test este nikdy nerobil z fonu nieco extra, to samo o sebe nestaci

    ondrakomous11.03.2016 - 15:03 Trvalý odkaz

    asi sem cetl jinou recenzi na gsm arene na redmi 3. stenley, ty ani nevis co test baterky je, protoze ses vubec rad, ze chapes antutu/resp. vysledek/jedno cislo, pro takovy lidi jak ses ty se to vlastne dela/tohle neni urazka.

    gsmarena11.03.2016 - 15:11 Trvalý odkaz

    preco asi vacsina rozumnych ludi voli radsej redmi note 3 pro? :) ale ok netvrdim aj redmi 3 si najde svojich nadsencov ,samozrejme vo svojej cenovej kategorii kedze stoji o cca stovku menej, prave koli cene sa oplati kto chce hlavne usetrit a mat fon na akej takej urovni aj ja by som ho volil asi skor napr v porovnani s lenovom a6010(co je cca +- jeho priamy cenovy konkurent)

    ondrakomous11.03.2016 - 15:29 Trvalý odkaz

    "vetsina rozumnych lidi?" tos opsal nekde z casopisu, nebo je to z veta z tvoji hlavy? vetsina lidi si prave koupi tenhle honor, protoze ma reklamu na TV prima, kdy samkova sjede po trati a pak rekne naucenou frazi, "rada prekonavam sama sebe". nebo jarda jagr si vystrihne selfiecko s huawei, tomu se rika marketing, to jenom ty hodnotis telefony podle antutu, protoze si myslis, ze to cislo neco znamena, ale to nejvetsi omyl, ma stejnou vypovedni hodnotu jako poznavaci znacka u auta.

    gsmarena11.03.2016 - 15:34 Trvalý odkaz

    ondro keby si mal na vyber zhruba v tej cene k3 note a redmi 3 co si vyberies? honor 5x je uz vyssia cenova kategoria

    ondrakomous11.03.2016 - 15:37 Trvalý odkaz

    v takovy cene si telefon nekoupim, protoze vim, ze dostanu "zabaleny cinsky trus" s rekordnim skore v antutu. tebe mozna zajima antutu, ale me zajimaji uplne jiny veci.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne11.03.2016 - 15:37 Trvalý odkaz

    redmi note 3 nevoli vacsina rozumnych ludi, ale par specifikaciami poblaznenych geekov. vacsina rozumnych ludi si vezme samsung / huawei od operatora a kasle na nejake cinske xiaomi ktore nema ani google play a google sluzby.

    ondrakomous11.03.2016 - 15:39 Trvalý odkaz

    presne tak, lidi si koupi, co uvidi v reklame, u operatora, u svyho sefa. atd. proto je tento honor 5x tak uspesny uz ted, prodava se vsude, ma dobrou reklamu a podporuje vsechny pasma nasich siti a je plus minus vyrovnany, to lidem bohate staci, ale me takovy telefon neoslovuje, stejne jako me neoslovuje xiaomi, proste ji antutu absolutne ukradeny. takovych cinskych midrangu jsou kazdej rok desitky a je to porad dokola, jedinej midrange, krerej se vyplati koupit je lg flex 2, protoze v tom je fakt nabusenej hardware jako krava na stredni tridu.

    gsmarena11.03.2016 - 15:51 Trvalý odkaz

    vsak mojmu znamemu som tiez ponukol xiaomi redmi note 3 pro, kedze zhanal fon do 250e a tiez kukol na mna jak keby mu niekto ovce ukradol ze radsej pojde aj na ukor horsich spec do overeneho ale znackoveho fonu..proste je to v ich hlavach,tak si(aspon zatial) vybral honor 5x tiez(zrejme velmi zvazuje pri vybere u ludi aj vonkajsi vzhlad) ,zakriveny Gflex 2 nechcel ze je to uz starina,navyse ktora mala problemy aj prehrievanim aj inymi vecami co tam hodne kritizovali, este rozmyslal nad lenovom vibe P1, motorolou X play ci samsungom A5

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne11.03.2016 - 16:00 Trvalý odkaz

    Tak ja sa budem uz cohokolvek s S615 stranit :)

    Ray Ben11.03.2016 - 16:02 Trvalý odkaz

    Lenže parametre a antutu skóre nie je všetko. Prečítaj si tu recenziu na Lenovo Vibe X3 Lite, aké má parametre a ako nezvláda takú starinu ako Asphalt 8 pričom Samsung Galaxy A3 2015 s horšími parametrami tú hru zvláda ľavou zadnou. Všimni si napríklad Samsung Galaxy J5 aké má skóre v antutu a napriek tomu zvláda aj náročnejšie veci a všade si ho vychvaľujú

    jardo.suster@g…11.03.2016 - 16:16 Trvalý odkaz

    "v takovy cene si telefon nekoupim, protoze vim, ze dostanu "zabaleny cinsky trus" s rekordnim skore v antutu", "vacsina rozumnych ludi si vezme samsung / huawei od operatora a kasle na nejake cinske xiaomi ktore nema ani google play a google sluzby" Ondra, Wayne, pod toto sa vam kedykolvek podpisem :)

    gsmarena11.03.2016 - 16:22 Trvalý odkaz

    a co je potom podla tvojej teorie honor 5X resp huawei, nie cinsky trus? hawkeye sam si teraz series do ust a zasekany touchwiz, to mi je uz vyhra teda.. ved este aj S6(co je top model znacky) mala s vyladenostou touchwizu problem.. nieto este stredna a nizsia trieda

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne11.03.2016 - 16:32 Trvalý odkaz

    Preco by si sral do ust, Xiaomi je cinska znacka pre Cinu. U nas nema dovod nikto ju kupovat, nema tu servis, nahradne diely, vsetko je potrebne dovadzat spoza mora... Par priekupnikov to sem dotiahlo, ale ta prirazka ceny nie je taka atraktivna uz... V Cechach uz zacali pokryvat LTE pasmami uzemia ktore maju slaby alebo ziadny 3G signal. Hlavne pasmom B20, ktore ma dlhsi dosah a operator nepotrebuje nahusto BTS aby pokryl vacsie uzemie. V meste je to trochu ine, tam infrastruktura dovoli kratsie kmitocty a kratsie vzdialenosti. Nove modely uz maju aj zamknute bootloadery, Mi4S a Mi5 maju v kerneli ochranu, ktoru kym nejaky guru neprelomi, ziadna CZ/SK alebo multilang ROM nebude. Cely Xiaomi posilnuje bezpecnost smerom do Ciny a na zvysok sveta serie. Pre BFU nema vyznam kupovat cokolvek cinske. Su to zaujimave a vykonne telefony, no spravaju sa nevyspytatelne a cele to tu drzi nad vodou partia nadsencov. Ta tiez pomaly zanikne, kedze politika Xiaomi je, aka je.

    ondrakomous11.03.2016 - 17:11 Trvalý odkaz

    jasne je to stejnej cinskej trus, jenom s tim rozdilem, ze tady investujou obrovsky prachy do infrastruktury, ledniho hokeje a to je pro spoustu lidi dost dobrej duvod, aby si to koupili. presne jak pise wayne, bootloadry na xiaomi jsou zamceny, china chrani chinany pred americkym googlem, proto tam ani neni playstore. me prave od koupe huawei odrazuje software, protoze kdyz si koupim neco levnyho cinskyho, tak vim, ze to nebude bezpecny jako nexus, nebo apple, nebo blackberry, vybiram telefon podle softwaru, je to proste uplna volovina, ale je to tak.

    ondrakomous13.03.2016 - 13:43 Trvalý odkaz

    uz to prasklo, jarda jagr pouziva apple, huawei vymeri slusnou pokutu, pravdepodobne stejne nezatizi jeho penezenku.