FunFon a neobmedzeny internet

  • 9 príspevkov
  • SmoothMan 02.11.2010 - 21:55

    Tento zaciatok bude zniet ako reklama, ale musim to napisat, aby som vedel polozit otazku :)

    Siet FunFon, ktorej sprostredkovatelom je Orange ponuka okrem vyhodneho volania a SMS-kovania do vsetkych sieti bez viazanosti aj neobmedzeny internet. Staci, ked si na svojej FunFon SIM karte aktivujem sluzbu "FunFon Web Nonstop". Potom mam neobmedzene surfovanie na cely tyzden len za 1,49 EUR. (na mesiac to teda vyjde zhruba 6 EUR)http://www.funfon.sk/files/file/OR_FUNFO_CENNIK_PREPAID_200x100_press_i…

    Ked si teda sim kartu s takto aktivovanym internetom dam namiesto do mobilu do modemu, mam v podstate plnohodnotny a neobmedzeny internet vo svojom pc? Je to mozne? Ved ta sim karta nevie, ci je v mobile alebo v modeme...

    Pytam sa to pre to, lebo ak je tato moznost, ktoru som vyssie spominal, realna, tak mi pride trochu smiesne, ze orange vehementne ponuka extra akcie na mobilny orange internet do PC za mesacne poplatky aj 20 EUR, navyse s obmedzenymi datami a viazanostou.

    Urcite si teda radsej kupim lacny modem, zoberiem novu sim kartu FunFonu, namiesto do mobilu ju dam do modemu, dobijem si na nej kredit napr. 24 EUR a na 4 mesiace mam na rozdiel od mobilneho Orange internetu tento internet :
    -neobmedzeny
    -niekolkonasobne lacnejsi
    -bez viazanosti.

    Da sa to teda? Dik za odpoved.

  • orosh02.11.2010 - 22:05 Trvalý odkaz

    FunFon ma aj 3G/HSDPA OR?

    EDIT:
    2 Ucastnik poziadanim o aktivaciu sluzby suhlasi s tym, ze za ucelom predchadzania zneuzi- vania sluzby bude po dosiahnuti limitu 100 MB pocas jedneho 7-dnoveho obdobia posky- tovania sluzby rychlost stahovania dat pre danu SIM kartu v ramci sluzby obmedzena na 128 Kbit/s. V dalsom 7-dnovom obdobi poskytovania sluzby bude sluzba opat poskytovana s povodnymi parametrami.

    4 Sluzbu nie je mozne vyuzivat v pripade, ze sa SIM karta pouziva v roamingu. Sluzbu nie je mozne vyuzivat ani v pripade, ze koncove telekomunikacne zariadenie ucastnika alebo aplikacia, ktoru ucastnik vyuziva, ma nastavenie APN ine ako APN „orangewap“ (napr. APN „internet“), ako je tomu okrem ineho aj v pripade, ze ucastnik pristupuje na mobilne portaly
    prostrednictvom prehliadaca pre mobilne telefony Opera Mini; v takom pripade su datove prenosy spoplatnene standardnou cenou za datove prenosy.

    SmoothMan02.11.2010 - 22:29 Trvalý odkaz

    aha, cize to mozne neni...
    dobre, tak este jedna otazka. chcem to aj tak do mobilu, ale na vyber mam len APN: Orange World, MMS, Internet. Ako si nastavim APN orangewap?

    Gash02.11.2010 - 23:28 Trvalý odkaz

    ja ti poviem rovno - ak chces pouzivat APN orangewap, staci zvolit profil Orange World :)

    MMS profil je pre MMS a Internet je profil pre aplikacie, e-mailovy klient, a pod...

    maco-lv17.02.2011 - 13:12 Trvalý odkaz

    Funfon je len odrb pekne odrbavaju ludi napr: clovek tory neprevola celu minutu nakoniec musi za tu minutu zaplatit jedina vyhoda je Pokritie ale inak je to humus. To rovno primu. Pokial nebude sekundova tarifikacia od prvej sekundy tak to je len dalsi virtualny operator na odstrel.
    Koniec koncov ako prislo tak odislo :-)))
    :badgrin: :badgrin: :badgrin:

    gudy17.02.2011 - 16:09 Trvalý odkaz

    daj si O2 ten bude chodit ako hovoris ale "plnodnotne"no je to edge takze tak