Dilema: Samsung Galaxy S9+ vs. Galaxy Note 8

  • Marek 19.03.2018 - 10:38

    Prepacte ze sa tu prizivujem ale tiez potrebujem poradit ohladom nmojho nastupcu za galaxy s7.Vo vybere mam Galaxy s9,Lg v30,Pixel 2 xl,Huawei mate 10 pro.Kazdy telefon ma nieco do seba a nieco co sa mi nepaci alebo skor obavam.Favori bol Pixel ale bojim sa pociatocnych problemov s displejom.Paci sa mi stereo,cisty android.Lg je fajn rozmermy a vahou,plus vybavou a jack 3.5mm.Bojim sa ale znacky ako takej nakolko s jej produktmi som mal zle skusenosti avsak neislo o telefony.Huawei je fajn ale mal som kratko p10,ktory ma momentalne priatelka a aktualizacie za skoro rok ziadne.A nakoniec Samsung.Pride mi ako naj univerzal a vaznu vyhradu k nemu nemam.Az na cenu ale ta je pri novinke pochopitelna.Co by ste si vybrali vy?

  • Tomas19.03.2018 - 10:49 Trvalý odkaz

    Po prve. Ak chces S-pen, ber Note. Ak S-pen nepotrebujes, tak ber S9. Tu naozaj nie je nad cim rozmyslat.

    Muculik, displeja u Pixelu by som sa nebal. Vsetky jeho "problemy" boli dost nafuknute. Ano, nie je to sice najlepsi displej na trhu, ale ja by som to za deal breaker nepovazoval.

    Borland19.03.2018 - 13:07 Trvalý odkaz

    Ja mám ale pocit, že Note8 vo výbere nemal. Čo mi je čudné, lebo vo výbere mal aj Pixel 2XL. Pokiaľ by sme sa bavili o výbere medzi S9+ a Note8, tak v súčasnej cenovej hladine Note8 (700€) ide o lepšiu voľbu. Ako druhú možnosť by som určite uvažoval LG V30.

    Tomas19.03.2018 - 13:54 Trvalý odkaz

    Note 8 je v nadpise, resp. v povodnom clanku, kde je sa citatel rozhoduje medzi Note 8 a S9+. Potom som len Muculikovi povedal moj nazor na displej Pixelu.

    martian19.03.2018 - 15:22 Trvalý odkaz

    S Pen je skvela vec, ak ma pren clovek vyuzitie. Vyuzivam ho hlavne na pisanie poznamok, skvele nahradil poznamkovy blok na stretnuti s klientom. Lepsie sa s nim robia vyrezy pri skenovani dokumentov, dopisovani a pripisovani poznamok do fotografii, skenov, ... A velmi navykova funkcia "preklad".
    Pri Note 8 ma dost sklamala kvalita fotografii pri slabsom svetle. Bez blesku sa mi softverova korekcia zda az prilis silna. Vo videu su aj zvlastne hybajuce sa artefakty na pomedzi svetla a tiena. Ked som to skusal v pivnici, pri 60W ziarovke, tak to posobilo ako specialne efekty z hororu. :)
    Vo vsetko ostatnom bude S9 asi lepsia. :)
    Nebyt S Pen, tak by som asi zvolil tiez radsej S9, 4K60FPS je dost velke lakadlo. A snad sa dockame aj my, s Equinox procesorom, mohli by to dat az 120FPS. :)

    Este k odomykaniu telefonu ... chcel som byt moderny a stylovy a pouzivat skener sietnice. Asi po tyzdni ma to prestalo bavit, neustale hladat spravnu polohu. "Sken" tvare sa asi zatial nevyrovna rieseniu od Apple, takze by som zostal aj nadalej pri citacke odtlacku.

    Marek19.03.2018 - 21:49 Trvalý odkaz

    Tak pani a dámy nakoniec som kúpil Pixel.

    Marek21.03.2018 - 08:50 Trvalý odkaz

    Ja som.Displej fajn,rýchlosť super.Prvy krát čistý Android a páči sa mi to.Jedine s čím bojujem je veľkosť telefónu.Je to môj prvý 6 palec ale zvyknem si.Pozitivne ma prekvapila výdrž batérie.