Dilema: Samsung Galaxy Note 9 vs. Huawei Mate 20 Pro

  • Peter Križian 03.02.2019 - 11:16

    Na samsung note 9 prišla s novým androidom 9 aj nová nadstavba one ii, a tá je podľa mňa tref do čierneho, veci tam sú prispôsobené tak aby sa mobil dal ovládať aj jednou rukou, aj gestá na ovládanie sú tam iné, a vyzerá a funguje výborne a plynulo... ja by som už len kvôli nej šiel radšej do samsungu...

  • Hydrant03.02.2019 - 13:30 Trvalý odkaz

    Osobne si myslim ze Note 9 nema konkurenciu kedze ma Spen a tym padom ten telefon bud chces lebo vyuzijes jeho funkcie naplno alebo ho chces len na frajerinu. Ale rozhodovat sa medzi nim a p20pro je podla cista somarina.
    Ked tak ma opravte peace :)

    Lenka Ivančíková03.02.2019 - 16:15 Trvalý odkaz

    Vobec to nie je somarina. o Note 9 moze uvazovat aj ten, kto pero nevyuzije az tak casto. Mozno uprednostni kvalitnejsie video nez ponuka Mate 20 Pro, chce tradicnu citacku (aj ked vzadu) a chybal by mu 3,5 mm jack. Niekolko tyzdnov som pouzivala Mate 20 Pro, teraz mam Note 9 a vymenila som Huawei najma kvoli nespolahlivej citacke pod displejom a blblo aj rozpoznavanie tvare. Oba biometricke prvky si robili co chceli. Raz fungovali bezchybne, zrazu ma telefon nerozpoznal a citacka odomkla zariadenie az na treti pokus. Otravne a zdrzovalo to. A potom zrazu zasa vsetko fungovalo bez problemov. A tak dookola. Inak som bola s Mate 20 Pro spokojna. Vyborny smartfon. Az na ten skener tvare a citacku pod displejom. No chyba mohla byt v testovacom kuse.

    martin03.02.2019 - 17:17 Trvalý odkaz

    Súhlasím s Lenkou! Mám za sebou telefóny ako D8 plus, Xperie xz radu, IPhone X, Huawei p20 pro! O note 9 som začal uvažovať ako telefóne ktorý má ozaj kvalitný mikrofón a reproduktor na telefonovanie,pretoze často volám aj na hlasný odposluch a s huawei som mal problém hlavne v miestnostiach kde hovor sekal ! S pen ma uprimne nezaujímal! Na Huawei p20 pro ta čítačka aj keď je to iný model prestávala fungovať raz šla a niekedy mi prst nenačítala ani na tretí pokus!V práci veľa fotím! Skôr ma vždy zdržiavali telefonáty, kde som musel poslané fotky a hlavne závady na zariadeniach pracne vysvetľovať! Teraz s S penom spravím poznámku a označenie miesta a poruchy a je to práca na par sekúnd! Osobne by som sa rozhodol opäť pre Note 9, nakoľko s pen je pridaná hodnota, ktorú huawei nemá! ČO sa týka foťáku ten širokouhlý je super ale pre mňa nemá využitie!

    Karol03.02.2019 - 20:44 Trvalý odkaz

    Fíha, tak to som prekvapený, že má Lenka takú skúsenosť s odomykaním Mate 20 Pro. Ja ho mám od black Friday, teda asi dva mesiace a s odomykaním nemám vôbec problém. Je pravda, že tá čítačka v displeji je pomalšia, ale čo sa týka odomykania tvárou, tak to mi funguje bez chyby na 100%.... Dokonca to odomkne ešte aj vtedy, keď nechcem.

    Dusan03.02.2019 - 23:57 Trvalý odkaz

    Prešiel som z iphonu7 na note9, druhý samsung, prvý krát top model. Chvíľu som sa zamýšľal aj na tu uvedeným konkurentom. Odradilo ma:
    1. Výrez, to som si mohol kúpiť aj ďalšie jablko.
    2. Pamäťovky ktoré má len huawei, to tu už bolo.
    3.Správy o farebnom displeji.
    4.Smiešna kvalita videa.
    5.1000E začínsky fón.

    Sategi_8205.02.2019 - 11:49 Trvalý odkaz

    len taky detail, aj exynos aj Kirim pouzivaju pomale MALI graficke jadra. M20 ma novsi a vykonnejsi graficky chipset Mali-G76 nez ten na samsungu Mali-G72 MP18.

    Ale inak vo vseobecnosti by som dal prednost Note 9, mal som s9+ a bol som mimoriadne spokojny. Lepsi display, audio jack, pero, kvalita videa atd...