Apple Watch si v prvý deň objednalo takmer mililón zákazníkov

  • Igor 14.04.2015 - 14:26

    v tomto mi Apple mierne pripomína Smer SD

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease14.04.2015 - 14:50 Trvalý odkaz

    Kua 1 milión beta testerov. Hodinky ešte naživo nevideli, ale objednať treba.
    Vonku je síce už zopár recenzií.

    TheVerge: "Problémy s výkonom, a to najmä s aplikáciami a lokalizačnými službami"

    ZDnet: "aplikácie tretích strán sú naozaj skôr ako vzdialené aplikácie telefónu: majú tendenciu pomaly načítavať dáta do hodiniek. Nefungujú, keď sú hodinky odpojené od vášho iPhone"

    Dosť je vyčítaná výdrž. Pri aktívnom užívaní 12 hodín.

    Ale je tu riešenie. Krásny náramok Wipowerband - zdvojnásobí výdrž Apple Watch

    [img]http://zdnet4.cbsistatic.com/hub/i/2015/04/13/55661cc7-34ef-478d-96c0-4…] [img]http://zdnet1.cbsistatic.com/hub/i/2015/04/13/08efc36d-406d-4b4c-8a87-a…]

    aesace14.04.2015 - 15:25 Trvalý odkaz

    To si igor trafil..naozaj Smer a Apple maju vela spolocneho. Na kvalite nezalezi, dolezita je kvantita a to, ze nas to vyjde draho. Nastastie Apple produkty si zaplatia len ich zakaznici, kym za Smeracku drahotu platime my vsetci-teda aj ti, co si tento paskvil nevybrali.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne14.04.2015 - 15:45 Trvalý odkaz

    Nezatahujte sem politicky offtopic. Toto si dovoli tvrdit len kratkozraky jedinec, ktory ma s Apple 0, slovom nula sekund skusenosti a riadi sa len hejterskymi nazormi na internete a hejtuje to cele, pretoze si to nemoze dovolit.

    A nie, toto krcovito-zlcovite skuvinanie nie je humor.

    sysell14.04.2015 - 17:33 Trvalý odkaz

    smart hodinky by som sa hanbil nosti, este mozno nejake nenapadne ale ten aple grc to je cista sedlacina.

    ondrakomous14.04.2015 - 17:51 Trvalý odkaz

    cista sedlacina je, ze to nevydrzi ani den.

    markos915.04.2015 - 00:25 Trvalý odkaz

    je zaujimave ze cokolvek a kdekolvek sa spomenie z firmou apple tak je to ako cervene sukno pre byka v arene a hned sa kazdy "profík" prejavi v diskusiach, nechapem co sa kazdy nestara o seba a nenecha ostatnych ludi nech si kazdy kupi co sa mu paci, neexistuje na svete nic dokonale ale este som nevidel aby bolo tolko urazok voci apple od nasich profikov ako tu v diskusiach, chcel by som vediet na com vsetci fungujete ked vyrobky apple su podla vas take priserne, ja som uz vyskusal asi naozaj vsetko ale nikdy by som si nedovolil tvrdit ze je nieco uzasne dokonale a nieco ine uplne na h.... vsetko je vzdy o kompromisoch a kazdy proste pouziva prave to co mu osobne vyhovuje a co sa mu paci a ci ta vec stoji jedno euro alebo milion to je predsa kazdeho osobna vec, a prave preto po rokoch hladania som spokojny uzivatel jablkovych vyrobkov a tesim sa z nich, verim ze aj vy najdete svoje oblubene znacky, prajem vsetko dobre, howgh :)

    Michal15.04.2015 - 00:47 Trvalý odkaz

    Zvýši dvojnasobne, takže konečne aspon na uroven jedineho dna:D

    Ale narovinu kupa tohto pseudovýrobku je dokaz nekonečnej ludskej hluposti, kto da za toto hoci len 5 euro je chorý človek a mali by mu zobrat všetky práva a zavret ho aby neohrozoval okolie, kedže je važne mentalne retardovaný.

    Lenka Ivančíková15.04.2015 - 02:08 Trvalý odkaz

    Michal, chapem, ze chces prejavit svoj nazor, ale tvoj posledny odsek je zbytocny a od veci. To, ze si niekto kupi nieco za co by si ty vraj nedal ani 5 eur ti nedovoluje ho urazat. Urcite nie na tomto webe. :) Verim, ze to chapes. A aj ostatni.

    Michal15.04.2015 - 03:37 Trvalý odkaz

    Aaale,isteze chapem,avšak ja na nikoho konkretne neukazujem prstom. Je to bez vulgarizmov a nikomu ani nenadavam na rodinu. Pravda je,ze apple iwatch dosiahli totalny zenit v pomere zbytočnost/predraženosť/nefunkčnosť. Proste celé zle za vela penazi žiadna muzika,neviem ako inak to synonymami este popisem a bez akehokolvek afektu si beztak dupnem a zopakujem,ze cloveka,ktory si toto realne kupi by mali zbavit svojpravnosti.

    Akoze ja viem byt tolerantny aj chapavy ale iste veci su mimo moje chapanie. Doteraz som nahejtoval toho kopu na kdejaku činu ale i ked niesom fanusik a vidim viac negativ ako pozitiv tak predsa viem ocenir nieco..aspon ten pomer cena vykon napriklad ale toto? Toto je vazne vobec uplne prvy elektronicky produkt v oblasti mobilov a prislusenstva,ktory totalne nechapem a to pritom sa mi intrligentne hodinky pacia a vidim ich vyuzitie,sam jedni vlastnim a po tom co v poslednej dobe ukazalo huawei,Lg,motorola alebo asus,si myslim,ze to ma coraz vacsi potencial a vyuzitie ale toto? Toto je co preboha?

    Isteze ludia su rozni. Niektori povacsine naruseni fetaci hodia sadu francuzakov a piskacie gumene hracky do pracky a pustua zmykanie a nazvu to hudbou (dubstep) niekde si zena naleje do pohlavneho organu farby nasledne sa postavi nad platno frcne to tam a niektori to nazvu umenim. No a apple spravi nieco co je technologicky hodne pozadu v porovnani s konkurenciou,nieco co je ohyzdne skarede,gycove,priam odporne, nieco co je nenormalne drahe,nieco co je nefukncne a nepouzitelne ( bezna vydrz pol dna - znamena ze to je nepouzitelne) a ini, ti,ktorych by mali zbavit svojpravnosti si to kupia a nazvu to technologickum gadgetom. Svet sa zblaznil.

    aesace15.04.2015 - 15:39 Trvalý odkaz

    Nemozem si pomoct, ale Miso ma v tomto naozaj pravdu. S nikym by som sa nehadal o nejakych iPhonoch, iPadoch, Macbookoch, bo je to vec preferencii, ale tieto hodinky su vazne shit. A naozaj len nadrogovani jedinci mozu na tomto este ficat a kupit si trabanta a tvrdit, ze je to mercedes, len preto, ze tam maju na kapote nalepenu striebornu trojcipu hviezdu v kruhu. K tym hodinkam by mali pribalit aj zdarma kupon na sedenie k psychiatrovi.