Alcatel Onetouch Idol 3 (5.5)

  • funboy 11.03.2015 - 01:49

    na jednom fore som sa docital zevraj ocakavana cena pre eu trh ma byt za tuto 5,5´´ silnejsiu verziu 250e, co by bolo za tu cenu viac nez slusne!ma vsetko co maju dnesne moderne vlajkove lode dokonca aj take nfc co mnoho cinskych vyrobcov(aj tych lepsie vybavenych) nema napr lenovo ci zte..

  • Michal11.03.2015 - 03:20 Trvalý odkaz

    NEviem či Alcatel, divizia mobilných telefonov stale patrí francuzom a je sučastou koncernu Alcatel-Lucent. Viem, že tie skoršie smartfony Alcatel boli hodne kazove a vseobecne velmi nekvalitne ale uprimne som nejaký alcatel už asi rok a pol riadne nepoužival alebo netestoval. Ak si to budu robit sami francuzi a opat to rozbehnu tak to može fungovat. Keby mala ta menšia verzia tieto parametre tej vačšej tak by som moc nevahal a minimalne segre ho doprial najskorsie nejake narodeniny alebo vianoce. Vyzera to tak, že tam by mohol byt čistý a nie nijako modifikovaný, či volne širitelny android, ale čistý od googlu, to by mohla byt zaujimava kupa.

    ondrakomous11.03.2015 - 08:20 Trvalý odkaz

    Jediný co mají společnýho je obchodní název, jinak to dělají Cinani. Ty mas sestru, s tebou bych chtěl byt do rodiny. Klidne počkám až vyroste, nebo se rozvede.

    atitudeboy12.03.2015 - 08:05 Trvalý odkaz

    divizia mobilných telefonov stale patrí francuzom a je sučastou koncernu Alcatel-Lucent. Viem, že tie skoršie smartfony Alcatel boli hodne kazove a vseobecne velmi nekvalitne ale uprimne som nejaký alcatel už asi rok a pol riadne nepoužival alebo netestoval. Ak si to budu robit sami francuzi a opat to rozbehnu tak to može fungovat. Keby mala ta menšia verzia tieto parametre tej vačšej tak by som moc nevahal a minimalne segre ho doprial najskorsie nejake. . .