Ahojte,vie niekto poradit s Samsug Wawe?

  • 16 príspevkov
  • bk194 09.11.2010 - 03:54

    Ahojte mam tento cool fon asi 2mesiace vsetko ide fajn az na internet cez orange.Pri stranke bazosa napr my stale vypisuje interna chyba serveru a pri tom cez wifi v pohode otvoro.Taktiez nejde ani denny prelad,facebook,samsung apps a ine,mak nastavene pripojenie cez orange world pricom ked som zvolil orange internet nic neotvorilo.Myslel som ze je chyba v softe tak som dal vcera novy cez Pc a nic stale to iste potadte ak viete,dik

  • Anonym (bez overenia)09.11.2010 - 06:24 Trvalý odkaz

    Mohol si zajst do orange ,nech sa potrapia.

    Picos09.11.2010 - 18:37 Trvalý odkaz

    Ak mas blizko zastupenie a nebude tam nouma, tak by ti mali pomoct. Vyskusaj, zalezi na koho narazis. Mne sa stalo, ze v ofiko zastupeni Mokia, kde predavaju aj ine znacky mi predavac povedal, ze HTC ma nadstavbu sunny soft. Ked som mu vysvetlil, co je sunny soft a co sense, tak pozeral ako puk a to som chcel tiez nieco poradit.

    janesbond112.12.2010 - 22:33 Trvalý odkaz

    Ludia potreboval by som poradit s netypickym problemom. Na wavku mi senzor kus chybne ukazuje polohu telefonu. Cize pri vodovahe vodorovnu plochu ma vyosenu o 3 stupne ako aj pri kazdej aplikacii ktora pouziva tento senzor. napr. ked hram NFS shift tak auto ide rovno len ked drzim telefon kus sikmo asi tie tri stupne v pravo . Mate podobny problem pri tomto telefone alebo je nieco chybne? Dalo by sa to nejak riesit?

    johan12.12.2010 - 23:38 Trvalý odkaz

    Predpokladam, ze tvoje meranie bolo zalozene na porovnani udajov z vodovahy a nejakej aplikacie v telefone. Aplikacie na neranie polohy, uhlov a podobne maju len zabavny charakter a namerane udaje maju len informativny charakter. Bezny smrtelnik naviac nema sancu postrehnut zmenu o 3 stupne. Dokonca ani senzor v telefone nezareaguje na zmenu o 3 stupne.

    janesbond113.12.2010 - 00:54 Trvalý odkaz

    Skusal som to na rozny vodorovnych plochach zmerane riadnou vodovahou a vsade mi to ukazovalo o tie tri stupne mimo. Viem ze ta vodovaha v telefone nemusi byt presna ale pri hrani napr. spomenuteho nfs shift je to dost viditelne ze pri rovnom drzani telefonu taha auto do strany . Mohol by to niekto kto ma S. Wave na to mrknut ci to nema podobne ? Dik!

    tui96313.12.2010 - 08:32 Trvalý odkaz

    Mno, mnna by len zaujimalo ako si prisiel na tie tri stupne.... :lol: :lol:

    To merias el. vodovahou??

    Ja by som to reklamoval lebo tri stupnne - to uz nie je sranda... A hlavne pri navigacii, aby Ta to nahodou niekde neodklonilo.... :oops:

    janesbond113.12.2010 - 11:18 Trvalý odkaz

    tie tri stupne mi ukazuje na tej vodovahe v mobile ci su to ozaj tri stupne neviem ale ked hram hru a mobil musim viditelne drzat na krivo tak ma to dost stve, takze ked mi nechces normalne poradit , zdrz sa prosim komentaru.

    Marian13.12.2010 - 12:00 Trvalý odkaz

    1. janesbond1 - komentara nie komentaru
    2. preco dva problemy v jednej teme?
    3. obrat sa na Slovensky metrologicky ustav, pretoze Samsung Wave je samozrejme certifikovane zariadenie, resp meraci pristroj, preto je odchylka 3 stupne nepripustna. Dal by som to rovno aj na Obchodnu komoru, je nehorazne, aby bolo zariadenie s tak vyraznou vadou v predaji. Mozno sa ten problem tyka tisicov zariadeni na celom svete, skus napisat Julianovi Assange, urobime z toho riaden bordel!
    4. pokial si sa riadil bodom 3. navstiv najblizsieho psychiatra
    5. uhol svojej ruky si si zmeral? mozno si si pred hranim uhol, tak ti to rozhodilo vsetky uhly...

    janesbond113.12.2010 - 12:16 Trvalý odkaz

    Atlis, cital si ty vobec co sem pisem?
    Ak ano navstiv toho psychiatra radsej ty..

    Marian13.12.2010 - 12:20 Trvalý odkaz

    janes - citat viem, ale tebe asi citanie s porozumenim velmi dobre nejde. Wave je obycajny telefon s blbym akcelerometrom za dva wony, takze ak ti nieco ukazuje zle, je dost mozne, ze takto pracuje normalne. vo stvrtok dojde ku mne kamoska, ktora Wave ma, mozem sa kuknut, ci jej Wave je dokonalym meracim zariadenim...

    janesbond113.12.2010 - 12:28 Trvalý odkaz

    Tak este raz a kus to spresnim. Mam novy samsung wave a som stastny, ze mam taky super mobil len sa obavam ci nemam nejaky chybny kus nakolko pri hrani hier pri ktorych sa vyuziva senzor polohy, (neviem ako sa to odborne vola) tak pri polohe, ked to mobil ma brat ako vodorovnu polohu, musim VIDITELNE drzat mobil nahnuty do pravej strany (neviem ci su to tie tri stupne, tie mi ukazuje len ta spomenuta vodovaha, preto som to sem napisal) a to mi vadi a preto mam podozrenie na to, ze nieco nemusi byt v poriadku.. Chcel som len, aby niekto kto ma takyto mobil na to mrkol a dal vediet ci je to normalne pri tomto telefone alebo nie. - Preto by som prosil ucastnikov tohto fora ktori nemaju tento mobil a nevedie mi korektne odpovedat, nech mi na tuto temu radsej neodpovedaju . Dakujem !

    Marian13.12.2010 - 12:32 Trvalý odkaz

    dakovat nemusis a este raz si precitaj, co som napisal. pokial nemusis drzat telefon otoceny o 45 stupnov, je dost mozne, ze telefonu nic nie je, pretoze vodovaha, akcelerator, senzor polohy alebo si to nazvi ako chces moze fungovat normalne, lebo je to smejd za korunu pade... pokial si ale stale myslis, ze uhol pod ktorym telefon drzis nie je uplne kosher (a samozrejme drzis telefon spravne vo vsetkych rovinach, nie len v jednej), tak navstiv servis.

    Max1130.08.2011 - 17:09 Trvalý odkaz

    Zdravim.

    Tiez som sa stretol so spominanym problemom akcelerometra na Wave II. U mna boli testy trosku hlbsie. Pristupil som priamo ku hodnotam ,ktore poskytuje system - nie cez aplikaciu. Tiez mam odchylku ,ktora je jednoznacne vacsia ako 3 stupne. U aplikacii, ktore umoznuju kalibraciu tento defekt nie je podstatny, no u hier, ktore kalibraciu nepodporuju je trocha otravne, ked mobil musi byt vcelku viditelne nasikmo aby to akcelerometer evidoval ako nulovu resp. vodorovnu poziciu.
    Je to jeden z par defektov, ktore inak perfektny Wave II zial ma. Ako pise Altis, tento telefon nie je certifikovane meracie zariadenie, a akcelerometer je tam prednostne na otacanie obrazovky, takze zial hoci je to otravne ,treba sa asi len naucit s tymto defektom zit :) Reklamaciou by to pravdepodobne nepreslo, hoci za skusku nic nedas ;)

    janesbond130.08.2011 - 17:18 Trvalý odkaz

    Konecne odpoved, ktoru som potreboval :-) (strucne, vecne, bez mudrovania:-) ) .. Takze sme asi odsudeni na sikme drzanie fonu pri niektorych hrach :-( . Kus mi to vadi, ale uz ked viem, ze je to pri tychto fonoch normalne, tak sa s tym nejak zmierim.

    Lenka Ivančíková30.08.2011 - 18:24 Trvalý odkaz

    Ono, uz aj Atlis ti naznacil, ze je to pri fonoch normalne, ibaze svojskym sposobom.:lol: