LG G4 Stylus - robte si neobyčajné poznámky obyčajným perom

  • František Kavalec 21.07.2015 - 21:04

    GSMArena uvádí, že verze LG G4 Stylus s 2GB RAM a 16GB interní paměťi je pro operátora T-mobile. Vzhledem k vyšší ceně tohoto fonu měla být tato verze v prodeji standardně

  • Lubos M07.08.2015 - 18:39 Trvalý odkaz

    Prečo ani zmienka o tom ako sa u toho tabletfónu pracuje s priloženým stylusom ? Takýchto zariadení je ako šafránu, tak by sa myslím patrilo tomu venovať nejakú pozornosť? Spomenúť aspoň základné veci. Je písanie s ním prirodzené ? Drží sa pohodlne? Má dobrú odozvu ? Je predišlalovaná neaké apka použiteľná ako náhrada klasickej klávesnice s rozpoznávaním rukopisu? Ak áno , podporuje slovenčinu ? Ak áno, ako dobre vie rozpoznávať "škrabopis" ? Ono nájsť stylus , ktorým by šlo pohodlne písať na kapacitnom displeji nie je vôbec ľahké a preto by som zariadenia, ktoré ho majú integrovaný nepodceňoval.

    Lenka Ivančíková07.08.2015 - 20:29 Trvalý odkaz

    kedze tento stylus neponukal velku pridanu hodnotu smartfonu, podrobnejsie som sa mu nevenovala. je prilis tenky a aj v mojej ruke sa nedrzal velmi pohodlne. odozva presna, pisanie dlhsieho textu nie je velmi pohodlne a i citatelnost sa straca. :) najpouzitelnejsi je v app Quick Memo. Rozpoznavanie rukopisu funguje dobre, pokial je pismo ako tak citatelne. ale samozrejme dochadzalo k omylom. Mozno ked ho neskor dostaneme na normalnu recenziu, budeme sa mu venovat podrobnejsie.

    Lubos M10.08.2015 - 11:52 Trvalý odkaz

    Vďaka za odpoveď. Šlo mi len o to, že patrím do skupiny ľudí , ktorý chcú využívať svoj tablet alebo mobil, ako zápisník a bežná dotyková klávesnica nieje pre nich ideálny spôsob zadávania textu. Chceli by naň písať ako na papier bežným perom. Problém ale je, že kapacitné displeje majú problém zosnímať dotyk pokiaľ je hrot pera príliš tenký. A preto sú bežné stylusy na kapacitný displej dosť nepohodlné na písanie pretože tá gumená hlavička je neprakticky veľká. Skúšal som aj o čosi drahší stylus Adonit jot pro, no jeho odozva na mojom Nexus 7 nebola dobrá. Na kamarátovom Samsungu fungoval celkom dobre, dalo by sa povedať uspokojivo. Takže nájsť vhodnú kombináciu zariadenia a stylusu , aby to bolo použiteľné môže byť problém. Preto zariadenia ktoré majú stylus integrovaný sú pre mňa zaujímavé , nakoľko očakávam že budú navzájom kompatibilné. Pokiaľ to ale nefunguje ani v tomto prípade ideálne, je dobré na to upozorniť , pretože sú ľudia ktorý by si eventuálne chceli daný tabletfón kúpiť len kvôli integrovanému stylusu.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne10.08.2015 - 13:11 Trvalý odkaz

    Pokial skutocne vyzadujes taku uroven kvality - preco neinvestovat rovno do Note3/4 ? Tam je cely level s S-Pen uplne inde. Pero ma pridanu hodnotu, nie je to len gumova palicka. Ja by som v tomto bode nesetril - vsetko lacnejsie bude len taka imitacia ci usmevna nahrada prstu... to mozes rovno pouzit ostruhany parok alebo mrkvu... (nic v zlom).

    Slusny odozvu ma este SHIELD tablet, alebo pripravovany Toshiba Encore 2 Write, ktory ma sice Windows (slubeny upgrade na Windows 10 Mobile), ale ma digitizer od Wacomu so vsetkymi vyhodami + palm recognition, kedy zaznamenava len stylus a nie dlan (Note 3/4 to vedia tiez, SHIELD tablet tiez, ostatne netusim).

    https://www.youtube.com/watch?v=jq0hAh_WxRU

    (demo video pohladane skutocne narychlo)
    ((a nevyhoda je cena okolo +-400€))

    Lenka Ivančíková10.08.2015 - 14:43 Trvalý odkaz

    suhlasim, ja by som isla do Note 3. Za 400 eur mas moznosti pera, ake ti iny vyrobca nedokaze zatial ponuknut. Note 4 je uz vyssia cenova skupina.