Huawei P8 Lite

  • funboy 20.04.2015 - 02:28

    skoda tej slabuckej baterky, ktora to vsetko tak trochu posiera inak typicky zastupca strednej triedy a slusny konkuent lenova P70/a7000, nubii Z9 mini, samsungu galaxy a5/s5 mini, htc desire 820 ci xperii M4 aqua ...a ten obal je sice plastovy ale s takym peknym kovovym feelingom, zvonku vyzera uplne ako orginal P8

  • Ľubo20.04.2015 - 21:45 Trvalý odkaz

    Operačný systém Android pobeží vo verzii 5.0 Lollipo a bude doplnený o používateľské prostredie Emotion UI 3.1.Lenka najšikovnejšia a najkrajšia s tímu fony prosím oprav si chybu v hore uvedenom texte ;-) :-SS

    ondrakomous20.04.2015 - 22:31 Trvalý odkaz

    Skoda ze to zabili baterkou, mohl to byt best midrange ever! takhle to bude jenom bestseller.

    sysell21.04.2015 - 13:51 Trvalý odkaz

    Keby tam bola normalnesjia baterka tak asi berem aj napriektlacidlam na displeji, este som zvedavy na pasma LTE

    ondrakomous21.04.2015 - 17:57 Trvalý odkaz

    uz jsou realny fotky, musim rict, ze vypada na stredni tridu bezvadne, prikladne uzky ramecky, perfektni originalni dizajn. no uvidime jaka bude cena.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease21.04.2015 - 18:10 Trvalý odkaz

    Huawei P8 Lite EU verzia "ALE-L21" podporuje všetky naše LTE pásma + 900MHz (CZ Vodafone)

    Ale tak je tu Lenovo P70 s velkou batériou aj výkonnejším čipsetom.

    ondrakomous21.04.2015 - 18:20 Trvalý odkaz

    tady davam vetsi sanci huawei. jasnej bestseller https://youtu.be/4s1UJpIKHOY ten s tim logem na predni strane je LIte, vypada neskutecne dobre! nevim, kde to rusaci zase ukradli, ale je to fakt on. Mental jako rekni, ze se ti libi vic lenovo p70. to bys me jako fakt nas.... jinak pod tim videjkem jsou odkazy na stranky mrknete se na meizu m1 note, dost sem cumel, co s tim ten borec nafotil za fotky, asi profik.

    ondrakomous21.04.2015 - 19:07 Trvalý odkaz

    jojo, dival jsem se i na to 4C, ale musim rict, ze p8 lite se mi libi asi nejvic. jinak huawei letos dobre diktuje.

    ondrakomous21.04.2015 - 19:19 Trvalý odkaz

    jojo, ten meizu m1 note je fakt vyborny, no uvidime tady v recenzi, dival jsem se i jinde na recenzi a takovy fotky jsem jeste v midrange nevidel, jako takovou kresbu, to ma normalni bokeh a nadherny prirozeny barvy, iso 600 a nulovej sum. https://www.flickr.com/photos/125525197@N03/sets/72157650919996868, k tomu si pripocti velkej nadhernej display a obrovskou baterku.

    aesace23.04.2015 - 13:18 Trvalý odkaz

    Huawei sa stava v poslednej dobe TOP. Ma skvele mobily,prislusenstvo, na ktore sa nechytaju ani trhovi leadri, design, za ktory by sa nemusela hanbit ziadna predrazena firma..Samsung a Apple ludia kupuju zo zotrvacnosti, ale Huawei je medzi nimi zralok, ktory prinasa novinky, zaujimavosti a rozviril vody trhu smartphonov asi najviac.Uz P7 bola skvely mobil a P8 tym padom nie je ziadna nahoda.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne23.04.2015 - 14:14 Trvalý odkaz

    Ten xiaomi eshop xiaomiforsale je super, ale v zivote by som tam nic nekupil. Bez dokladu, bez hmatatelnej zaruky, bez cohokolvek, ak clovek chyti zly kus, moze si piskat :)

    http://www.svetandroida.cz/xiaomi-for-sale-201502

    To fakt radsej nejaky EU direct ibuygou, aj ked, 45 evri postovne je celkom palka... A nie kazdy tolko za to da :)

    ondrakomous23.04.2015 - 20:01 Trvalý odkaz

    jak sis to overil? poslal si jim spam?! co si poslal do etotalku odkaz na minideal? zamotavas se do vlastni site, kamarade. cinsky markety uz davno nejsou v kurzu, mel si prijit cca. pred dvema lety, kdy tady nerd vychvaloval zahranicni markety, tahle era davno skoncila. firmy si to dneska osefovaly, vejvar si rozdelili mezi sebou, a hlupaci si mysli, ze pri objednavce z Chiny usetri, karty jsou rozdany. uvedom si, ze delas dobrovolne reklamu eshopum, o kterych nevis vubec nic, kdyz ti to prelozim, abys tomu rozumel, tak ze sebe delas totalniho hlupaka, sto procent lidi, kteri sem chodi vi o zahranicnich eshopech, protoze pouzivaji stejne jako ty google a ti kteri dneska pouziji heureku, tak ti nebudou o nic osizeni.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne23.04.2015 - 20:57 Trvalý odkaz

    Keby bol kurz k dolaru tak 1:1.3 tak ok dalo by sa... Ale bez toho sa tie cinske džady neoplatia...

    ondrakomous23.04.2015 - 22:09 Trvalý odkaz

    jo, ale meizu, xiaomi, lenovo koupim tady za uplne stejny prachy s dvouletou zarukou. divam se treba na meizu rozdil 50 euro, ale dostanes dvouletou zaruku, nemusis to nikde posilat. kdyz si nekdo necha vrtat koleno kvuli 5 eurum, tak to je to jeho vec, ale pochop, ze to je totalni offtopic, protoze ne kazdy ma cenu na prvnim miste, jsou lidi, pro ktery je zaruka v kamenym obchode v miste bydliste na prvnim miste, pripadne ten telefon kupuji u operatora, kde maji uplne jiny vyhody jak cenu.

    ondrakomous24.04.2015 - 04:00 Trvalý odkaz

    Tady neproclis ani orezavatko, vidi na krabici coolicool a uz nemusi ani scanovat, vsechno je jasny jak facka,cili dneska ti to zadny celnik nepusti jako "fiktivni mp3", to slo mozna pred rokem, dvema,kdyz nebylo tolik prekupniku, fakt si zaspal dobu,promin. John Wayne ti to napsal jasne, kvuli kurzu euro k dolaru se to nevyplati, euro bude oslabovat az do roku 2016, takovy byly prognozy na sklonku lonskyho roku, Recko a cela jizni Evropa ve financnich problemech a nebude lip. Ted sou trendovy iphony, lidi nakupuji telefony za 1000euro, podle myho mas desne zpatecnicky nazory. Rok 2015 patri iphonum, android podle me nedokaze reagovat, co se tyka velikosti marze a zhodnoceni investice do budoucna, dneska bych smart nad 300 euro kupoval jedine iphone. Driv sem uvazoval obdobne jako ty, ale rikam, ze ta doba je davno pryc.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne24.04.2015 - 08:38 Trvalý odkaz

    To je pravda... mne tiez popis pre colnikov "mp4 prehravac, ktory sa napadne podoba na telefon, ale nie je telefon" pred 2 rokmi presiel. Dnes je doba ina a aj na postu ked prides so zltym listkom ze krajina povodu CUDZINA pozrie na teba teta za okienkom: "Ech, Cina? Ci?" Casy sa zmenili, cinske eshopy pri priaznivom kurze boli zaujimave rok dva dozadu, teraz uz stoji za zvazenie, kde clovek svoje peniaze investuje... Ja fandim napriklad ibuygou, vzdy som sa s nimi vedel nejak dohodnut a konzultovat moje otazky, odpovedaju presnejsie a rychlejsie ako ktorykolvek SK eshop s akymkolvek inym tovarom.... S ostatnymi skusenosti nemam, priznavam, ale tolko elektroniky zas nenakupujem. Sem tam mobil. Sem tam tablet. Hoci vacsinou z kamennych obchodov, pride mi jednoduchsie flesknut to tam na reklamacie na pultik nez posielat do neviemkam a riesit postovne. Myslim, ze to uz kazdy musi zvazit sam kolko energie a penazi je ochotny do takehoto niecoho investovat.

    ondrakomous24.04.2015 - 11:40 Trvalý odkaz

    hlavne prvni letosni zajimavy androidy jsou huawei p8 a P8 lite, zbytek je cenove prepalenej, kdyz se podivam jak samsungu spadly ceny na rade A po dvou mesicich na polovinu, tak to je vysmech. jediny jabka jeste zdrazily a kupodivu to nema na prodejnost vubec vliv, sony ti letos nepredstavili vubec nic, ti uz delaji jen popelnice s mediatekem. predstava, ze si koupim smart za 500 ecek a on za tri mesice stoji 200 me totalne odrazuje od koupe mobilu s androidem. ibuygou je dobrej, protoze to servisuje korinek z Brna, kdyz si to objednas EU pobocky neplatis nic, ale tady uz je vybudova sit eshopu, ktery to odbiraji z velkoskladu, czc, mp, mall, vsichni za stejnou cenu, cili kartel jak blazen, akorat mall ted slevil meizu mx3 za 4,5 tacu, jinak na ceskym mallu koupis pouzity xiaomi, meizu za hubicku, je to zbozi druhe jakosti, ackoliv se jedna o prvnotridni kvalitu, dostanes zaruku jenom na 6 mesicu, ale koupis tam xiaomi, meizu jeste pod cenou cinskych marketu, jsou to vetsinou telefony, ktery jenom nekdo vyzkousel a vratil, kdyz si to objednam u nich, tak to mam na druhy den doma. staci jit i do kamenyho obchodu, velky pobocky napr. MP je tam 20 mobilnich founu zanovnich fakt za pakatel, takhle jsem treba koupil lumii 735 za 135 euro. clovek si akorat musi pohlidat, aby nekupoval vylozene stary modely, tam jsou vetsinou uz spatny baterky. nejlepsi jsou nejnovejsi modely, u kterych mas jistotu, ze si to dotycny jenom vyzkousel, cim starsi model tim vetsi riziko poskozeni, treba samsungy bych asi nebral vubec, tam se montuji neoriginalni soucastky z ebay. nejhorsi jsou pouzity sony mobily, treba ze michal tvrdi neco jinyho, tam je vzdycky nejaka skryta zavada, specialne telefonu sony se lidi zbavuji kvuli zavadam, taky jeste stary iphony, to je docela peklo, kdybych kupoval starej iphone, tak bych si ho nechal rozdelat, fony sk hodne recenzuji telefony z O2, o2 ma vyborny ceny, teda u nas, snazi se jit s cenou co nejvic dolu, maji napriklad nejlevnejsi iphone 6 plus na trhu, lenova maji taky super levny, u vodafonu je to doslova a do pismene katastrofa, to stejny tmobile, ti nabizi jenom alternativu pro nejaky mobilni analfabety, tricet verzi pleckovych samsungu a bilou verzi Z3c A m2, rikam, proc mate jenom bilou verzi? nevim....tam to snad objednava nejaky strejcek pepik, kterej zije uplne mimo mobilni trendy.

    Ali04.11.2015 - 14:37 Trvalý odkaz

    ahojte, veľmi sa v tom nevyznám, tak by som chcela poradiť - mám Samsung S4 mini a rozmýšľam o výmene za tento Huawei P8 Lite. Čítala som si nejaké porovnávačky a rôzne recenzie, ale rada by sa zišla :) ďakujem

    Pavol Pavučko04.11.2015 - 15:46 Trvalý odkaz

    P8 lite je super telefon myslím si ze sa oplatí hoci s4 mini tiež nie je zla

    ondrakomous04.11.2015 - 16:30 Trvalý odkaz

    upgrade z s4mini na p8 lite uz dava smysl, urcite bych upgrade doporucil, p8lite je v mnoha ohledech lepsi, hlavne je to vyrazne novejsi model, s4mini je prakticky odepsany telefon bez dalsi podpory vyrobce.

    Boris04.11.2015 - 20:28 Trvalý odkaz

    ako je natom p8 lite v porovnani s honor 6? tiez sa rozhodujem a ked odhliadnem od baterky, tak na p8 lite pocuvam len chvalu..ale tiez by som chcel podla moznosti dobry fotoaparat, aspon > nez napr. samsung s3

    ondrakomous04.11.2015 - 20:35 Trvalý odkaz

    honor 6 je za 260, p8 lite necely 200, p7 je taky za necely 200, z tech tri bych bral p7, tam dostanes nejlepsi kameru. on i skok z s4 mini, s3 je pomerne velky na p8 lite, honor 6 je jeste o level vejs a p7 je vlajkova lod, i kdyz starsi. takhle ono to bude z hlediska kamer hodne podobny, ale u honoru 6 a p7 dostanes navic kovovy a skleneny telo, nevim, jak si bude stat chipset p8 lite vedle p7. velky rozdily budou i v displayich, p8 bude mit urcite nizsi rozliseni a ne tak kvalitni display, honor6-nevyhoda poskrabe se velmi snadno a taky se spini, budes muset nosit v pouzdre, to stejny te ceka u p7. porad mi vychazi nejlip p7 cenove. pokud si dobre pamatatuji, tak update dostanou vsechny tri, jeste se podivej na lte pasma, jestli u honoru 6 neni nejaky omezeni. taky funkce dualsim, nevim jestli je u p7, jo a porovnej si baterky.

    Lubo05.11.2015 - 21:19 Trvalý odkaz

    Ahojte. Dnes som si kúpil P8 Lite, ale po vložení Nano Sim karty na ňu nereaguje. Viete kde by mohol byť problém? Určite všetko vkladam správne. Dočítal som sa, že aj tu chalanom z fony.sk Nano sim karta nefungovala.
    Ďakujem za rady.

    Lenka Ivančíková05.11.2015 - 21:41 Trvalý odkaz

    mne nefungovala orezana, len orginal nano.