HTC One M9 - krásny stroj s nechutnou cenovkou

  • Nightmare 02.04.2015 - 16:47

    Akoze paci sa mi M9 moc...ten fotak neni bohvie aky ale kto neni zazraty a nebude az tak pouzivat fotak tak postaci aj taky aky je a zas neni ze uplne zly ako sa hovori - neurazi ale ani nenadchne...
    a trochu nechapem pri M7,M8 ste chvalili sluchatka a tu pri M9 uz ze su zle (pri tom su take iste uz od M7)
    osobne by som este asi pockal na HTC One M9 +

  • Knoxville02.04.2015 - 18:32 Trvalý odkaz

    Fotak neriesim ja osobne,ostatne veci su fajn a krok vpred oproti predchadzajucim generaciam...
    Ohladom tych sluchadiel to som sa aj ja chcel opytat teoreticky by mali byt rovnake ako u predoslych modeloch a tam sa na kvalitu nikto nestazoval pokial viem v ziadnej recenzii.Tak Richard ako to je?

    Matej Krajčovič02.04.2015 - 18:48 Trvalý odkaz

    Fotak som musel kritizovať automaticky kvôli priemerným výsledkom vzhľadom na cenu, aj spomínaný slepý test - M9 skončila so 6-tich modelov posledná... Priemerný používateľ ale môže byť s foťákom ok..

    Slúchadlá starších modelov som nemal pri tomto testovaní v ruke, porovnával som ich tak oproti ear-plugom od Applu, ktoré som mal možnosť pripojiť hned po nich. V priamom porovnaní teda hrajú horšie, ale oveľa viac ako ich zvuk mi vadila in-ear konštrukcia (osobná preferencia) a slabé označenie L/R.

    Knoxville02.04.2015 - 18:59 Trvalý odkaz

    Tak Apple dodava ku svojim mobilom dovolim si tvrdit zrejme najkvalitnejsie sluchadla ako co sa tyka prilsusenstva k mobilu ktore je v krabicke.Rozplietanie kablov je otravne na tej ergonomii by mohli veru popracovat.Mne vsak ako "priemernemu" uzivatelovi kvalita fotaku aj kvalita sluchadiel uplne postacuje...
    Btw: to nie je "jedno" ktore sluchadlo si vlozis do ktoreho ucha? :)

    Michal02.04.2015 - 19:32 Trvalý odkaz

    No, odvazna cenovka? Apple si pyta za svoje hovna,ktore su z roka na rok defacto uplne rovnake a za 8 rokov existencie mobilnej divizie presli pokrokom a zazili progres taky ako ktorykolvek iny vyrobca za roky tri este o polovicu viac a i tak si ho banda oviec vzdy kupi. A kym si ho kupovat budu tak budu furt take drahe. Evidintne prisiel na to uz aj Samsung,ktory navysil cenu o tretinu viac od minulorocneho modelu a vlastne ho este aj zhorsil. Lebo ludia su strasne sprostí a ovplynitelni,takze zavalim tam cenu a v ludoch prevladne klamlivy pocit toho,ze asi co je tak drahe musi byt asi najlepsie. Cenovka nie je vobec v porovnani s tym co si pyta konkurencia za svoje mobily odvazna, ba by som povedal,ze najlepsia a tento ako jediny vyzera ako poriadny seriozny a kvalitny telefon. Apple io je oproti tomuto hracka pre pubertakov a ako nepodareny modny doplnok pre tych co s mobilmi nevedia robit a nevyznaju sa.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne02.04.2015 - 20:05 Trvalý odkaz

    Ale Mišo, vsetci vieme ze Apple su hlavne aplikacie ktore funguju a funguju plynulo a "najkrajsie" zo vsetkych OS. Cisielka na papieri a obcas zlu suciastku neries, sa stane kazdemu. :-).

    Knoxville02.04.2015 - 20:22 Trvalý odkaz

    Nightmare uprimne? Asi ano.Ako pouzivatel M7 som minuly rok nemal vela dovodov na zmenu ale tento rok to uz vyladili takmer k dokonalosti.Takze niekedy cez leto az padne cena sa po nom na Bazosi popozeram.Ale tento rok si pojdem pozriet S6 ale zrejme sa na ten zvukovy vystup u HTC chytat nebude...

    ondrakomous02.04.2015 - 20:33 Trvalý odkaz

    Johny uprimne, stara xperia z3 je lepsi jak totok a asi i ty top modely od lenova=uspora penez obrovska.

    Knoxville02.04.2015 - 20:39 Trvalý odkaz

    Ondro ja viem.Lenze na nadstavbu u HTC som neskutocne zvyknuty a zvukovy vystup u Sony a u Lenova uz vobec nie je na takej urovni ako u HTC.Mozno sa zda ze som odkazany len na jednu znacku,neviem... :)

    ondrakomous02.04.2015 - 20:45 Trvalý odkaz

    na nadstavbu od sony si zvyknes za den, je to snad nejjednodussi nadstavba co existuje, prehledna, rychla, fakt dobra, jestli jedinej duvod, proc si chces nechat htc je nadstavba, tak se na to vykasli. to nema smysl. navic ona i ta eperia z3 hraje vyborne.

    Knoxville02.04.2015 - 20:51 Trvalý odkaz

    Nie je to len o nadstavbe,ver mi.Mal som tyzden doma aj Z2 aj Z3.Sony je fajn.Lenze potom som chytil do ruky M8 a zabudol som ze nejake Sony existuje... Ako hovorim rad by som si vyskusal S6 a M9.Medzitym si zrejme kupim pouzivanu M8.Dnes uz sa da zohnat za super peniaz. A paradoxne,displej je lepsi a repraky hraju tiez vyborne...

    ondrakomous02.04.2015 - 22:11 Trvalý odkaz

    nebudeme robit zbytecne off, htc eye je stejne nejlepsi htc.

    markos903.04.2015 - 00:24 Trvalý odkaz

    mišo ty si velky frajer ked si dovolis o apple hovorit ako o hovnach, fakt si super a vyznas sa teda, dakedy si tie fony skus a ak pochopis o co apple ide a preco ich ludia maju radi tak sa mozme rozpravat, ja som cele roky pouzival vlajkove lode androidu, hlavne samsungu ale nikdy som sa nevysmieval inym znackam, teraz druhy rok pouzivam apple produkty a nikdy som nebol spokojnejsi, kazdy nech pouziva co sa mu paci ale nadavat druhym do oviec a vyrobkov co pouzivaju hovien je asi tak profesionalne a na urovni ako rozum nejakeho pubertiaka na ucnovke

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne03.04.2015 - 01:08 Trvalý odkaz

    Markos ber ho s rezervou ved si na internete. Miso je skratka Miso.

    Btw nepodcenuj ucnovku. Remeslo ma zlate dno.

    Michal03.04.2015 - 14:22 Trvalý odkaz

    Presne si prejavil profil osobnosti - ovca Apple. Nezamyslas sa nad kontextom ani na faktami. VYMAZANE.
    Absolutne si nezachytil kontext. Apple predstavuje telefon raz za rok. Rozdiely medzi nimi su minimalne. Od ip5 sa za 3 roky pohli - zvacsili LCD a dali citacnu odtlackov a 64bit procak.s taktom o 200 mgh vyssim. Pozri sa na ktoreho kolvek ineho vyrobcu co za 3roky dokazal,predviedol,vymyslel,vynasiel a akym progresom presiel. Iphony maju najnizsie vyrobne ceny spomedzi vsetkych telefonov,je to proste strasny lacak. Xperia z3 len LCD komplet je jeho vyroba drahsia ako IP 6 64gb gold. Takze apple vyraba totalne lacne telefony vyrobia za 80 dolarov predavaju za 800 euro. Vyrabaju to iste uz 4roky a ludia to stale kupuju. Chapes tymto faktom? Tymto argementom? Ze su tak sprosti, ze apple moze zase zacat vyrabat ip4s uplne ten isty ip4s do poslwdnej skrutky ale nazve ho ip6s daju cenovku 1000e a ovce sa pojdu za tym pozabijat ze je to najlepsi. Ked ip 5 bol predstaveny, tak z jedneho fora, geeci chodili po san franciscu s ip4 a zastavovali ludi s tym,ze "toto je ip5" desiatky ludi,je to na videach,kazdy z nich,ano ip 5je uzasny,ze je omnoho krajsi lepsi ako ip4 a pritom drzali ip4 v rukach,mnohi z nich aj vybrali svoj ip 4z vrecka a peiamo ho porovnali a nevsimli si ze je to joke,ze je to ten isty, aj tak tvrdili,ze ten co im dali do ruk akoze ip5 je lepsi,a ze najlepsi na svete a idu si ho hned kupit. Je to na nete kludne si tie videa najdi. Aj keby som mal prave vyjst z prveho stupna specialnej osobitnej zakladnej skoly a nie ucnovky,tak by som mal stale viac rozumu ako tebe podobni, ovecky so zahalenou myslou.

    ondrakomous03.04.2015 - 15:58 Trvalý odkaz

    apple neprodava pouze model iphone 6, prodavaji celou radu telefonu, z nichz vetsina neni zase tak predrazena, treba iphony 5 jsou za relativne slusny penize, treba 5C mi prijde ted cenove super. ceny iphonu jdou obecne dolu, respektive daji se sehnat pouzity i pro lidi, kteri si to treba driv nemohli dovolit, dneska koupis iphone 4S v cene kolem 5000 ve slusnym stavu, 5 kolem 7-8 tisic. novy iphony jsou drahy, s tim s michalem souhlasim, otazka je jak dlouho tyhle ceny vydrzi, pokud to lidi budou kupovat tak asi dlouho, u tohodle htc cena pujde rychle dolu, za pul roku, bude o 400euro levenjsi.

    sysell03.04.2015 - 18:53 Trvalý odkaz

    ALe prosim ta, staru 4S si moze kupit len zakomplexovany clovek co nema 5 koruna potrebuje robit "frajera" Ifony su drahe a vyrobcovia zistili ze mobily su mega ryza, kazdy ich kupuje pomerne casto, suverenne najcastejsie z akejkolvek elektroniky a na tom treba ryzovat. Vytvoria dojem, ze musis mat top telefon za najviac penazi a cenu davaju stale vyssiu. Dnes sa da do 300€ kupit fakt vyborny top telefon. Neni ziadny funkcny rozdiel medzi telefonom za 1000 a za 300. Ifon nech si drzi svoju cenu ked ma zakaznikov ktori si cchu zaplatit za to aby sa citili vynimocne. Ostatni v takej pozicii nie su, casom sa ludia preorientuju na cistu cinu lebo napr. HTC alebo samsung ma nulovy image a lacnesjie alternativy nei su o nic horsie.

    Michal03.04.2015 - 19:04 Trvalý odkaz

    O to presne ide, iphone je relativne dobry telefon. A prave ide o ten vyraz relativne. Za 200e je uplne uzasny, za 300e je vyborny, za 400e je napriemerny, za 500 slabsi priemer, za 600e dost podpriemer, za 700e je to smejd a za 800 e a viac je to dokaz nekonecnej ludskej debility. Apple iphone nieje vobec drahy telefon,ani kvslitny. Celkovo tecnologicky a funkcionalitou je dost pozadu za konkurenciou,konstrukciou a materiami niehe o nic lepsi ako ine vlajkove lode. Kvalitou a kazovostou su na tom po samsungoch defacto najhorsie. Dizajn je subjektivna zalezitost, tech. zakaznicky servis ci podpora nieje vobec zla ale v porovnani s inymi silnymi tradicnymi vyrobcami je trochu pozadu ci horsia. Tak sa realne pytam,ze za co clovek plati? Ja osobne s peniazmi problem nemam,kludne mam na neho a som dost cez mobily a ochotny dost casto mobily menit a aj si za ne priplatit. A keby mi ten iphone naozaj ponukal viac,nieco co mi ziadny iny vyrobca nieje schopny dat tak by som si ho kupil a kludne aj za 1000-1500e. Lenze ..nedava,lenze nema. Je to telefon ktory v globale od hora dolu vo vsetkych aspektoch sa nemoze vyskrabat cenovo nad 400e lebo na to ten telefon nemá. Najviac penazi v zivote som dal prave pred 7dmimi rokmi 15500korun za ip1 presiel som na neho z tlacidloveho SE k810i...vacsiu chybu som v zivote nikdy nespravil. Iphony su telefony plne kompromisov a problemovou kompatibilitou a pripojitelnostou. Htc rady ONE su telefony pre dospelych ludi, telefony pre ludi narocnych a tych ktory od telefonu vedia co ocakavaju a chcu. M7 M8 M9 je iplne ina liga pristrojov ako hrackarsky ip.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne03.04.2015 - 20:07 Trvalý odkaz

    Mišo. Nic v zlom ale toto je názor človeka ktorý nikdy do ekosystému a Apple neprenikol. Tí čo tam sú alebo boli sa nad tvojim komentárom pousmeju. Zariadenie a systém sú nudné. Ano. Ale kvalita, plynulosť a ponuka aplikácií, to uz je ina káva. Sam mam lumiu ako primárne zariadenie ale ios rešpektujem za to co robi pre vývojárov. Nebyť zisku z aplikácii pre iPhone, neviem ci by sme sa dočkali takého množstva napr. hier od Gameloftu.... A uz som skoncil howgh neviem preco mam vždy také nutkanie niekomu protirečit :)

    ondrakomous03.04.2015 - 22:26 Trvalý odkaz

    omyl iphone 4s je stale velice zadanym zbozim. to je telefon, se kterym se da i v roce 2015 velice dobre fungovat. staci se zajit do nejvetsi prodejny s mobilama na slovensku, uvidis kolik tam najdes pouzitych iphonu 4S, 5S, 5C, ver tomu, ze ty telefony se prodavaji porad skvele i dneska. tech duvodu, proc si ho koupit muze byt vic, nemusi to byt jenom mindraky.

    markos903.04.2015 - 23:57 Trvalý odkaz

    mišo si bud zakomplexovane dieta alebo sam ovca, neviem kto ti dava pravo urazat druhych ludi, pisal som ti ze som roky pouzival vlajkove lode androidu a teraz som sa nasiel v apple, od malicka som fanatik do elektroniky a do aut a myslim ze v oboch odboroch sa vyznam velmi dobre, mam 40r a som pozitkar a uznavam pohodlie, kvalitu a pekne veci, ak ty uznavas len htc ktore sa mimochodom pokazilo vzdy kazdemu koho som poznal tak sam si ovca ked uznavas len jednu znacku, ja sa orientujem v kazdej elektronike a vzdy si vyberiem proste to co mi vyhovuje, kazdy pouziva to co sa mu paci a to co mu vyhuvuje, do debilov, hovien a oviec nadavaj akurat tak sam sebe, viac nereagujem na tuto temu, mam svoju uroven a ty si asi zastupca rypacov akych je v diskusnych forach kvantum.. prajem mier a pokoj vsetkym, dohovoril som, howgh

    Lenka Ivančíková04.04.2015 - 02:32 Trvalý odkaz

    stanley s Misom si mozete podat ruku. Obaja viete urazat druhych. Nikoho tu nechcem zabanovat lebo verim, ze si uvedmoite, ze taketo prispevky tu nemaju co robit. Mozno to na druhych weboch nevadi, no nam ano. A nestiham byt cely den prilepena na fore, ci tu niekto ineho neuraza.

    sysell04.04.2015 - 11:16 Trvalý odkaz

    Dobre sa da fungovat s hocicim,ja stare telefony neriesim, to hned vidno kto je cielova skupina, ti co nemaju na novy, strau sunku 2 rocnu upotenu oslintanu by som nekupil ani bohovi to by som bol stylovejsi s 3310. ALe dost OT, HTC je nechutne drahe ale ak maju klientelu co to plati prosim.

    Michal04.04.2015 - 14:43 Trvalý odkaz

    Ja berem ios, ano to je system pri ktorim aj medzi kamaratmi aj v praci si vravime,posmesne,ale vazne. Mas mac book pri kupevsystem berue 10gb pamate a po 5tich rokoch pouzivanie zabere stale tych isrych 10gm. To iste je v porovnani s androidom. Ja sa urcite nikdy nebudem hadat vo veciach ktore su jasne ios je najoptimalizovanejsi najvyladenejsi system o tom ziadnej debaty ja ho poznam velmi dobre z vlastnej skusenosti. Lenze za tie prachy to vobec ale vobec nestoji. Takto pred rokom som si kupil priemerny ale novy notas od toshiby za priemernych 640 e. Uz to je cenova kategoria v ktorej dostanes taky vykon,ze moj predosly mac sa moze zahrabat pod zem. Zapnem komp tlacidlom,trva presne 8sekund kym sa nastartuje aj so zadanim hesla. Max payne 3 na total full detailoch siel ako svajciarske hodinky totalnw bez zaseku ani mikrosekundovy lag. Tak kieho ancikrista potrebujem mac? Obycajny priemerny notas za 640 e s win 8.1 ho v pohode da vo vsetkych aspektoch.

    Bloodeye05.04.2015 - 03:55 Trvalý odkaz

    No konecne si to niekto vsimol.

    PRECO SA HTC EYE IGNORUJE???

    Rovnako aj tu na fony.sk - kde je recenzia?

    HTC eye povazujem za bezkonkurencny na trhu. Kvalitne repro, vodeodolnost bez krytiek a najlepsiu selfie kameru nema ziadny iny model. Pridana hodnota maximalna. Som rad, ze mam tento model a najblizsie 2 roky mam pokoj, lebo dotiahnut na nho sa moze len Sony, no ten ma tie stereo repro fakt zleee (mal som Z3).

    Preto nechapem, preco HTC nezapracovalo na vodeodolnosti, ale chapem, ze ten hlinik asi neni idealny...

    Knoxville05.04.2015 - 04:38 Trvalý odkaz

    Nazdar,chcem sa ta opytat ci uz mas v telefone android 5.0 lollipop.A ci mi vies porovnat kvalitu reprakov u Eye a u Z3.Vdaka za odpoved...

    ondrakomous05.04.2015 - 12:37 Trvalý odkaz

    to sem prave chtel rict, ze htc desire eye mi prisel podle vasi recenze jako jeden z nejlepsich telefonu, mam pocit, ze tu recenze na htc eye byla ne?Bloodeye: jo, jo mas pravdu, strasne nedoceneny mobil, pritom cenove se prodava pomalu za 400euro, coz mi prijde parada, kdyz vezmu v uvahu tu vybavu, kterou to ma.

    Bloodeye09.04.2015 - 13:23 Trvalý odkaz

    Lolipop mi este neponuka, no coskoro by mal byt. Co sa tyka reproduktorov, tie Sony sa snazia, vela vyskuju, ale nie je to ono... HTC ma krasny zvuk, ktory vie podat aj hlbky a ten zvuk znie uplne inak. Obstojne nahradi zvuk z notebookov.

    Este dodam, ze aj audio vystup zo Sony Z3 bol slaby, HTC ma fakt silny vystup a pri maxime az usi praskaju :)

    Knoxville10.04.2015 - 22:55 Trvalý odkaz

    Ved jasne ze nefoti ako napr. S6.Ja som dal len odkaz na porovnanie fotiek pred a po aktualizacii a je to ovela lepsie...

    ondrakomous11.04.2015 - 08:41 Trvalý odkaz

    Johns nechci te nejak lámat, nebo presvedcovat, ale misto htc si kup apple iphone 6, teď sem měl v rukách snad vsechno a jako audiofil, kterej poslouchá tuny MP3 denne, tak ti musím říct, ze apple ma neskutečný zvuk na sluchátka, taky iOS 8,3 je paráda. Bejt tebou tak se na htc vykaslu, i kdyby si vzal 5c/5S iPhone tak dostaneš podle mě víc jak htc oné m8. sam uvazuju o tom, ze si koupim na stalo iphone 5S. drzet se htc kvuli nadstavbe a stereoreprackum je podle me hloupost.

    Knoxville11.04.2015 - 09:57 Trvalý odkaz

    Ondro,nad Iphone 5 32 GB stale uvazujem ver mi...
    Len mi proste vadi OS to je vsetko.Ako zaryteho androidaka si to neviem predstavit.Zatial.Momentalne ziaden model od HTC nechcem.Znacka ma prestala bavit.Poslednu dobu hodne pokukujem po Z2 tak uvidime... :)
    Dalsia vec je ze mi pride 4,7 palcov na M7 malo a hladam nieco vacsie max. vsak do 5,2 a lepsiu vydrz na bateriu...

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne11.04.2015 - 10:05 Trvalý odkaz

    Zaryty Androidak ma s iOS zo zaciatku problemy :) Ja som sa po takmer 3 rokoch "androidovania" vratil k iPhone a bolo to celkom otravne, ten system ma uzasne aplikacie ale sam o sebe je pre geeka celkom nudny. no okrem toho niet co vytknut, pokial clovek nepirati, skopiruje vsetko aj bez PC. a aj keby piratil, su tu cloudy ako dropbox a onedrive.

    ondrakomous11.04.2015 - 15:05 Trvalý odkaz

    johny tvuj strach z ios je ciste iracionalni, ver mi, ze po prechodu na ios si na android ani nevzpomenes, je to jak kdyz sednes ze seatu do mercedesu, apple je mercedes, htc je obycejnej seat, sorry za ty hloupy primery, ale je to proste tak, iphone 5S ti nabidne daleko vic jak htc one m8, pod to se klidne podepisu vlastni krvi. navic cenove je ted za slusny penize, treba 5c je nejvic vyhodnej kauf. v systemu ti nic chybet nebude, protoze chybejici veci si dohrajes z marketu, IOS je neuveritelnej luxus a komfort pro "androidaka", kterej se musi se vsim "drbat", na IOs jde vsechno tak strasne snadno, je to stabilni a rychly o nic se proste nestaras, jedinej problem, kterej muze mit geek, ze se na IOS zacne nudit. myslim, ze je cas opustit titanik HTC, navic apple ti zarucuje i updaty systemu. jediny, co ti jeste muze vadit je malej display 4 palce, ale ten display je tak jemnej, ze ti to ani neprijde, on ten malej mobil ma zase svyhody treba se ti vleze do jedne kapsy s penezenkou, muzes ho ovladat jednou rukou, je to vzdycky neco za neco, pokud jsou pro tebe multimedia dulezity, tak prave apple by pro tebe mel byt jasnou volbou, audio vystupem nema konkurenci, to stejny kamerou. je to vylozene pristroj na multimedia. sebelepsi android se IOS nevyrovna. nezapomen na pamatnou vetu Jobse, "vsechny libovy petipalcovy androidy nas po moji smrti hrave vydrti, ale cert to vem, umiram"

    Nightmare11.04.2015 - 19:03 Trvalý odkaz

    HTC nema updaty Ondrik?
    a zvuk z HTC tazko niekto prekona najblizsie ma k tomu BB Z30 inak hroza rachot

    Knoxville11.04.2015 - 19:44 Trvalý odkaz

    Co sa tyka MONO reproduktorov tak asi hra najkvalitnejsie Iphone.Lenze na stereo od HTC sa nechyta vážne nikto...

    ondrakomous11.04.2015 - 20:01 Trvalý odkaz

    johny, nevim, posloucham vzdycky na sluchatka a neznam kolem sebe nikoho, kdo by poslouchal na "pidi repracky" muziku u mobilu, sluchatka mi poskytuji maximalni komfort, tam jsem schopny hodnotit vysky, basy, stredy, k iphonum existuje cela rada repraku, ktery tady richard pravidelne recenzuje, takze pokud chces jo kvalitu, tak si takovy repracek koupis a mas to vyreseny. stereo repraky jsou vyhoda, i operacni system je podle tebe vyhoda, ale kdyz sectes plusy a minusy, tak htc celkove da tezkej minus. nemluve o tom, ze htc to maji nahnuty nekolik let, buhvi jak to bude do budoucna s aktualizacema, rikam ti to na rovinu, jsi jedinej a posledni fanousek htc, ostatni uz davno zrdhli. ano repracky v htc sou opravdu nejlepsi na svete, ale zbytek je totalni prumer. kazdej ekonom ti rekne, ze se vyplati investovat do firem, ktery jsou na vzestupu, investovat do firem, ktery jsou v upadku je rizikova investice, je to cistej hazard, to jak se firme dari se odrazi taky na kvalite jejich vyrobku. koukni na sony montuji mediateky, to je cisty mobilni predpekli. kdyz nakoupis iphone, nebudes s nim spokojeny, tak ho muzes za pul roku, rok prodat, prodelas maximalne par korun, protoze cena iphonu nejde dolu, jsou porad stejne drahy, kdezto htc se muze behem jednoho kvartalu propadnout do baziny, presne takhle to bude s htc one m9, propadne se cenou na uroven iphonu 5s, je to jenom otazka casu, oni tu cenu neudrzi nahore, nemaji tak dobrej marketing jako jabko, samsung. oni si mysli, ze ta cena je kosher, jenze oni nenabidli nic novyho a nikdo z HTC boys nebude upradovat, vsichni si koupi m8 a m9 bude jasnej propadak.

    Knoxville11.04.2015 - 21:07 Trvalý odkaz

    Iphone som zavrhol kvoli velkosti a OS Ondro.
    CO sa tyka HTC ako hovoril prestal ma vyrobca bavit.Takze tento krat zrejme nieco od SONY...

    ondrakomous11.04.2015 - 21:15 Trvalý odkaz

    no, aby si z toho sony nebyl zklamany. tos udelal peknou blbost, ze si zavrhl nejlepsi mobil na svete.

    Knoxville11.04.2015 - 21:33 Trvalý odkaz

    To ci je alebo nie je Iphone "najlepsi mobil" na svete je dost subjektivne Ondro..

    ondrakomous11.04.2015 - 22:04 Trvalý odkaz

    subjektivni moc ne, jabka se prodavaji jak divy za 1000euro jeden, ten mobil ma nekolik zasadnich vyhod, nejsou tam zadny nastaveni, vubec zadny, vsechno to dela samo za tebe, pise to automaticky hacky a carky, kdyz si uvaris vajicka, tak si natocis minutku, muzes koukat hry a pri tom poslouchat hudbu, do toho muzes fotit, vsechny tri funkce najednou aniz by se cokoliv kouslo, aplikace tretich stran jsou o tridu lepsi jak na androidu, kdybych mel udelat zebricek, tak nejlepsi apky jsou na ios, pak android a pak windows, aplikace na ios jsou uplne jinak vytuneny, zeptej se wayna dostanes funkce, ktery na androidu nemas, multimedia spickove vymakany, ti rikam o takovejch aplikacich se ti na androidu nesnilo. mam treba stejnou apku na foceni na androidu a na ios, na androidu mi pulka veci vubec nejde, na ios je vsechno optimalizovany pro jeden druh hardwaru. je to nebe a dudy. zajima te audio, staci vzit prehravac hudebnich souboru na applu, to je radost pouzivat, vidis vsechno tak jak to ma byt, dokonaly, do toho provazanost s nekonecnym marketem, kde si muzes koupit vsechno, od radiohead az po nejaky vesnicky pepiky z petrzalky. kdyz tomu pripojis kvalitny sluchatka, tak dostanes takovy beaty, ze se ti z toho zatoci hlava, mel jsem sony, ale apple audiochipy jsou o tridu vejs, co na tom zalezi jestli to ma jeden, nebo dva repracky, kdyz dva repracky jsou cistej marketing, kdyz ti hraje malickej telefon pres bednicky, tak ti dochazi k takovymu zkresleni, ze si to nedokazes ani predstavit, kdyz pripojis kvalitni sluchatka zvuk ti proudi primo do mozku, co vic chces. wayne ma apple, ja mam taky apple, redaktori fony sk maji apple, to prece neco znamena. nerd ma sice motorolu, ale uvazuje o applu, to stejny stenley, ten podvedome miluje apple. michal servisak ze sony prechazi k applu. s htc plaves proti proudu, ale jak chces, nebudu te premlouvat.

    janesbond111.04.2015 - 22:22 Trvalý odkaz

    Ondro ..si mal prave prvy sex s iphonom v ruke? :-)
    Mal by si myslieť na to, ze 100 ludi 100 chuti.. Ja som mal nejaky cas iphone 5 v rukach a za poriadny android (napr. fon v cene toho iphonu) by som to v zivote nevymenil ...

    ondrakomous11.04.2015 - 22:25 Trvalý odkaz

    dneska sex, zitra bazos. jamesbond mel sony, taky ho v tom dile malem odpraskli, protoze mu prisla zpozdena sms.

    Peto11.04.2015 - 22:53 Trvalý odkaz

    Ondro, keď budeš nabudúce nadávať na Apple, čo je u teba otázkou týždňa, dám ti odkaz na túto diskusiu. Máš za tri dni 7,5 mobilu, to už sa nedá. Výhody HTC sú najmä tie repráky, ale tiež tá konštrukcia. Ako sa hovorí, poctivý kus železa.

    Nightmare11.04.2015 - 22:57 Trvalý odkaz

    on nevie co bolo asi vcera pisane nie to este pred tyzdnom :D
    zas to treba asi zopakovat ze HTC a mozno este so Sony maju najlepsie nadstavby zo smartov a da sa pokracovat v com je HTC dobre urobene dalej konstrukcia HTC je o co horsia ako tvoj iPhone??

    Nightmare11.04.2015 - 23:00 Trvalý odkaz

    on uz videl a mal kazdy smart co si zabudol?niekedy ma chvilky ze aj cosi dobre sem hodi ale vacsinou to su taketo dristy...

    ondrakomous11.04.2015 - 23:19 Trvalý odkaz

    tak je to diskuze, neni to archivni vino, ktery zraje. diskuze je ted, to co je ted, tak to nemusi platit za rok, za tyden, za mesic, druhej den muze byt vsechno jinak v diskuzi, zivote, nejsem clovek, kterej ma celej zivot jeden nazor, to je spatne. spatne je, kdyz clovek ma jeden mobil celej zivot a nevyzkousi si poradne ostatni mobily, o to se snazim, abych mel prehled, dneska muzes mobily menit po tejdnu, mas na to podminky, vyzkousis a vratis, vymenis za jinej, cim vic toho prostridas, tim vetsi mas nadhled, kdyz si vyzkousis deset mobilu tydne, tak nakonec zistis, ze apple je fakt nejlepsi, to hodnoceni je minimalne subjektivni. nikdo netvrdi, ze htc jsou spatny mobily, jenom jsou cenou uplne mimo realitu, jsou proste jenom predrazeny. az mi bude padesat, tak budu mit jeden mobil a jeden nazor na vsechno, ale ted? proc? pisu jak mi zrovna vyhovuje, no a kdyz mi druhej den bude vyhovovat neco jinyho, tak to zmenim, vsechno zalezi, jak se vyspim, to je prece normalni, menit nazory podle pocasi. záleží asi na povaze, někdo je víc kolotočář a jinej usedlej strec pepik, no.