HTC U12+ - edge sense na druhú

  • Martin 20.08.2018 - 09:03

    Pri fotke telefonu "Odomknutie tvarou" ma byt zrejme slovo "alebo" miesto sucasneho "ale"

  • Richard Hombauer20.08.2018 - 15:27 Trvalý odkaz

    Veru tak. Vďaka za upozornenie, opravil som to. :)

    Matej20.08.2018 - 20:00 Trvalý odkaz

    Paci sa mi ten pozitivny pocit z recenzie. Mam pocit ze niektore velke zahranicne weby vypustili von zbyutocne negativne recenzie (hlavne este pred updatom kt. opravoval citlivost tlacidiel), a dovolim si povedat ze ten telefon pochovali.
    HTC si uz kupi iba skalny fanusik...

    Inak by ma zaujimalo, ci zase HTC nelaboruje s 2 dodavatelmi displejov, vela recenzii poukazuje na velmi nizky jas a slabu viditelnost na slnku, pritom Matus tu hovori ze to je OK. Podobnu skusenost som mal aj s HTC 10.
    Obrovske negativum je absencia 3,5mm jacku, hlavne po tom co som si nastudoval info o DAC v HTC 10 - Qualcomm aqstic audio. Tato technologia by mala byt pouzita aj v HTC U12+, avsak celkom nechapem jej fungovanie/vyuzitie, kedze pri posluchu cez sluchadla s 3,5mm konektorom je treba pouzit redukciu, a prave DAC prevodnik ktory sa nachadza v tejto redukcii by mal mat znacny vplyv na (ne)kvalitu reprodukcie - aspon taka je doterajsia moja teoria.

    A posledna vec, kt. HTC strasne brzdi je prostredie Sense. Sice je relativne ciste, rychle a prehladne, ale ten dizajn je hroozne stary, je vidno ze je robeny podla standartov starsich verzii androidu a jednoducho na ostatnych vyrobcov uz nestaci. Ak by HTC pouzilo program Android One, verim ze by sa im vysledky o cosi zlepsili

    Tomas21.08.2018 - 02:18 Trvalý odkaz

    Uplne suhlasim s Maximom, co sa tyka prostredia Sense. Po dizajnovej stranke na mna posobi velmi zastaralo, ako HTC, co som mal pred 5 rokmi.
    A tiez nie som fanusik tych "tlacidiel".

    david hulák21.08.2018 - 17:34 Trvalý odkaz

    To boli časi keď kamoš mal Sony xperiu X10 ako best fon a teraz je kde ptm mal HTC desire HD ,alebo aj Z s klávesnicou bolo krásne.Jeho brat mal HTC Sensation XE zo sony extra bass alebo beats sluchadlami a či akými a celý hudobný to boli časi. Síce som nemal nikdy HTC ale boli dobrý napríklad M7 a M8 tá konštrukcia a tie repráky podĽa mňa ani terajšie vlajkové lode ala iphone a samsung nemajú takú dobru reprodukciu sony už duplom a aj terajšie HTC majú horšiu. Jedine možno veľké Iphony z veľkými Stereoreprákmi sú možno lepšie ala plus iphone.Kam skončila tá firma HTC aj zo sony no škoda .

    ivOS26.08.2018 - 03:29 Trvalý odkaz

    povedzte mi niekto - kam nás chcú zmanipulovať s tým ne-audio jackom ? ako tu odznelo :na jednej strane kvalitný DAC a na druhej strane ho nemáš ako využiť . Na u11-tke dali aspoň redukciu na jack, ale tieto špunty... to je výsmech.. Sony detto , pixel detto, apple detto .. To je proste "trendsetting" :-)