Nubia Red Magic 3 prišla do Európy

  • Nightmare 28.05.2019 - 17:12

    Nie zla cena za to co ponuka

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease28.05.2019 - 21:27 Trvalý odkaz

    Cena 479€ za verziu 8/128GB je super.
    Akurát je to veľký a ťažký obor s 'gamerským' dizajnom.
    To radšej lepšie vybavený Asus Zenfone 6.
    Jo a bez NFC nedám ani ránu..

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy23.09.2019 - 20:22 Trvalý odkaz

    stanko to ta bavi davat si sam sebe palec hore? :D

    Knoxville25.09.2019 - 22:31 Trvalý odkaz

    Stanko,ešte niekoľko tisíc skopírovaných linkov z Gsmareny a staneš sa "redaktorom čínskych telefónov" tu na fony.sk.😂 Ja ti verím! 😆😆

    Lenka Ivančíková26.09.2019 - 00:19 Trvalý odkaz

    Najhorsie je, ze si mysli, ze to niekoho zaujima. No zabuda, ze citatelia Fony.sk su ini nez na niektorych dalsich weboch. :-) , vidim to podla citanosti clankov o cinskych novinkach, ktore sa na Slovensko ani nedostanu. Hlavne, ked su vsetky na jedno kopyto. Ludia najviac citaju o Xiaomi, Huawei, Honor, Lenove, pretoze je sanca, ze sa u nas budu aj predavat.. Ostatne znacky idu mimo zaujem.

    LaRock26.09.2019 - 01:39 Trvalý odkaz

    A čo oneplus? U nás sa bežne predáva a distribuuje normálne..tak prečo ich nerecenzujete keď ste ich predtým recenzovali bežne a všetky portály ich u nás recenzuju.. Viacerí vám to vytýkaju že obchádzate posledný cca rok okrem nich žiaľ už aj bežne dostupné xiaomi ktoré sú u nás skoro všetky modely predávané keď sa venujete rodinám a iným veciam a nemáte teda čas nielenže na recenzie ale ani len na základné infa tak čo potom niekoho nevezmete ako ste vzali kedysi Tomáša ktorý vám recenzie na čínu robil stále a zháňal aj fony a mohli ste sa venovať aj s riškom vašim rodinám a iným veciam ktoré sú vám prednejsie a dôležitejšie , potom keď vás to nebavi resp ked nemate cas na recenzie tak prenechajte portál fony iným mladým slobodnym ambicioznym bez zavazkov ktorí budú pre to zapálení a budú môcť venovať skoro všetok vlastny čas pre fony.sk
    poslednu dobu, hlavne tento rok ste fakt strašne zaujatí a neobjektivni Stal sa z vás ufonacko samsungacky portál sem tam nejaká Motorola LG občas Sony a finito zámerne naschval obchádzate okrem huawei-honor komplet celú čínu a kaslete na to toto je objektivita podľa vás? takto by objetivny vyvazeny portal o fonoch a pod technologiach vyzerat rozhodne teda nemal.. Risovi viaceri vytykali pod videami na youtube a myslim ze plne opravnene (toto som si pre zmenu zase ja vsimol viacej krat) ze oneplus aj xiaomi zamerne vynechavate koli zaujatosti pre cinu a aj koli vasim konickom a inym veciam a kaslete na tieto fony- viaceri sa ho viackrat pytali kedy budu recenzie napr na oneplus a xiaomi ten ci onen model resp aspon tie hlavne modely a ked sa to Riskovi prestalo pacit tak jednoducho ich tam zablokoval a hotovo , skryvat blokovat ludi ci davat ich na ciernu listinu na youtube fony, toto je podla vas ok? za komentar vyjadrenie a vytknutie niecoho co je opravnene a na mieste u citatelov, pride ako odmena blokacia len pre to ze neznesiem druheho aj opacny nazor? len za to ze niekto nie je po jeho voli nejaky zaryty jablckar ci samsungac , prosim? ale hned ked pride najnovsi iphone alebo nejaky novy samsung tak ste prvi v rade a idete sa roztrhat, a xiaomi + oneplus co su za posledny rok jedni z najpredavanejsich a najziadanejsich znaciek fonov na trhu nic.. toto je objektivita? to je na mile vzdialene od obejktivnosti ako sorry.. pre vas existuje akurat len americke jablko a korejske firmy a z ciny max honor huawei sem tam.. a este povedzte ze to takto nie je..
    A pre mňa za mňa kludne mi dajte aj sto minusiek, mám to na haku..

    Lenka Ivančíková26.09.2019 - 09:15 Trvalý odkaz

    In reply to by LaRock

    Stanko, dovod, preco tebou spominane znacky nerezenzujeme je, ze by sme museli tie telefony kupovat, ostatne mame vzdy len zapozicane. Mame vsetky ostatne, co chces mat otestovane, kupovat za vlastne? Vidno, ze tomu vobec nerozumies, ale trepes tu bludy. S objektiviou to nema nic spolocne a neviem, o akom blokovani (okrem teba) tu pises. K tomu ani nema zmysel sa vyjadrovat. Nikdy nikoho nebanujeme preto, ze ma iny nazor. Byt tebou, tak sucham nohami, pretoze po tom, co si tu povystrajal v minulosti, by si tu nemal ani byt. "Stari" citatelia vedia. :-)

    LaRock26.09.2019 - 14:39 Trvalý odkaz

    In reply to by Lenka Ivančíková

    ok tak ked ich nechcete kupovat preco si ich teda nezapoziciate od dalsich redakcii, ved to je jednoduche staci zavolat a dohodnut sa na zapozicanie fonu na test recenziu.. ostatne portaly si tie fony vedia bez problemov zohnat, jedine vy s tym mate problem..resp zacali ste s tym mat problem koncom minuleho roka "zrazu" tak ako to robite aj pri inych znackach tam je to bez problemov, zaujimave ze to zrazu pri oneplus ani xiaomi nejde.. a k minulosti len tolko- ja sa do nej uz nevraciam co bolo to bolo..terazky sme inde..

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy26.09.2019 - 06:31 Trvalý odkaz

    pekne od teba ze si si vylial srdiecko :) ked sa ti tu tak strasne nepaci tak uz konecne zmizni do...prec. tento portal citaju ludia hlavne preto ze tu nie si infantilni tupci (jeden bohuzial je), pubertalne deti a ani v nadpisoch clankov (a ani v ich obsahu) nie su slova ako "WOW, toto je monstrum, iphone killer.." a podobne. redaktori tu nemaju potrebu pisat "bulvar style" clanky len preto aby nahanali sledovanost a to MY ocenujeme.
    ps: "viaceri" co boli zablokovani a co kritizuju :) to myslis vsetky svoje nicky?

    LaRock26.09.2019 - 14:58 Trvalý odkaz

    In reply to by oxy

    este raz a pomaly si precitaj moj text a snaz sa ho pochopit tentokrat, zjavne s tym mas problem.. kde spominam blokovane nicky na tomto portali? debila rob z niekoho ineho

    Miro26.09.2019 - 07:12 Trvalý odkaz

    Raz (opakujem Raz) sme mali doma telefón ZTE. A to bol vraj vlajkový model Axon. Never more. Podpora 0bodov (slovami Nula bodov) Jeden update ich nadstavby a žiaden security patch, o novšej verzii Androidu ani nesnívaj. Menu bolo Global, ale od Slovenčiny to malo ďaleko, kombinácia Slovenčiny, Slovinčiny a Angličtiny. Kupoval som ho z Nemeckého Amazonu, takže žiadna Čína a reči typu "s tým musíš počítať" by mali tým pádom odpadať.
    To len pre predstavu, prečo by si ľudia mali dávať pozor pri kúpe Čínskych značiek ktoré nie sú na špici predajov aj kvôli podpore.

    frosty09.10.2019 - 16:58 Trvalý odkaz

    Nubia red magic 3s prichadza 16.10. oficialne k nam do EU ,potvrdene ceny:
    nubia has launched the Red Magic 3 in May and updated it with the Red Magic 3s with a Snapdragon 855+ chipset, in early September. The 3s was available in China for the past month for CNY2,999 ($419) for the 8/128 GB variant. Now the company has confirmed that it is arriving on the global scene and will have a slightly higher price tag - $479 / €479 / £419 for the very same 8/128 GB option in Eclipse Black and Mecha Silver.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease09.10.2019 - 20:50 Trvalý odkaz

    In reply to by Wayne

    Tak sme sa zas niečo dozvedeli. Sko má iba S855+ inak je všetko rovnaké aj cena, ktorá je uvedená v článku.
    Ako píšem v prvom poste, ťažký obrovský granát bez NFC..

    frosty10.10.2019 - 01:05 Trvalý odkaz

    In reply to by Wayne

    nie je to spam ovladat dnes aspon zakaldy anglictiny sa dnes povazuje za uplne normalnu vec btw co je na tom texte tazko zrozumitelneho, nechapem-spominaju tam ze spolocnost len odobrila globalnu verziu modelu magic 3s a plus uvadzacie ceny a varianty btw ked ta to nezaujima tak potom preco to citas a reagujes na mna?