Diskusia: Samsung Galaxy Fit

  • Miro30.08.2019 - 20:15 Trvalý odkaz

    Amoled displej u športových hodiniek a náramkov je len na škodu veci. Amoled je výhrada max. smart hodín. Transreflex displej je to pravé orechové na šport. Netreba vyčačkaný gýčový displej ktorý aj tak žerie ako fras, darmo že sa tvári ako "úsporný".

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy30.08.2019 - 22:44 Trvalý odkaz

    Amoled je uplne v poriadku 😉 na sport potrebujes rýchle a presne gps + kvalitnu aplikaciu (teda ak chces silou mocou niečo zaznamenávať), inak je to len hracka na ratanie krokov. Za podobnu cenu (+20€) sa da kúpiť "vypredajovy" gear fit2 pro a ten toho ponukne vyrazne viac, navyse aj lepšie vyzera.

    Miro02.09.2019 - 10:25 Trvalý odkaz

    In reply to by jarpo

    Presne tak. Viem o čom hovorím, vystriedal som toho už kopu a teraz ostanem pri fénixoch asi dlho.. (však za tú cenu aby nie)
    O GPS a ostatných funkciách som sa nezmieňoval, išlo skôr o ten typ displeja. ale nehádam sa, ostatný by si nás mohli pomýliť

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy02.09.2019 - 12:39 Trvalý odkaz

    mal som kedysi forerunner 230, rok som sa snimi pokusal zit a potom isli z domu. dat takyto displej na naramok ktory ukazuje par cisel ...budis ale na hodinky?! :) to uz neovorim o viac ako chaotickom ovladani cez tlacitka a nemoznosti instalacie aplikacii.
    sportujes s garmin connect alebo mas smolu.

    Profile picture for user grabec.tibor@gmail.com

    TBK02.09.2019 - 13:36 Trvalý odkaz

    Pre tych ktori nie su schopni sa zzit s tlacikovymi Garminmi, odporucam Garmin Vivoactive 3 Music, konecne s podporou Mp3 alebo Spotify offline a s dotykovym transreflexnym displejom. Neverte reciam o zlom displeji, sice mozno nie je taky jasny, ako amoled, ale citatelny je perfektne, na slnku dokonca este viac a schova v tomto smere aj amoledy. Plus vdaka Always On odpada to trapne otacanie zapastia a cakanie na zapnutie displeja, pripadne neustale rozsvecovanie pocas soferovania. Netreba verit ani nemoznosti instalacie aplikacii, na Connect IQ store ich je kopec. A nesportujes len s Garmin Connect, podporuju aj Stravu ci MyFitnessPal. K tomu tyzdnova vydrz baterie je slusny bonus.

    Miro02.09.2019 - 17:48 Trvalý odkaz

    In reply to by oxy

    Ja si myslím že kto športuje a robí to pre seba, sa vie zmieriť so zmenou pomocného softu. Ostatný (facebook športovci, tým myslím všetky veľké Show me služby) budú nariekať, to je mi jasné. Ja som prešiel cez 5 služieb a nenariekam za históriou. Robím to pre seba. Kedysi som behal s mobilom v ruke (endomondo, potom runtastic ešte kým nebol adidas) potom som investoval do Tomtomov, potom Xiaomi, Samsung a každý má svoju službu. Kašlem na to, dívam sa dopredu...

    Richard Hombauer02.09.2019 - 20:11 Trvalý odkaz

    In reply to by Miro

    pod tento nazor sa plne podpisujem. nepotrebujem porovnavat vykony spred roka. beham pre radost, meriam si skor zo zvedavosti. a hlavne, ak by som sa aj chystal na nejaky vykon, su mi udaje spred mesiaca v nejakom Endomonde uplne ukradnute. :)

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy04.09.2019 - 11:23 Trvalý odkaz

    In reply to by Miro

    ak behas "pre radost" tak kludne behaj bez zaznamov, ak behas zo zdravotnych dovodov tak sa zaujímajú urcite parametre ktore je mat dobre "zdokumentovane" a ak si vykonostny sportovec tak ta statistiky musia zaujimat.
    osobne beham "pre radost" , nemam ziadne zdravotne problemy tak ma zaujimuaju len odbehane kilometre :) aj ked je celkom komicke vidiet ako rychlo som behal pred 7-8 rokmi a ako mi to ide teraz :D