Aplikácia na správu sim kariet

  • 15 príspevkov
  • Totem 27.07.2018 - 14:56

    Ahojte, viete poradiť aplikáciu, kde si môžem nastaviť, že jedna zo sim kariet (ide o dual telefón) bude síce aktívna, ale zablokuje všetky prichádzajúce hovory akoby som ju mal vypnutú, ale pritom ja z nej budem môcť telefonovať bez toho aby som čokoľvek musel zapínať ? Teraz to riešim tak, že ju v nastaveniach telefónu vypnem, ale nerieši mi to to, že keď potrebujem z nej volať, musím ju zapnúť. Je to otravné a samozrejme, keď ju zapnem, tak všetkým a aj mne začnú chodiť sms o neprijatých hovoroch, im o dostupnosti. Ďakujem.

  • Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne27.07.2018 - 17:13 Trvalý odkaz

    Ten tip s presmerovanim je sikovny, toto by mi nenapadlo.

    Totem27.07.2018 - 18:35 Trvalý odkaz

    Díky, presmerovanie je jasné, ale má to svoje nevýhody, ktoré by aplikácia nemusela mať. Preto ma zaujíma či existuje aplikácia, ktorá to vie. Problém čiastočne vyrieši zabudované appka a blokovanie všetkých hovorov, ale to mje také polovičaté riešenie. Polovičaté, lebo chcel by som tomu dať nejaké časové pravidlá a to som zatiaľ v tejto zabudovanej appke, nenašiel uvidím, či ujo gogoľ teda niečo poradí, keď tu nikto takú appku nepozná :) Chcem, aby sa to robili všetko automaticky a ja som nemusel manuálne do toho zasahovať.

    Totem27.07.2018 - 18:52 Trvalý odkaz

    Ani tie prichádzajúce v zabudovanej telefón appke vlastne nefungujú a nechcú sa spustiť. Vyskakuje iba chyba siete alebo sim karty.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy27.07.2018 - 19:33 Trvalý odkaz

    Všetko poznáš, všetko vieš, len nič nevieš nastavit a ani ti nic nefunguje...:)

    Totem27.07.2018 - 22:16 Trvalý odkaz

    Oxy... Tak to čo si písal viem. Vieš, ale to je ťažká debata, keď mám napríklad zapnutú synchronizáciu nejakých dát a mne niekto napíše, že nemôžem ju mať, lebo by mi to inak fungovalo. A potom následne to Wayne jasne vysvetlil, že nie všetky hry to majú plne zosynchronizované. :)

    Vieš a o presmerovaní hovorov sa baviť, keď sa pýtam na aplikáciu je trochu smiešne. Presmerovanie hovorov nijak nesúvisia s OS a dali sa robiť už 20 rokov dozadu. Lenže to je tak, keď ja sa opýtam, človek chce reagovať (ako ten oktomapus, či ako sa volá v druhej mojej téme), ale nevie, tak aspoň si rypne a robí sa chytrým. Jasne som sa pýtal na aplikáciu, keby niekto kto to prečítal vie, tak mi nenapíše, že použi google, ale napíše názov aplikácie a dobavili sme sa, téma uzatvorená. Jedno slovo, alebo veta a vybavené.

    ondrakomous27.07.2018 - 22:35 Trvalý odkaz

    uz by ho meli bloknout. heheheee

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy27.07.2018 - 22:42 Trvalý odkaz

    Ja som chvilu tu wc hru hral, potom ju nainstaloval na tablet a cuduj sa svete posup bol zachovany. NIE hra sa ti so serverom nesynchronizuje.
    Ty si asi negramotny?!ten link si si aspon prestudoval? Je tam popisanych niekolko spôsobov vratane aplikacii ktore blokuju pochádzajuce hovory.
    Debatu som nemal ani zacat :)

    Totem27.07.2018 - 23:35 Trvalý odkaz

    ondrakomous... Mňa ? A za čo ? Že sa pýtam na veci na fóre na to určenom ? Čo si mi poradil ty okrem blbých poznámok ? Bloknutý by si mal by skôr ty za spamovanie diskusií.

    Totem27.07.2018 - 23:39 Trvalý odkaz

    oxy.. Máš pravdu asi som negramotný, keď mám všetky synchronizácie nastavené, ale aj tak to nejde. Nemôže byť nejaký iný problém, napr. so starým mobilom a synchronizáciou, ale určite tým, že som negramotný. Ja to beriem, že sa hra so serverom nesynchronizuje, ale synchronizáciu mám nastavenú na oboch mobiloch.

    Samozrejme, že keď si dám tú frázu do googlu, tak mi vyskočí veľa spôsobov a aplikácií, ale študovať každú jednu vec, keď ak niekto vie a má skúsenosti a napíše iba názov je rozdiel. Ja tiež, keď zase v inej oblasti ľuďom radím, tak im nepoviem, že čauko si dement, použi google. Neviem, že či si ešte násťročný alebo proste len nechápeš na čo existujú fóra a otázky.

    ondrakomous28.07.2018 - 09:18 Trvalý odkaz

    jo ja vytvarim 2 temata k jednomu problemu, kdyz ti clovek napise, ze ti nefunguje synchronizace, tak ty porad nechapes...diskutuj vecne.

    Totem28.07.2018 - 10:11 Trvalý odkaz

    2 témy k jednému problému ? Jedna téma je nastavenia konkrétneho telefónu a druhá téma je nezávislá od telefónu, ale je o aplikácii na konkrétnu vec. OK, nefunguje, tak potom keď chcem poradiť hľadám problém a nie sa tu hrám na chytrého. Všetko ostatné okrem údajov tej hry sa mi synchronizovalo do nového zariadenia vrátane kontaktov a fotiek.

    Totem29.07.2018 - 00:09 Trvalý odkaz

    Oxy... A prečo myslíš, že tú synchronizáciu zapnutú nemám ? Myslíš, že som to všetko nepozeral v starom mobile, keď som ti ešte do vedľajšej témy nahádzal screeny ? Vidíš tam vypnutú synchronizáciu čohokoľvek ? Ak áno, tak mi to prosím ťa napíš. Ja veľmi dobre viem, čo si my písal, ale urážky si prosím ťa odpusť, rád by som videl ako by si mi to povedal do očí.