Hľadáme inteligentné hodinky: Huami, Misfit, Mobvoi alebo iné?

  • 7 príspevkov
  • Richard Hombauer 22.06.2018 - 14:06

    Tomáš B. sa hľadá nové smart watch, tak verím, že mu spoločne poradíme: "Dobrý deň volám sa Tomáš Benda a neviem sa rozhodnúť aké inteligentné hodinky kúpiť. Mal som Asus ZenWatch 3, z ktorých som bol veľmi sklamaný. Veľmi veľa vecí nefungovalo tak, ako malo, boli spomalené, nenabíjali sa... No na inteligentné hodinky som si už zvykol a nechcem sa ich vzdať, preto hľadám zmysluplnú náhradu. Rozmýšlal som najmä nad Xiaomi Huami Amazfit 2, Misfit Vapor, alebo Mobvoi Ticwatch 2. Ktoré z týchto by ste si vybrali a prečo? Poprípade skúste odporučiť nejaké iné zaujímavé."

  • Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy23.06.2018 - 01:42 Trvalý odkaz

    Treba napisat co od hodiniek chce.

    Loki_sg125.06.2018 - 11:18 Trvalý odkaz

    ďakujem ale už som sa rozhodol a kúpil som spomínané Xiaomi Huami amazfit Stratos 2. Tie funkcie ktoré som využíval na hodinkách Asus ZenWatch 3 majú a niektoré aj lepšie + športové funkcie, ktoré viem oceniť. Zatiaľ som s nimi spokojný.

    Loki_sg127.06.2018 - 10:57 Trvalý odkaz

    Dobrý deň, mám problém s oneskorenými notifikáciami. Hodinky mám od piatku a v pondelok mi začali chodiť notifikácie tak, že som s niekym dotelefonoval a až potom mi začali vibrovať, že mi daná osoba volá. Spárované ich mám s Huawei P10 a používam aplikáciu priamo od výrobcu. Myslím si, že by chyba mala byť v telefóne, nejaké nastavenie, ale neviem. Za akúkoľvek radu budem vďačný.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy27.06.2018 - 13:25 Trvalý odkaz

    xiaomi ma v aplikacii mifit (neviem co pouzivas) nastavene oneskorenie notifikacii (tusim 3s)

    Loki_sg127.06.2018 - 15:52 Trvalý odkaz

    k týmto hodinkám je spravená priamo aplikácia amazfit watch, mám aj xiaomi miband 2 ten pípne zarovno s telefónom, ale stratos mešká.

    Edit: Hrabal som sa v nastaveniach a ak dám spravovať automaticky(čo som predpokladal, že s tým bude problém) sa to zatiaľ javí OK. Ak dám spravovať manuálne a tam zakliknem všetko(automaticky spustiť, sekundárne spustenie, spustiť na pozadí), tak notifikácie meškajú. Budem to ešte pozorovať a neskôr dám vedieť, ako to dopadlo.