Garmin Vivosmart 3 skúsenosti

  • 3 príspevky
  • Vladimír 26.06.2018 - 23:24

    Zdravím. Prosím o radu ľudí, ktorí majú skúsenosti so smart náramkami a prioritne s týmto modelom. Meria podľa Vás presne? Kúpil som ho hlavne kvôli meraniu srdečnej frekvencii pri záťaži, ale aj v kľude, proste aby som videl ako sa mi zlepšuje kondícia. Každú chvíľu mi ukazuje inak, aj v kľude, aj pri pohybe. Napr. v kľude je chvíľku 50, o pár sekúnd 70 a tak stále do kolečka. Pri pohybe je to ešte horšie. Postavím sa a mám 100, po kilometri 60, vzápätí 90, no hrozné. Včera mi ukázal 120. Pritom som si zmeral tep na zápästí a ten ukazoval 70. Čo si o tom myslíte? Bol som aj za známou, ktorá je internistka, vyšetrila ma, vylúčila akúkoľvek arytmiu. Takže srdce je v poriadku a takéto odchýlky asi neodrážajú skutočnosť. Čo si o tom myslíte? Môžu smart náramky merať relatívne presne tep bez hrudného pásu. A ak áno, tak ktoré? Ďakujem za odpovede.

  • Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy27.06.2018 - 00:21 Trvalý odkaz

    Ziadne hodinky a ani naramok co meria tep srdca na zápästí, nemeria presne. Aj ked sa tu objavia majitelia roznych cinskych zazrakov ktori budu tvrdit ze ten ich zazrak za 20€ meria presne tak im never. Kazdy sportovec ti potvrdi ze ak merat pulz srdca tak jedine hrudnym pasom.

    Vladimír27.06.2018 - 22:25 Trvalý odkaz

    Viem, že nemôžem očakávať presnosť presnosť EKG. Ale aspoň niečo, čo by meralo relatívne presne, pár úderov hore dole, ale nie rozdiel 40- 50 úderov. Čo poviete na toto, podľa recenzií je to veľmi presný prístroj: Mio MiVia Essential 350.
    Poznáte ho?