Bold 9700 - problem s GPS

  • 7 príspevkov
  • fadewskyj 05.12.2010 - 16:53

    zdravim mam takyto problem s GPS - vo viacerych nav. aplikaciach (BB Maps, amAze, Garmin - trial verzia) mi proste nezisti moju polohu.. napriklad v amAze v detailoch GPS vypisuje "ziadny satelit". rovnako aj v moznostiach->moznosti upresneni->GPS ked dam obnovit tak zacne vyhladavat satelity asi 5 minut a aj tak nic nenajde.. urcnie polohy a data o polohe mam zapnute. zvlastne je ale ze v Google Maps mi polohu najde (tam ale nie je navigacia takze mi to je nanic). neviete niekto co s tym?
    este spomeniem ze BIS mam aktivovane

  • marcus8805.01.2011 - 18:00 Trvalý odkaz

    Popravde je to celkom zahadne. Skus este poslednu vec a to je soft: TrekBuddy..Pouzivam ho strasne dlho a vsetko funguje dobre. Ak ti nenajde polohu ani na nom, reklamuj svoju Black Betty..

    maniacse16.02.2011 - 21:06 Trvalý odkaz

    Co ja viem tak ti na BlackBerry maps staci BIS, BES je totiz business riesenie a nema teda preco ovplyvnovat lokaciu. Skus si pozriet v nastaveniach, ci mas nastavene GPS ako interne, ale ked ti ide GMaps tak tam to asi tiez nepojde. Tak isto tam spusti aj ukazku polohy, ak ti nahodi neaku sirku a dlzku, potom uz len pozri v BB maps, ci sa neda nastavit zdroj GPS, resp pripojenie k netu, a tam si nastav BIS.. Neviem ta nasmerovat presnejsie, nikdy som nemal BIS a teda ani neviem, ako BBMaps vobec vyzera a kde sa co nachadza. To uz necham na miestnych odbornikov..

    maniacse16.02.2011 - 21:28 Trvalý odkaz

    kupit si mt koli gps a vybrat si BB nieje dobre riesenie a to z dovodu neustaleho tahania map z netu.. mne sa tak raz vypla navigacia na starej BB, ked este fungovalo nav4all a prechod cez horsky priesmyk som musel brat tak trochu naslepo.. ked gps tak radsej odporucam nieco s droidom alebo najlepsie PNA

    blackberry nie…16.02.2011 - 21:34 Trvalý odkaz

    Nevadi co uz radsej kupim navigaciu ako menit mobil...

    maniacse16.02.2011 - 21:39 Trvalý odkaz

    presne tak som to riesil aj ja a je to asi naj riesenie.. navi v telefone zatial nieje na tej urovni, aby mohla konkurovat PNA navigacii aj ked sa pouzije rovnaky sw..