Honor 20 Pro (základné info)

  • Simon235 21.05.2019 - 19:44

    Najväčšia škoda je že som chcel nástupcu za honor 9 ale to čo sa včera stalo a čo urobil Google tak asi si už nekúpim honor 20pro. Škoda asi bude iný nástupca

  • Lubo21.05.2019 - 21:40 Trvalý odkaz

    Vyzera celkom fajn, prve hands on videa nevyzeraju zle, skoda tej kauzy USA vs Huawei. Cakal som na tento model, co prinesie, no ostal som aj sklamany, ze vytiahnu nieco tajne z rukava, nieco kompaktnejsie pod 6". Inac po zverejneni ceny, nie je to az taky thak si myslim, ked cena MI9 128 GB sa pohybuje na urovni 480 € a ponuka skoro rovnake foto (skoda absencie OIS na MI9), ma amoled, lepsie cpu, velkost cca rovnaka, podla mna MIUI je lepsie ako EMUI a momentalne velka nevyhoda na strane Huawei/Honor s tym androidom. Dufam, ze sa to nejak vyriesi, lebo Trump odstavi este Xiaomi a ine cinske znacky a bude po konkurencii a dobrych cenach pre konecnych zakaznikov. Ale ak by som si mal vybrat medzi nizsim modelom Honor 20 a novym Pixel 3a, nevaham a beriem Pixel 3a.

    Simon23521.05.2019 - 22:23 Trvalý odkaz

    Xiaomi Mi9 nieje zlý ale mam tiež obavy že niečo USA vymysli na Xiaomi. No musím ísť ma Google Pixel :/

    Erik21.05.2019 - 22:28 Trvalý odkaz

    Ahojte,
    Opravte si chybu. Na začiatku článku je napísané že honor 20pro má výkonný čip snapdragon 855, namiesto kirinu 980.

    Michal21.05.2019 - 23:37 Trvalý odkaz

    Nehadzte flintu do zita. Za dalsie urcite si nebudem kupovat to, co by mi chcel ten priceskovy idiot diktovat.

    Kubo10203022.05.2019 - 00:11 Trvalý odkaz

    Zbytocne sa tu (ale aj na inych forach) strasi, ze casom aj Xiaomi zablokuju. Keby Huawei nevyrabal sietove komponenty (napriklad pre 5G siet) tak Trmup po nich ani nestekne

    Simon23522.05.2019 - 00:21 Trvalý odkaz

    Začne Xiaomi a tiež vyštartuje USA po nich

    Kubo10203022.05.2019 - 00:24 Trvalý odkaz

    Vlak je uz rozbehnuty a Xiaomi sa nevyjdarilo ze by malo ambiciu realizovat sa v tejto sfere, cize pochybujem ze maju sancu dobehnut konkurenciu

    Profile picture for user michaelis18@gmail.com

    Michal22.05.2019 - 17:16 Trvalý odkaz

    Mne, naopak nevadí, že Huawei a možno aj Honor príde o Google funkcie. Konečne ten bloatware od Googlu, ktorý sa nedá tak ľahko odinštalovať, tam nebude a môžem si tam nahrať čo chcem ja. Odstrihnúť od Androidu ich nemôžu, Android je open-source a môže ho používať každý. Američania jednoducho nemôžu prežiť to, že Huawei ich technologicky, cenovo, predajne aj popularitou prekonáva a nestíhajú s ním držať krok. Keď nemôžem niekoho dobehnúť, tak ho aspoň brzdím a hádžem mu polená pod nohy. Typické zmýšľanie amerických mozgov.

    markos923.05.2019 - 11:07 Trvalý odkaz

    mich@elis naco by komu bol huawei bez googlu? to z neho budú obyčajné blbé digitálky, ja naplno využívam gmail, youtube, google mapy, prekladač aj vyhladavac a dalšie veci a mám dlhé roky účet pod google a všetko spolu prepojené, mne osobne moze byt huawei ukradnutý lebo pre mna to bola len čínska skladačka ktorá kopírovala všetkých naokolo a na to všetko si ešte hodila tisíc eur cenu pre istotu, neuznávam síce takéto drsné akcie ako ich teraz odstavili, ale už oni dobre vedia čo bolo za tým

    Michal24.05.2019 - 00:09 Trvalý odkaz

    markos9 cinska skladacka je aj iphone.
    Gmail, Youtube a ine si vies spustit aj cez prehliadac. Vseobecne youtube s kvantom reklam mi uz aj tak lezie na nervy. Mne by to tiez osobne nevadilo. Staci mi pristup k aplikaciam, a pripadne bezpecnostne zaplaty. Po novej verzii androidu uz tiez tolko neprahnem ako dakedy. Nove verzie uz nie su tolko odlisne a pridana hodnota je otazna.

    Profile picture for user michaelis18@gmail.com

    Michal29.05.2019 - 17:20 Trvalý odkaz

    markos9, že ty nemôžeš žiť bez Googlu neznamená, že bez neho nemôže žiť nikto a že je potrebný. Ty si používaj čo chceš, je to na tebe a nikto s tým nemá problém. Všetko maj prepojené, je to tvoja vec. Čo sa týka Huawei, ako hovorí mikeSV, skladačka sú všetky telefóny vrátane (pre niekoho milovaného a nenahraditeľného) iPhone. iPhone má btw najnekvalitnejšie batérie, ktoré (najmä) u starších modelov nevydržali ani deň. Huawei prináša aj vlastné nápady a napr. jeho prostredie mne osobne sedí lepšie ako Samsungové či to od HTC. A odsudzovať Huawei kvôli kauzám? Samsung mal problémy s batériami pri sérii Note, iPhone mal kauzu so spomaľovaním batérií pri starších modeloch (čo je podľa mňa totálny výsmech zákazníkovi, ktorý o tom spočiatku ani nevedel, až ked sa to odhalilo a Huawei bol medzi prvými, ktorí na to upozornili. Podobne aj jeho slabé nabíjačky v balení - ak chceš silnejšiu, zase zacvakni, slovom, užívateľ je hovno - politika Apple je nenažranosť ad absurdum a ani kvalitný operačný systém iOS od nich to nezachráni), boli tu všelijaké bendgate a čo ja viem ešte čo... Toto celé divadlo s Huawei je hlavne kvôli 5G sieti, kde Čína začína dominovať a amíci nestíhajú a tak spustili túto "vojnu". Čas ukáže, že kto nakoniec na to doplatí, Číňania určite s týmto počítali.
    Existujú totiž aj aleternatívy ko Google, PlayStore atď, že ty o nich nevieš, je tvoj problém. Áno, veľa ľudí určite odíde od Huawei, lebo nevedia žiť bez Google a nevedia si aplikácie do telefónu dostať inak ako dvomi klikmi cez GPlay (nech žije pohodlnosť). Že im nevadí kvantum reklám v Yt a inde im zjavne nevadí. Súhlasím s mikeSV, ja chcem mať telefón, ktorý si môžem spravovať sám, nechcem tam mať predinštalovaný Google, Hangouts, Bixby (a iné aplikácie tretích strán) atď., keď ich nepoužívam a ktoré mi výrobca tlačí nasilu. Gmail si vieš jednoducho otvoriť cez prehliadač, Yt takisto. A keby chcem a potrebujem, viem si tam dostať aj Gmail bez problémov aj mimo GPlay. Huawei rokuje s Aptoide, ktorý používam už roky a obsahuje všetko potrebné. Nehovoriac o všelijakých iných spôsoboch...Za mňa konkrétne - nech žije Android bez Google funkcií. Je len na tebe, čo si vyberieš, ale nadávať na Huawei je úplne bezpredmetné, keďže všetko závisí len od preferencií užívateľa.

    Matej29.05.2019 - 19:41 Trvalý odkaz

    Krista, furt budes vyplakavat.
    Nahod si custom romku, zakaz nepouzivane services a nerev furt.
    Alebo napis do Foxconnu, nechaj si vyskladat zariadenie podla vyberu,vyvin si ovladace, zaplat si to, a mozes si tam nainstalovat aj maslovy chleba. ALE UZ PROSIM TA NEREV v kazdej diskusii dokola o tom istom.
    Nech sa paci, tu mas odkaz na telefony s "free sw", nikto ta nebude vlastnit ani spehovat : https://tehnoetic.com/mobile-devices
    Alebo si kup N900 a rob si s tym co len uznas za vhodne...

    Ale nie, ty tu len prskaj, ze chces Huawei, so suciastkami Huawei, funkcionalitou Huawei, vymozenostami Huawei, ale podla seba (cize aby sa cinsky megacorp prisposbil tvojim poziadavkam, lol).

    P.S.: Aky je rozdiel pouzivat Gmail appku, a pristupovat na Gmail cez browser? Nesleduje ta apka ale provider, lol

    P.S.2: Aj v inych oblastiach zivota vyzadujes aby sa ti kazdy prisposobil? Ze dojdes do Skodovky, pytas si Koktaviu, ale chces tam podvozok z BMW, motor z Mercedesu a navigaciu GLONASS (lebo len hnusni amici smiruju, bratia rusi to robia z nezistnej lasky a pomoci).

    P.S.3: urcite si volil Kotlebu alebo Harabina, ako jedine spravne alternativy, ze jo ?

    Profile picture for user michaelis18@gmail.com

    Michal31.05.2019 - 13:19 Trvalý odkaz

    Maxim, tvoje reakcie sú úplne mimo, nepochopil si príspevok. Žiadna konštruktívna reakcia, len zakomplexované reakcie. Je úplne normálne, že človek si vyberá ten telefón, ktorý mu najviac vyhovuje. Ja som spomenul to, čo najviac vyhovuje mne, ty si rob po svojom, ale neraď mi tu, čo mám robiť ja a aký mám mať názor ja. A nedávaj príklady, ktoré sú úplne mimo. Od nikoho nepožadujem, aby sa mne konkrétne prispôsoboval, ale chcel som povedať, že predinštalované aplikácie v telefóne (podobne ako Windows v PC) sú obrazom toho, že užívateľ je na druhom mieste. Taká je doba, ale poukazujem na to, že nemať Google funkcie v telefóne je pre mnohých plus a nie krok vedľa. Ty pokojne funguj ďalej tak ako doteraz. Ja som nereagoval príspevkom na teba, tak neviem, čo tu vyskakuješ. Argumenty mimo, reakcie na úrovni nedorasteného pubertiaka. Veľmi mi pripomínaš reakcie na niektorých diskusiách pod niektorými denníkmi. Z tvojich reakcií je to vidieť. Na fóra kde to nepatrí, nezvyknem miešať politiku, ale ty budeš na sto percent fanúšik pani prezidentovej a výplod dnešnej "Slušnej" mládeže. Spomínané mená som nevolil, ale ťažko tebe niečo vysvetľovať. Zalez a už nereaguj na moje príspevky, slniečkárske drísty si nechaj na protesty a kaviarenské večery.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy06.09.2019 - 18:47 Trvalý odkaz

    Dnes je na honor 20 a 20pro na nemeckom amazone akcia 🤨 399€ (6/128GB) a 499€ za pro (8/256GB)

    LaRock06.09.2019 - 20:20 Trvalý odkaz

    Inak vyšiel aj pozmenený honor 20s

    Karol Sendrei28.11.2019 - 14:56 Trvalý odkaz

    Tento telefón nemá vôbec žiadnu IP ochranu? Ani IP 53?