Červený iPhone 8 a 8 Plus v edícii (PRODUCT) RED

  • Peter 14.04.2018 - 17:25

    Zdravím, chcem sa spýtať:
    ► 1. či sa dá prepojiť iPhone X s počítačom s Windows 10. Myslím tým, či sa dá podobne pracovať ako keď prepojím iPhone s MacBookom, pokračovať v rozrobenej práci (email, sms, textový dokument internet, telefonovať, atď.) ak prestanem na iPhone a chcem pokračovať na notebooku s Windows 10 a naopak.
    ► 2. ako sa dá prepojiť iPhone X s iPadom (z novších generácií), taktiež v týchto veciach ako som spomenul v bode 1. (taktiež aj opačne)
    (v Apple systéme a funkcionalite niesom ešte doma, len sa učím a hľadám rady. Ďakujem za pomoc! :))

  • Lenka Ivančíková14.04.2018 - 17:49 Trvalý odkaz

    S Windowsom nie je takto kompatibilný. S iPadom no problém. Co mam v iPhone môžem mať aj na iPade.

    Peter14.04.2018 - 18:41 Trvalý odkaz

    a ako prepojím v týchto veciach čo som spomínal (začnem nejakú prácu na 1 a skončím na druhom, respektíve volať a SMS z iPadu) iPhone s iPadom? Je na to nejaká aplikácia či treba to cez iCloud či ako to funguje?

    Lenka Ivančíková14.04.2018 - 21:28 Trvalý odkaz

    povolis v nastaveniach vyuzivat aplikaciam icloud a v casti Vseobecne povolis funkciu Handoff. tieto veci byvaju defaultne zapnute. musis byt samozrejme na vsetkych zariadeniach prihlaseny pod rovnakym icloud uctom. obsah aplikacii sa ti potom bude okamzite synchronizovat, takze ked nieco zacnes pisat na iphone, napriklad mail, mozes ho dokoncit na ipade alebo MAC-u. v docku vlavo sa ti objavia app, ktoru aktualne pouzivas na iphone a podporuje handoff. staci na tu ikonu kliknut a vidis to iste, co mas rozpisane v iPhone. takisto vidis, ake taby mas otvorene v prehliadaci Safari, takze ked si prec z domu a chces si vonku na iPhone pozriet nieco na webovej stranke, ktoru si si pozeral doma na Mac-u, najdes v telefone alebo iPade zobrazene vsetky otvorene taby z pocitaca.

    Peter14.04.2018 - 23:39 Trvalý odkaz

    oukej, super, dakujem pekne za vysvetlenie ;)
    a ešte otázočka: využíva to pamäť z iCloudu a treba mať kúpené rozšírenie miesta iCloudu, alebo stačí mať len tých 5gb základných čo sú zadarmo, respektíve to vôbec nevyužíva GB z iCloudu, len prostredníctvom toho komunikuje s iným zariadením na základe rovnakého účtu?

    Lenka Ivančíková15.04.2018 - 00:38 Trvalý odkaz

    jasne, ze to vyuziva data z icloudu, ale na handoff podla mna minimum. ci budes potrebovat viac miesta zalezi skor od toho, kolko a co tam budes mat ulozene. najviac ti asi zaberu fotky, videa a zalohy. inak dokupit 50 GB priestoru za 99 centov mesacne nie je predsa problem. :)

    Karol15.04.2018 - 02:45 Trvalý odkaz

    Vy v redakcii máte všetci iPhony? Či je medzi vami aj niekto kto má android?

    Nightmare15.04.2018 - 03:24 Trvalý odkaz

    to len Lenka ma iPhone,iPad co ja viem ;D Riso ma tiez ale ten ma aj Android myslim...inych neviem

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne15.04.2018 - 08:59 Trvalý odkaz

    Ja by som od takeho redaktora cakal ze bude mat oba :). Alebo aspon medzi nimi prepinat, podla lubovole.

    Lenka Ivančíková15.04.2018 - 12:06 Trvalý odkaz

    ja mam iPhone X a Sony Xperia XZ Premium. a v rodine mame aj iPad, pracujem na MAC-u, no vyuzivam aj Asus s Windowsom. :-D aktualne je mojim primarnym telefonom uz viac nez mesiac cervena Xperia. :-)

    Wayne, jasne, ze mam oba systemy. musim, aby som vedela, o com pisem, mohla robit screenshoty a podobne. Z rovnakeho dovodu mam SIM vsetkych nasich operatorov. :-)

    Karol15.04.2018 - 19:00 Trvalý odkaz

    Fíha,Lenka to má teda pestré. :-) a primárny telefón červená Xperia... ja neviem prečo som si celú dobu myslel,že jej aj Rišov primárny telefón je iPhone X!...:-)