Android je lídrom medzi OS

  • Me_Gusta 14.08.2012 - 23:00

    To sa dalo cakat

  • Pavol Pavučko14.08.2012 - 23:08 Trvalý odkaz

    hhh hovorite ze nokia upadK? az tak za samsungom nemeska ;)

    rtg15.08.2012 - 00:50 Trvalý odkaz

    Motorola a Blackberry nikdy nemalo vyznamny podiel na trhu v Europe, ale sa cudujem ako HTC upadlo a to teda riadne, su na tom dost mizerne, horsie ako Alcatel ktory som nevidel v nasich koncinach sto rokov.. naopak, zvlastny je narast OS Bada a Microsoft.. trh sa furt meni, mozno o par rokov o niektorych teraz poprednych znackach a OS uz nebude chyru..

    radka15.08.2012 - 19:01 Trvalý odkaz

    Velavravny nadpis clanku " ANDROID JE LIDROM MEDZI OS " !!!

    Tak tu by sa dalo hodne polemizovat, Windows mobile nepoznam, ale iOS od Apple ano a teda:

    mozno, ze je najrozsirenejsi ale lider? HaHaHa...pobavila som sa, to ma niekto chce presvedcit aky je Android dobry a fantasticky OS oproti iOS ? Aple ked vyda aktualizaciu noveho o radu vyssieho iOS, tak je plne platny pre vsetky modely iPhonov, teda aj starsich, ci uz 3G, 3GS, 4 alebo 4S. Jasne ze pre tie starsie a hardwarovo slabsie su iste obmedzenia, ale iOS je funkcny. Tu je vidno naprosto jasna roztriestenost Androidu, ze minulorocny model nedostane aktualizaciu na ICS, konkretne sa bavim o HTC DHD. Ved ked jeden vyrobca popracuje na OS tak by mal byt funkcny v kazdom jeho vydanom telefone, jasne ze pri OS vytvorenom HTC neocakavam ze bude funkcny na Samsungu. Ale na ich vyrobkoch by som to pri Androide tak ako sa o nom pise, ze je dokonaly a perfektny a lepsi ako iOS, lebo je to otvoreny OS , tak tam by som to sakra ocakavala a potom by som ho mozno povazovala za dokonaly a mozno aj za lidra. No stabilitou systemu a bezpecnostou daleko zaostava za iOS. Tym nechcem povedat ze je zly, pouzivam ho /HTC DHD/ a ma aj svoje vyhody a dobre stranky ale lider.....? Aj preto mam stale prijoritu a u tej aj do buducna zostanem a to je iOS - iPhon. Viem ze niekoho tymto poburim, aj ked to nie je ucelom tohto clanku ale vytocil ma fakt ze pre tak banalnu vec ako je podla HTC nedostatok pamäte a rapidne znizenie vykonu Desire HD, tak dodatocne zrusili aktualizaciu na ICS a taky Desire S, ktory ma presne taku istu 768 MB Ram , ale vnutornu pamät ma DHD 1,5 GB co pri Desir S je len 768 MB ROM!!! tak u tohoto aktualizaciu HTC potvrdilo a zaujimave, ze pri nom vykon neklesa!!

    DJ Pepe15.08.2012 - 19:16 Trvalý odkaz

    no hej ked sa uz pcha aj do mikrovlniek..

    huje®15.08.2012 - 19:22 Trvalý odkaz

    radka, možno stačí len pochopiť súvislosť medzi počtom predaných kusov a nadpisom článku :-)

    radka15.08.2012 - 20:02 Trvalý odkaz

    hujer, no ano, suhlasim, urcite treba pochopit suvislost ale z nadpisu naozaj jednoznacne navyplyva pocet predanych kusov, aj ked....z prispevkov sa to da pochopit, no ale ja som si aspon ulavila. Vezne svojim laickym ponimanim nedokazem pochopit, preco vyrobcovia a to nie len HTC ale aj Samsung, LG a ini .. musia pre kazdy jeden model smartfonu vyvijat zvlat OS. Co je v nom take zvlastne a na prekazku, ze nefunguje vo viacerych typoch modeloch jednotliveho vyrobcu?

    rtg15.08.2012 - 20:22 Trvalý odkaz

    radka: tak ty si to uplne zabila :) ked ti vyhovuje OS ktory vyuzivas, tak to ti gratulujem, len prosimta pozri si vyznam slova lider, cize veduci a medzi OS poctom vedie Android.. ono je to vsetko krasne ohladom iPhone-ov, ale bodaj by nie za taku cenovku, cista rozmarnost.. to mas take iste ako Lamborghini, su to vymakane auta, tiez sa cudujem ze nejazdia na nich vsetci.. ale dufam radka, ze ty ano :)

    Me_Gusta15.08.2012 - 21:18 Trvalý odkaz

    Radka je zena a zeny tomuto nechapu. Je tam tabulka a staci si je precitat a nie podla nadpisu tvrdit opak. Nie kazdi ma na iPhone, ktoreho vyroba stoji 120€ a predava sa za 700€. Nenazranost applu
    a google s touto nenazranostou vy*ebal svojim nexusom 7 a bude pokracovat dalej.

    Harantd: nemeska nokia, ale ten pokles si treba pozriet ;-) takze zachvilku bude meskat ako seredsky vlak.

    mikudyk15.08.2012 - 21:24 Trvalý odkaz

    rtg to radke vysvetlil jasne. Pobavil som sa, dík rtg! Áno, je to o cene. Android grátis, iOS za niekoľko stoviek / odrátajte cenu bakelitového hardweru /. Tak to kurnik musí fungovať za tie prachy! Keď sa pohnojí droid za dve kilá, či menej, kto to rieši? Kúpiš nový.

    radka15.08.2012 - 23:52 Trvalý odkaz

    mikudyk a ostatni, dakujem za pokef, ste tu sami odbornici, tak preco mi potom kvalifikovane neodpoviete na moju otazku preco je Android taky nekompatibilny?

    rtg: dik za vysvetlenie slova lider, ale aj moj maly 7 rocny brasko vie co to znamena a je len jasne a logicke, ze medzi OS poctom vedie Android. Aj blbec bez vysvetlenia vie, ze musi viest ked ma taky velky pocet vyrobcov a Apple je jediny vyrobca s iOS. To je proste nezrovnatelne, aj preto ten nadpis v clanku je o nicom.
    Ale to ze je iPhone drahy, to riesite vsetci, preco si neprecitate pointu mojho zrovnania. Pred rokom a pol, som za vlajkovu lod HTC DHD vyplula plnych 535 eciek co mimochodom nie je malo, dostal jedinu aktualizaciu a uz je zastaraly a k nicomu. Ked chcem novsi , pouzitelnejsi a plnohodnotnejsi Android no tak si musim kupit novy mobil a zas vyhodit von oknom kopec Eur aby po roku mi bol k nicomu. Mam iPhon 4 dva a pol roka a nemal jediny zadrhel ani samovolny restart alebo pad aplikacie ako je to bezne u Androidu. Kupila som ho s iOS4, dostal aktualizaciu iOS5 a dostane aj iOS6. Vysiel uz aj novsi iPhone 4S, nemusela som ho riesit, lebo okrem Siri co je pre mna nepodstatna funkcia ma komplet vsetko po update na iOS5. O tomto som tu chlapci pisala, mozno to malo byt v inom prispevku to pripustam, ale toto je fakt a viem co hovorim, pouzivam obidva systemy a hned som podotkla, ze Android nezatracujem a nie je zly, len.....a stale tu bude to len.
    Zaverom ta musim sklamat, nejazdim na Lamborghini, mne plne vyhovuje a postacuje na jazdenie Mercedes ML 320 .

    DJ Pepe16.08.2012 - 00:17 Trvalý odkaz

    iP 4S 650e, SGS III 609... Zaujimavo tu sedi ta teoria s Lamborghiny..

    Espio16.08.2012 - 00:26 Trvalý odkaz

    radka iOS neni o triedu lepsi a le o triedu pozadu to by si ako uzivatelka androidu mala vediet niekde som videl iPhone zrovnany s kamenom co mam dost pobavilo ale je to proste fakt iPhomn zacal svoju eru na dobrej a silnej a velmi presadzovanej reklame ked si spomenies na iOS1 aleboaky to bol co vedel? ja tio poviem ze ani polovicu co v sucasnej dobe ine telefony ale predaval sa hromadne a to koli reklame potom si ho kupovali ovce ktrim povedali ze to ze im nieco chyba je vyhoda oproti ostatnym (je smutne ze to je tak aj teraz)... mam jeden priklad zo zivota ako funguje reklama mam kolegu a jemu som povedal ze si idem kupit novy telefon a on mi hned povedal ze si mam kupit SGS3 alebo iPhon a ked som sa opytal ze preco tak mi nevedel povedat nic ine ako len to ze ved ho ma kazdy a videl som ho v reklame tym chcem povedat ze takto funguju ovce posuvaju svojmu okoliu co bolo im podane inym clovekom mediom nechcem povedat ze iOS je onicom ale podla mna je tam jedina vyhoda stabilita nic ine kopec veci nevie doteraz co vedel android 4 roky dozadu u mna je android lider v kazdom podani ja si zato ze nebudem telefon vypinat rok nebudem priplacat niekolko stovak a ani zato ze ked mi telefon padne na zem sa mi rozbije lebo je s materialu ktory je na telefon absolutne nevhodny

    DJ Pepe16.08.2012 - 00:40 Trvalý odkaz

    ako by sa ziadny iny telefon nerozbil ked ti spadne.. A android 1.5 nemal ani to co mali dumby, trepes od buka do buka..

    rtg16.08.2012 - 02:51 Trvalý odkaz

    Espio: 100 bodov
    Radka: preco mam taky dojem, ze si sa prisla chvastat? miesto Lamborghini som kludne mohol napisat Mercedes, pretoze to tiez nie su zrovna najlacnejsie auta, ba prave naopak ;-) budem sa opakovat, to ze iOS je fajn ti nik neberie, ale nie je to mobil ludovy, je to mobil na chvastanie, modny doplnok.. v rovnakej cenovej kategorii je SGS3, co je podla mojho nazoru lepsi mobil, ale zober si to tak, za cenovsku dajme tomu 650e v zaklade (iPhone) si mozes trikrat obmenit mobil, trebars s androidom, s cenovkami cca 200e... teraz tu mame otazku, povedz mi, co taky 200eurovy android fon napr., nedokaze co dokaze iPhone? a teraz si zober ze takyto mobil ti vydrzi minimalne 3 roky, tak za cenu iPhonu mas "mobilne vystarano" na 9 rokov... budes mat jeden a ten isty iPhone 9 rokov? iste? a to som este neratal, ze pri obmene stare zariadenie predas, heh... ja proti iOS a iPhonom nic nemam, kludne, ale za 300e a nie preboha za cenu moderneho notebooku...

    Denis16.08.2012 - 09:27 Trvalý odkaz

    Po prvé: neznášam baby ktoré sedia v ML-kách a podobne nechutných autách a ani ich nie je vidieť za volantom. Po druhé: ako môžeš mať dva a pol roka iPhone 4? Aspoň si prečítaj kedy bol uvedený na trh, aby si nevyzerala smiešne.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne16.08.2012 - 12:59 Trvalý odkaz

    Espio. Ja som zas opacny pripad. V r. 2008 som sa zacal o telefony aktivne zaujimat, a menil som ich kazde 3 mesiace ako prichadzali stale s nejakymi novinkami.. iPhone sa mi pacil od uvedenia.. relativne velka qwerty klavesnica na obrazovke, ziadne tlacidla, ktore sa mozu zaniest a prestat fungovat na tele, a casom aj podpora zo strany appstore - itunes uz predava na SVK knihy, hudbu aj filmy, kym play store len aplikacie... V zime 2009 som si kupil 3GS za full cenu z Orange, lebo som ho proste chcel a mohol dovolit. Odvtedy som si v akciach a roznych promo eventoch nazbieral tonu roznych aplikacii ktore k svojej spokojnosti vyuzivam a mohol som vyuzivat ovela skor nez boli na Androide. Kazdy rok mam istotu ze mi aktualizuju firmwer a nebudem nuteny do kupy noveho modelu pri kazdej aktualizacii. Paci sa mi ekosystem aplikacii, ked sa o programatorov aj AppStore skutocne staraju a konflikty ci problemy hed riesia.. Nehovoriac o exkluzivite roznych aplikacii sprevadzajucich sportove ci kulturne podujatia.

    Samotny telefon a jeho vyhotovenie nie je rozhodujuce - pre mna je dolezite skor to skryte, co na prvy pohlad nevidno - kvalita a zazemie softverovej stranky.. Iphone 4S s 512 MB RAM a 2x800MHz ide porovnatelne plynulo ako SG3 s quad core 4x1.5GHz a 1GB RAM.

    Android je super, lebo sa don lahsie instaluju warezovane appky. To je jedine velke plus a nikto ma o opaku nepresvedci.

    Vedie sa milion diskusii a haterov je na oboch stranach ako maku.

    Mam sktivnu skusenost s Androidom - mam firemny telefon a mal som tablet, ktorey som predal, pretoze som nemal na neustaly tuning cas, a vadili mi mikrolagy pri obsluhe.. Po 3 rokoch na gajfonoch citim ked zariadenie nereaguje na dotyk ihned ale po kratuckej pauze hoci v milisekundach, ale citit to a prekaza mi to..

    Zcasti s Tebou suhlasim, je vsak dolezite si uvedomit ze sila Apple je na prvy pohlad skryta..

    A potom je tu fantasticky displej, ktoremu sa vyrovna mozno Xperia S, co je ale dost neperspektivna kupa.

    radka16.08.2012 - 16:03 Trvalý odkaz

    rtg a Denis, preco mam taky dojem ze mi zavidite? Ja nekupujem telefon z rady ludovy preto, aby som sa pacila , ale preto ze mi vyhovuje a to , ze iPhone je na chvastanie to nic ine nie je ako zavist, ja nechodim po ulici a neukazujem mobil systemom " pozrite sa ja mam iPhone , kto ma viac" ? Ani mnoho mojich znamych nevie co mam za mobil a je to fakt cisto sukromna vec. Ja sa nestaram do toho co vy mate za MT a ani ma to nezaujima, ja som len poukazala na rozdiel tychto dvoch OS, tak ako ho ponimam ja , je to moj nazor a ten nezmenim len preto, za sa to takym chlapcom ako vy nepaci. Vsak to co vy tu pisete je chore, vy ste sa do mna obuli a ani dobre neviete preco, ved lepsi telefon s Androidoma a je jedno ci je od Samsungu ci HTC ma takmer rovnaku cenovku ako iPhon od Apple. Nikto vas nenuti si ho kupit, nie je to povinnost ale tiez si nekupim mobil za 200 € len preto ze vy alebo niekto iny na iPhon nemate.
    Denis ty ma nemusis znasat, ja o to nestojim, mam svojho priatela a toho nevymenim za nic a nikoho a ty si kludne najdi babu ktora jazdi na bicykli alebo na kolieskovych korculiach, je mi to šuma fuk. K voli tebe nevymenim ML-ko za Škodovienku a zařvem pri prvom silnejsom ťukanci prave s medakom, o tom je ML-ko o bezpecnosti, ale to ty pri tej zavisti a zlobe nikdy nepochpis.K tomu iPhonu4, tak prepac, je vonku cez dva roky a ja som to prenesene zaokruhlila, nevedela som ze to budes chciet tak presne, nabuduce pridam, dni, tyzdne ba aj hodiny ako dlho ho vlastnim, ako keby to bolo to najpodstatnejsie v zivote.

    Denis16.08.2012 - 18:48 Trvalý odkaz

    Tipujem že si stokilová kráska s pupákmi na pleciach, Samsung Star vo vrecku a snívaš o Romanovi z Pláže... A ak sa naozaj vozíš na Mercedesi, na ktorý si si určite poctivo zarobila, je mi to šumafuk. iPhone 4 mám už viac než dlho a nemenil by som ho za Galaxy SIII! A nerozčuľuj sa, nabehne ti ďalšia vyrážka.

    rtg16.08.2012 - 19:41 Trvalý odkaz

    mas dojem ze ti niekto zavidi? tym si akurat len definitivne potvrdila ze si sa prisla chvastat.. nebud egocentricka a obmedzena, toto nie je pokec, konstruktivna a objektivna kritika je ale vitana.. nikto ti nic nezavidi, poviem za seba, keby som chcel, mozem si kupit aj 10 iPhonov, tu sa ale rozoberalo racionalne hladisko a subjektivne poziadavky na mobil, ty si sem akurat prisla v style "android je smejd a hovno lider, ja mam iPhone a neda sa porovnat, je to bomba najlepsi mobil a zijem si svoj discopribeh"... co sa ti zda chore? mne sa ani jeden koment nezda, nik sa do teba neobul, problemom je tvoja obmedzena schopnost objektivne vnimat, tak sa tu necerti tolko, nik ti nic nenuti, nik sa do teba neobuva, nik ti nepovedal ze iOS je zly..... a jak citam tvoj odkaz DENISovi, zas len si potvrdila to chvastanie hehe, toto je diskusia o mobiloch a nie o autach LOL, si tu fakt pre srandu.. "mam ML-ko, iPhone a k tomu dojem, ze mi vsetci zavidite" xD

    Me_Gusta16.08.2012 - 19:58 Trvalý odkaz

    :D:D:D:D:D:D:D:D ach ludia ja tu plačem :D to je tak, ked sa do diskusie zapojí žena. A Denis ... ale nič :D

    Me_Gusta16.08.2012 - 20:11 Trvalý odkaz

    A k veci: Nech má každí to, čo mu vyhovuje, ale ja osobne by som si logicky nekupil iPhone a napíšem vám prečo. Už android 1.5 dokázal všetko čo dokáže iPhone teraz. Na iPhone mám, ale načo za neho bez prepáčenia vyjebem 650€, ked si môžem kupiť telefon za 300€ a je lepší ako iPhone??? Aby som bol král ako Rytmus? Nie ďakujem. Ešte ma napadla jedna vec, videl niekto z vás crash test iPhonu??? Aby som sa bál že mi padne iPhone z postele na koberček a rozbije sa mi displej??? Nie Ďakuem po druhý krát. Za tú cenu čakám niečo oveľa viacej a to neprišlo zo strany Applu i Androidu. Ale android má v ponuke aj iné telefóny/tablety ktoré dokážu uspokojiť človeka. A o iPadoch ani nehovorím :D koľko stojí nový iPad??? neviem, ale asi tých 650€ povedzme a koľko stojí Nexus 7 ? 16GB verzia 250€ a čo dokáže iPad na viac ako Nexus? Hovno. Takže z toho mi vychádza, ako bežnému občanovi, že android ponúka viac muziky za relatívne menej penazí.

    Denis16.08.2012 - 20:24 Trvalý odkaz

    A ja som videl crash test SIII vs 4S a Galaxy mala rozbitý displej pri páde z každej strany. Mne iPhone padol viackrát, aj na betón a čudujme sa: nerozbil sa... Radke sa ospravedlňujem. Už som dlho nemal sex :)

    DJ Pepe16.08.2012 - 20:29 Trvalý odkaz

    Vypis co ma naviac android oproti iosu.

    Pavol Pavučko16.08.2012 - 22:07 Trvalý odkaz

    tak asi vecsie sekanie :D:D:D a vela prisposobenia (co nemam rad) velmi je volny a zase ja som za WP :)

    Profile picture for user pan.el.x10@gmail.com

    pan.el16.08.2012 - 23:10 Trvalý odkaz

    3,4 x vyssiu predajnost a podiel na trhu za druhy kvartal tohto roka
    a kedze futbal sa hra na goly a predajnost sa meria poctom predanych kusov
    android je lidrom medzi os - takze nadpis je uplne v poriadku
    odhliadnuc od toho ake ma radka auto
    a ci jej dhd dostane zmrzku alebo nie a kedy mal denis sex
    kym sa preda jedno i-zariadenie s ios
    medzitym sa predaju minimalne 3 a viac s androidom

    a to este nehovorime o androidoch v tv, multimedialnych prehravacoch, mikrach, prackach, chladnickach, autach .... co sa chystaju na trh

    tak tak, android je platforma zatial co
    ios je iba operacny system jedineho vyrobcu
    ktory je taky nenazraty ze radsej akoby ho ponukol aj inym vyrobcom
    aby sa viac presadil
    bude si strateny zisk kompenzovat sudmi o patentove prava na obdlznik a podobne

    btw ako to komu sype (online data):
    google http://goo.gl/uXGCO
    apple http://goo.gl/Zx1Vo

    radka16.08.2012 - 23:11 Trvalý odkaz

    Povodne som uz nemienila viac odpovedat, lebo s muzmi co si nevazia zeny a podcenuju ich sa nemam o com bavit, len nechcem aby som vyzerala ako dotknuta chudera, ktora nedokaze predychat vase nie prave lichotive prispevky, mna naozaj nerozhadzali, takze:
    Denis: ospravedlnenie ak si ho myslel vazne sa prijima, aspon ty si z toho nakoniec vysiel so ctou.

    DJ Pepe17.08.2012 - 02:41 Trvalý odkaz

    Celkom ma pobavil tvoj prispevok :)
    Ale to ze ma vyssiu predajnost neznamena tu funkciu naviac. Ja chcem len pocut od tych co pisu ze ios je nahovno konkretne funkcie ktore mu chybaju.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne17.08.2012 - 11:09 Trvalý odkaz

    ... čiže Ti vadí len, že si ho nemôžeš dovoliť, resp je pre Teba pridrahý, nemôžeš ho hodiť o zem, na papieri má mélo palcov a MHz.
    :-D

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne17.08.2012 - 11:14 Trvalý odkaz

    Škoda, že všetky tie Androidy dosahujú kvalít betaverzie a vyžadujú ďalšie manuálne zásahy pre rozumný chod a stabilitu.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne17.08.2012 - 11:35 Trvalý odkaz

    Hodiny a pocasie/ine widgety spomalujuce system na ploche :-). A bez jailbreaku mozno stavova lista v zahlavi.

    Espio17.08.2012 - 17:11 Trvalý odkaz

    wayne to ze ty tvrdis ze android treba doladovat len svedci o tom ze nemas o androide paru a nejake sekanie a podobne veci co pises tiez nepoznam skus si zabespecit nejaky ten android ( v normalnej cenovej hladine cize cca 500€ ) maj ho mesiac a potom skus zniest nejaku tu kritiku aby si bol aj trochu obiektivny

    DJ Pepe17.08.2012 - 18:53 Trvalý odkaz

    500 euro je normalna cenova hladina, ale 600 je uz kurva vela.. no pekne..

    A android seka, kto tvrdi ze nie klame sam seba.

    Espio17.08.2012 - 19:21 Trvalý odkaz

    ty hnup 600€ je cena po roku rozmyslaj na urovni prosim ifon stal 800€ tak to je moc a ano predstav si je rozdiel dat 500 a 600 ak nevidis rozdiel si chory

    dolezite_upozornenie17.08.2012 - 20:05 Trvalý odkaz

    MAm SGS I a seka. Android seka. Mozno nie tie vybavenejsie, ale seka. Ale zas na druhu stranu, zena ma doma galaxy Ace a neseka nic. Cize mozno je chyba aj vo mne a v pocte instalovanych veci, ktore ho zbytocne zasvinia. A IOS by som mozno kupil, ale ak este stale nefunguje ani Mass Storage, tak taky mobil nepotrebujem. . Alebo uz mass storage funguje?
    A zas vysuvna lista, widgety a skratky je pre mna nenahraditelna ficura. Cize keby som JA siel do iOS nemusel by ani sekat ten stroj, aj tak by pracu neurobil rychlejsie.

    Pavol Pavučko17.08.2012 - 21:42 Trvalý odkaz

    seka ti preto lebo mas vela aplikacii vypni si aimacie a vymaz vsetko co nepouzvias ved SGS ma 1 ghz procak preco by malo skeat ked vsetko vymazes :) ale inac pre mna je stop 300 eur (takze jediny mobil ktory do toho vychadza a aby mal WP je Samsung Omnia W :) ale zase nebdue mat WP8 tak si pockam)

    DJ Pepe17.08.2012 - 22:35 Trvalý odkaz

    pekne video :) ale niektore veci tam boli aj hluposti akoze tlacitko spet ma iphone kadekde a android furt vlavo dolu

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne18.08.2012 - 13:26 Trvalý odkaz

    Mal som. Predal som.

    Navyse, taky android bude mat o pol roka cenu ako iPhone po 2 rokoch...

    Ano, android treba doladovat - minimalne kernel na konkretne zariadenie - ked je major release rollout, su v jadre zahrnute aj pre nasinca nepotrebne sluzby a moduly. Viem co to obnasa, isiel som do Androidu dost do hlbky, kedze Linux pouzivam denne nebol to problem.. :-)

    Rozhodne by som nepisal nazor bez praktickych skusenosti.

    Len tolko.

    Daly28.08.2012 - 02:23 Trvalý odkaz

    Pockat pockat kde je v tabule Sony ericsson ?