Poradňa: Vyberáme ochranné sklo a obal na Samsung Galaxy S8

  • martian 25.11.2017 - 15:13

    Pripajam sa so ziadostou, len na Note 8. :-) Puzdro mam LED od Samsungu. Drahsie, ale skvele. I ked som sa obabral a z ilustracnych foto som si myslel (nalepka upozornujuca na mag.pole), ze zatvaranie ma na magnet. Lenze nema... Hladam este nieco na displej. Panzerglas vyzera fajn, aj Whitestone. Len ani za svet najst ich v kombinacii s LED puzdrom, ci sa nezacnu odlepovat. Zhanal som aj v predajniach, ze by som to priamo vyskusal, no neuspesne. Vcera vecer ma zachytil v BA v Bory Mall chlapik s ponukou folie Clear Coat. Poslali ma tam dokonca aj priamo z predajne Samsung. :-) Mladenec vytiahol svoj vlastny Note 8, vybral z puzdra, aby som si ho mohol pozriet. Vyzeralo to celko dobre dobre.Foliu tam vyzeru a aplikuju. Cenu neviem. :-) Mate niekto skusenosti?

  • martian25.11.2017 - 15:15 Trvalý odkaz

    A propos, niektore skla sa neznasaju s obalmi. Treba hladat "case friendly".

    juryno25.11.2017 - 20:19 Trvalý odkaz

    ja som aliexpres. na S8+ mam sklo zo zahnutymi rohmi do 3eur a obal do 4 eur. su to maximalne sumy, da sa aj lacnejsie. treba sa dobre popozerat na obrazky, aby clovek vedel co kupuje a ako ten zadny kryt chrani so sklom cely mobil. Je to tam 3 az 8 x lacnejsie a tie puzdra co kupite tu maju zvacsa rovnakeho vyrobcu ako aliexpres

    Matej26.11.2017 - 00:27 Trvalý odkaz

    Ja som nasiel vhodnu kombinaciu obalu: Spigen Neo Hybrid Crystal a origos Samsung folie. Padol mi ten telefon uz asi trikrat z dvoch metrov a ani jeden skrabancek. Samotny ten obal precnieva nad displej. S8+.

    Matej26.11.2017 - 05:24 Trvalý odkaz

    www.ipitaka.com

    Toto by som skusil, carbonove ultratenke puzdro. Asi nesplni moc ochrannu funkciu, ale vyzera mega dobre.