Samsung Gear S3 Frontier - tri pohľady na jedny hodinky

  • Richard Hombauer 21.02.2017 - 13:44

    Pozdravujem ako sa dá zmeniť jazyk pri aplikácii tréning napr pri behu ma to upozorňuje po anglicky da sa to zmeniť na iný jazyk? Ďakujem za odpoveď gear s3 frontier

  • Richard Hombauer21.02.2017 - 13:44 Trvalý odkaz

    Gear S3 používam opäť, už viac než týždeň s iPhonom 7. Tentoraz nenastáva žiadne samovoľné odpájanie, zavibrujú, že sa odpojili, len keď sa vzdialim od mobilu. Využívam režim odtiene sivej (nastavenia - zjednodušenie ovládania), wifi mám vypnuté a hodinky sa mi nerozsvecujú pri gestách, ale iba po stlačení tlačidla. Výdrž 5 - 6 dní na jedno nabitie. Zatiaľ som s nimi nebehal, takže nepočítame ani používanie GPS. Iba čisto smart watch, teda ako predĺžená ruka iPhonu 7. S iPhonom neviem odpisovať na správy ani vytočiť hovor, nič také však ani od smart watch nevyžadujem. Vy možno áno. Toľko zatiaľ odo mňa. :)

    Peter21.02.2017 - 15:17 Trvalý odkaz

    toto ma dost zaujima :)

    Mam iPhone 6S a uz cca rok pouzivam s nim SonySmartWatch3... Ano, viem ze kvoli ANdroid Wear nemozem cakat xyz veci, ale aj tie zakladne veci: upozornenie na hovor, a upozornenie na SMS spravu s tym, ze ju viem precitat je problem. Preco? Ustavicne odpojenie hodiniek. Vzdy ich musim manualne sparovat, a cca za 2-3hodiny sa spojenie strati /no bohuzial o tom ani neviem, kedze hodinky pri strate spojenia ani nevibruju.../.

    Neviem cim to je, ale prvy zo softov ktore v hodinkach boli po kupe toto nesposoboval, a hodinky sa odpojili iba ked som vypol/resetoval iPhone.

    Momentalne sa rozhodujem, ake hodinky kupit, ale chcem nieco naozaj spolahlive. Neviem, ci apple watch mi to splnia, som dost narocny, a uz displej a farby na Sony mi ako tak stacia, takze Vector Luna som vylucil... Proste, na hodinkach chcem "krasny" jemny displej, ak za nich mam dat +-250€.

    alebo mi fakt ostava iba Apple Watch, kedze mam Apple? Na nejake naozaj spolahlive hodinky, ktorych pripojenie nepada pri spojenia s iPhonom nenarazim?? :)

    Tie Samsung hodinky su krasne, pacia sa mi fakt viac ako Apple Watch, ale odpajanie uz niesom schopny tolerovat /a predpokladam, ze sa to neda ani zreklamovat.../

    ondrakomous21.02.2017 - 21:57 Trvalý odkaz

    co tak sleduju, tak jablickari hodne frci na Pebble.

    Richard Hombauer21.02.2017 - 23:26 Trvalý odkaz

    Pebble nema pekny displej. :) Peter25, dnes by som ti poradil Gear S3, ale pred mesiacom sa mi neustale odpajali. Neviem to vysvetlit. Apple Watch ti umoznia vyuzivat viac funkcii iPhonu, no mne sa vobec nepacia. Tieto Gear S3 vyzeraju aspon ako hodinky. :)

    ondrakomous22.02.2017 - 08:31 Trvalý odkaz

    vubec se v gadgetech neorientuju, staci ze me lide porad otravuji pres telefon.
    musim uznat, ze hodinky v recenzi jsou mimoradne dizajnove povedeny,ale za 400?! mam pocit, ze se vyrobci zblaznili, 400 za hodinky?! tolik nedam, to je minimalni mzda v cr pomalu.

    Peter22.02.2017 - 08:40 Trvalý odkaz

    mas pravdu.. lenze mobily, hodinky a pod. vobec niesu robene na SK a CZK platy :)

    pozri sa, co stoji iPhone ... pomaly 1 mesacny plat. a kolko ludi ho ma? :D

    mam znameho, ktory je rodeny francuz.. a smial sa, ze keby u nich stal ten fon 1plat, nikto by nanho o polnoci necakal, ale vykaslali by sa nan a kupili nieco ine, lacnejsie..

    lenze u nas je to naopak.. mame tak malo - z platu treba zit, platit ucty atd., ze z toho mala co ostane ci nezacneme setrit na byt /kedy by sme nan nasetrili??/, ale nasetrime si tych 700e na hodinky, a doprajeme si ich..

    francuz naopak, keby stali hodinky 1plat, sa na nich vykasle, a zacne si setrit na nieco "hodnotnejsie" :)

    a to som schopny povedat, ze xiaomi s 3g/32gb urobi cloveku rovnaky uzitok co sa rychlosti tyka ako iphone 6/7 :) a to stoji 1/4 jeho ceny.. a to hovorim ako majitel iPhone 6S...

    ondrakomous22.02.2017 - 10:52 Trvalý odkaz

    s tim srovnanim bych uplne nesouhlasil, iphone pro me ma uzitnou hodnotu, natacim s nim videa, fotim, posloucham muziku, muzu hrat hry, volat, nemyslim si, ze bych na levnym androidu neco usetril, kvalita bude horsi ve vsech ohledech, kvalitou jsou srovnatelny pouze stejne drahy androidy. dobry levny telefon neexistuje, ale k cemu mi budou hodinky? to nechapu. hodinky skonci stejne jako tablety, podle meho nazoru tam chybi to hlavni "nejaky smysluplny vyuziti".

    shaggy22.02.2017 - 11:26 Trvalý odkaz

    400 eur za takuto hracku? Za 400 eur si viem kupit celkom slusne svajciarske hodinky.

    Peter23.02.2017 - 01:04 Trvalý odkaz

    mozem nesuhlasit? :))

    uz pred dobou smartwatch malo xyz ludi hodinky v cenach PAR STO EUR.. a co dokazali? ukazat cas, a max. datum, aj to nie vsetky :)

    ja som "hodinkovy", a mat len mobil a nie hodinky na ruke mi nestaci. cas je premna dolezity a potrebujem ho kontrolovat okamzite, nie vyberat mob. z vrecka...

    aj predtym som mal znackove Ferrari hodinky /by swiss/,a ich zakladna cena bola vyssia, ako stoja Apple Watch2...

    a preco nevyuzit aj tu moznost vidiet SMSku, vidiet kto mi vola predtym, nez zacnem vyberat mobil? velakrat je to nezname cislo, na ktore ked som v praci NEMAM CAS... iny clovek vyberie mobil, dvihne, riesi, ja vidim na hodinkach nedolezity hovor, a mobil ani nevyberiem z vrecka. SMS detto.. a to sa dnes da za +-200 300eur - to je bomba, nie?

    hlavne ked ako pisem, vela ludi ma na rukach 500eurove hodinky, ktore vedia max. ukazat CAS...

    k tomu iPhonu: nie, nemas pravdu... taky xiaomi mobil s prakticky cistym androidom v cene +-200€ Ti splni prakticky vsetko, co iPhone za 3x tolko. ano, kvalita fotaku bude MOZNO trosku horsia, displej nebude RETINA, ale mas 400€ vo vacku...

    a na koniec: ano, to, ze su hodinky nenormalne predrazene je fakt. bohuzial, kym sa trosku nezacnu viac predavat, "vyvoj" miniaturizacie budeme nejaky cas platit, a proste, hodinky so 7x mensou plochou AMOLED displeja budu stac viac, ako cely samsung galaxy a3 2016 so 7x vacsim displejom, ak nie viac... je to neumerne, mas vo vrecku mobil za 150e a hodinky za 400e ale.. to je "trh".

    ondrakomous23.02.2017 - 09:57 Trvalý odkaz

    dost teorie, potrebuju mobil na profesionalni vystupy, 400 euro v kapse je mi k nicemu, to stejny, jak kdyby richard natacel videa na neajaky cheap smart, je to nonsense, chapes.
    telefon si mam koupit nejlevnejsi a hodinky za 500 euro jsou podle tebe uzitecny, v cem sou uzitecny? dyt nic neumi, je tam display na kterym nic neuvidim, nazavolam si z toho, kvalitne s tim nic nevyfotim,
    hodinky jsou jenom pro "machrovani reditelu". hodinky mely svy uplatneni v dobe, kdy sli lidi do prace a nikde nebyl internet a chytry telefony, proto je nosili ciste z praktickyho hlediska, aby opravdu vedeli kolik je hodin, ale dneska? dneska mas digitalni cas napsany uplne vsude, na autobusovych zastavkach, pocitacich, mobilech, knihovnach, u doktora, v hospodach, autobusech, takze cas nemusis vubec kontrolovat,
    1/podle me je to presne opacne, kazdy dneska chce trochu "soukromi", kdy lidi aspon chvili neotravuji.
    2/ mobilni prislusenstvi neni nijak zabezpeceny, je to nejvetsi bezpecnostni hrozba, vyvoj softwaru je v absolutnich plenkach, vsechny utoky budou prave smerovany pres hodinky.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease24.02.2017 - 11:02 Trvalý odkaz

    "hlavne ked ako pisem, vela ludi ma na rukach 500eurove hodinky, ktore vedia max. ukazat CAS.."

    Na toto mi nedá reagovať. Ja mám automaty ešte drahšie. Prípustná je maximálne dátumovka. Nemusím ich nabíjať, ani dávať dole z ruky ako je rok dlhý. Môžem sa v nich sprchovať, kúpať/potápať..
    A teraz to podstatné, morálne zastaranie u Smart Watch je koľko 2-3 roky? Potom je z toho iba ďalší elektronický odpad. Kdežto moje Swiss Automatic zdedí vnuk..

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy24.02.2017 - 12:18 Trvalý odkaz

    Mental nemas celkom pravdu, aj súčasné swiss made podliehaju mode a o par rokov ich nikto nebude chciet

    Peter02.03.2017 - 10:20 Trvalý odkaz

    no, nesuhlasim :D...

    mal som 500€ Ferrari Watch made by Swiss /cennikova cena este vyssia.../. tiez to boli automaty, a zbavil som sa ich, lebo mi chybala ta funkcia oznamovania prijatej SMS/prichadzajuceho hovoru... Bohuzial, kracame s dobou, a za 5-10r bude uplne bezne, ze ludia budu prvotne tieto veci "pozerat" cez hodinky... ja nebudem vyberat mobil, ak nemusim. pouzivam takmer vzdy tichy rezim - nikto nemusi vediet, ze mi zvoni mobil.. chvalit sa so 6S nepotrebujem, ani nechcem. Bezne hodinky bez BT mi nedaju to, co inteligentne.. Pocitadlo krokov a xyz dalsich funkcii mi nechyba.. chyba mi notifikacia prijatej sms- od koho a text, a kto mi vola...

    Peto08.03.2017 - 21:20 Trvalý odkaz

    Peter25 tu písal že xiaomi urobí rovnaký úžitok ako drahšie telefóny.nema pravdu!!! Xiaomi majú veľký problém podporovať externú elektroniku.a s gear S3 vôbec nespolupracujú.Keďže s3gear nemôžem teraz plnohodnotne využívať aspoň vidím akú majú dlhú výdrž keď ich mám len ako hodinky za 51hodin klesla baterka zo 100℅ na 46℅.som s nimi aj tak úplne spokojný sú krásne a to že si nemeriam stále tep nepoužívam stále barometer krokomer kalórie nevadí.ked budem mať chuť tak to použijem ale jednoznačne sa telefónu xiaomi zbavujem.Nieje použiteľný na veľa druhov smartphone hodiniek

    Peter19.10.2017 - 18:46 Trvalý odkaz

    Dobrý deň, chcem za spýtať, dajú sa na Gear s3 čítať dokumenty z wordu alebo pdf? Poprípade z ineho textoveho súboru ak ho mám uložený v mobile?
    Alebo podporujú túto funkciu SG gear s2? Alebo ine hodinky?
    Ďakujem za odpoveď:)

    Patrik26.11.2017 - 15:01 Trvalý odkaz

    Oskar keď som ich mal s Androidom mal som v nich aplikáciu na čítanie wordu a PDF, nie som si teraz istý či bola zadarmo ale fungovala dobre, na prenos súborov do hodiniek som používal Filesmaster.
    Prešiel som však na iPhone a Filemaster neviem v obchode s aplikáciami nájsť, chcem sa preto spýtať či nevie niekto o nejakom spôsobe ako do hodiniek spojených s iPhonom preniesť dokumenty

    Michalidus13.04.2019 - 13:47 Trvalý odkaz

    Môžem sa spýtať ako dostanem do hodiniek gmail a massenger vie mi niekto poradiť dakujem