Smart hodinky

  • 12 príspevkov
  • Loki_sg1 10.02.2017 - 09:32

    už dlhší čas uvažujem, že by som kúpil nejaké tie smart hodinky. Keďže v tejto sfére nemám nejaký veľký prehľad chcel by som sa obrátiť na Vás s radou o pomoc na čo si dať pozor atď.

  • Loki_sg110.02.2017 - 09:32 Trvalý odkaz

    Čo som zatiaľ pozeral a zaujali ma:
    - Alcatel MoveTime Wi-Fi Watch - super cena, ale nemajú android
    - Samsung Gear S3 - tu by tiež nemal byť android
    - Moto 360 (2nd Gen.) 46 mm model - trošku staršie, ale aktualizáciu dostanú
    - Asus ZenWatch 3 - zatiaľ ma zaujali možno najviac
    - LG Watch Sport - novo predstavený model

    Momentálne využívam Xiaomi mi band 2, ktorý má super výdrž, ale po dizajnovej stránke to nie je žiadna výhra a funkcionalita je značne obmedzená, aj keď po novom ukazuje aspoň volajúceho a odosielateľa sms. Rád by som nejaké hodinky ktoré majú dobrú výdrž, ideálne rýchle nabíjanie, inak by som ich využíval klasicky na notifikácie, šport...

    Loki_sg112.02.2017 - 18:58 Trvalý odkaz

    To Mental.disease: Hej to rozumiem, že momentálne smart hodinky nevydržia tri týždne, ale tak aspoň dva dni by boli super a ak by tam bolo rýchle nabíjanie, tak by to bolo super.

    To Oxy: Prečo sa vyhnúť android wear a čo by si odporúčal iné?

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy12.02.2017 - 20:49 Trvalý odkaz

    kazde hodinky ci smart alebo "blbe" su primarne urcene na ukazovanie casu :) instalovanie aplikacii do hodiniek, fotenie... a podobne nezmysly sa budu bavit mozno 2-3 tyzdne po sa na to vykasles a vyuzivat budes len notifikacie.
    android weare ma viac moznosti ako ostatne systemy ale povacsine su to veci ktore 95% uzivatelov nevyuzije. sslusne notifikacie zvladne aj vacsina fit naramkov a kazdy z nich vydrzi 2 tyzdne bez nabijacky, co ziadne androidy nezvladnu. ja osobne mam hodinky nonstop na ruke aj v sprche aj v posteli :) ak by som ich mal davat kazdy vecer na nabijacku tak by ma to rychlo preslo. mal som doma vector luna, vyborne hodinky s 3 tyzdnovou vydrzov, rychle rozhodne stoja stoja za tie peniaze. moto 360 fajn, pekne, ale vydrz sotva jeden den.
    momentalne pouzivam garmin forerunner 230, vzdrz 10-14 dni, maju GPS (pre mna podstatna vec) bezproblemové notifikacie, su to sice "plastaky" ktore si ku koseli nedam ale v bezny den plnia vsetko co od nich potrebujem.

    Loki_sg112.02.2017 - 21:43 Trvalý odkaz

    To s tými nezmyslamy je zaujímavá poznámka, asi máš pravdu.
    Tiež nosím hodinky na ruke stále, ale do sprchy si ich neberiem, preto by som chcel aby mali funkciu rýchleho nabíjania a vtedy by som ich nabíjal. Zatiaľ ešte nemám žiadny prehlad v tomto segmente, preto sa pýtam a budem vďačný za akýkoľvek názor. Idem sa pozrieť na vector luna.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy12.02.2017 - 21:57 Trvalý odkaz

    Zaujímavou volbou pre "nesportovca" mozu byt aj hybridne hodinky, napr take fossile q hybrid. Na notifikacie upozornia, baterka vydrzi vela, netreba ich rozsvietit ked chces vediet kolko je hodin... Ale zatial som take nemal :) tak neviem ako sa snimi zije

    smeja73702.03.2017 - 21:10 Trvalý odkaz

    Priateľovi som kupovala tieto na Vianoce https://www.tpd.sk/lenovo-moto-360-smartwatch-sport-cierne-p149841. Zatiaľ je s nimi nadmieru spokojný a stále chodí za mnou a ukazuje mi, čo všetko dokážu a čo mu ukazuju a ako mu to zaznamenáva spánok a bláá blá bláá :D Proste má z toho radosť ako malé dieťa :) akože nie su najlavnejšie ale zvyknem využívať toto http://www.kuponyzdarma.sk/tpd-sk/. a Keď mu vidím to nadšenie v očiach tak to sátlo za všetky drobné :)

    Loki_sg121.03.2017 - 17:05 Trvalý odkaz

    Ďakujem, zvažujem aj tie.
    Čo to som prečítal a celkom ma zaujali Xiaomi Amazfit watch, alebo ticwatch 2 máte s nimi niekto skúsenosti?

    Loki_sg108.04.2017 - 22:51 Trvalý odkaz

    Ďakujem všetkým za reakcie nakoniec som zobral asus zenwatch 3, presvedčilo ma rýchle nabýjanie.