Samsung Omnia W

  • Valaroma 09.02.2012 - 10:46

    Martin, chcel som sa opýtať, ako je na tom telefón z hľadiska úrovne kvality materiálov a spracovania. Ako dlho ho vlastne používaš? Nejde to s kvalitou spracovania dolu vodou?

  • People09.02.2012 - 11:51 Trvalý odkaz

    Ako dlho ho pouzivas? Najpouzivanejsie/ najoblubenejsie doinstalovane aplikacie hry?

    bing09.02.2012 - 13:06 Trvalý odkaz

    Zdravim, ja mam skor otazku na market, zajtra by my mala dojst lumia 710 a ohladom marketu som zatial moc toho necital, okrem toho ze tu zatial neni. Ak by som chcel len free aplikacie staci len v live dat krajinu cz? Alebo musim pridavat aj kreditku? Moc nechem kupovat aplikacie kym neni Slovensky market, i ked najskor budem nieco chciet co platene bude :)
    Nviem ako potom to bude s migraciou uctu medi krajinami a pod. Tak chcem skusit najprv tie ln free a cakat na oficialny market.

    matoe09.02.2012 - 13:55 Trvalý odkaz

    Valaroma: telefon mam asi dva mesiace, zatial ani raz nezavrzgal, nemam pocit ze by boli nejake problemy s kvalitou plastovych casti, alebo spracovania vobec.
    People: z doinstalovanych aplikácií pouzivam najviac asi anglicky slovník, super je spracovane pocasie. free ringtones, ak svoje zvonenie nechcem tahat cez pocitac, spominane Tango, alebo aj Kindle.
    Bing: ak budes stahovat len free aplikácie, kreditku nepotrebujes. Zatial som ziadne nekupoval, takze neviem presne ako to chodi..

    jarp09.02.2012 - 19:37 Trvalý odkaz

    Ahoj Martin. Pekný článok, sám som používateľom tohto operačného systému, ale v telefóne samsung omnia 7. V podstate súhlasím so všetkým čo si napísal, akurát sa mi nezdá jedna vec, čo si napísal ohladne internet explorera, že sa text po priblížení neprispôsobí šírke displeja... Práveže táto funkcia mi na telefóne výborne funguje, stačí na text dva krát posebe poklepať prstom a text sa pekne priblíži na celú šírku displeja ;-)

    matoe10.02.2012 - 15:29 Trvalý odkaz

    ahoj, dakujem.
    to priblizovanie textu som asi zle opisal. tymto sposobom to funguje, ale ak si text priblizim potiahnutim dvomi prstami na velkost aka mi prave vyhovuje, text sa uz nezalomi na sirku ale musim si ho posuvat sprava do lava..

    lupopd09.07.2012 - 07:50 Trvalý odkaz

    Pekne si to popisal s tym zalomenim riadkov, presne toto je chyba Samsungu, lebo ma s tym problem aj v OS Androide, napr. Samsung Note, s ktorym mam dost skusennosti.Naopak krasne a super rychlo zalamuje HTC, nie preto ze ho chcem vychvalit ale je to prosty fakt!

    Barbora25.07.2012 - 21:55 Trvalý odkaz

    Ahoj, dnes som obdržala samsung omnia w, ibaže bez slovenského menu. Je možné nainštalovať slovenčinu? Vopred ďakujem