LG V10 - nenápadný majster v ťažkej váhe

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease 21.03.2016 - 02:03

    Geniálny fon, škoda že sa nerobí v dual sim verzii..

  • jarpo21.03.2016 - 05:56 Trvalý odkaz

    ,,Najprv som sa čudoval, prečo výrobca zabudol na viacfarebnú notifikačnú diódu, no po pár dňoch zisťujem, že notifikácie v takomto displeji sú oveľa lepšie."

    Hlavne že keď sa jednalo o lumie, tak funkciu glance screen nikto neospevoval a nikto nepriznal, že je to omnoho praktickejšie ako obyčajná led-ka.

    Ináč telefónik fajný, možno raz :-)

    Lenka Ivančíková21.03.2016 - 09:26 Trvalý odkaz

    mylis sa, funkciu glance sreen sme vzdy oznacovali za vybornu.

    marek21.03.2016 - 17:16 Trvalý odkaz

    škoda že sa nerobí o 2 cm menší :)

    andrew.parker08.05.2016 - 20:31 Trvalý odkaz

    Nechápem, prečo ste vždy v tých recenziách namäkko z repráčika. Zrejme už fakt ste nemali nájsť aké negatívum, tak toto. Ten, kto očakáva od vstavaných reproduktorov v mobilnom telefóne veľa, je podľa mňa naivný. Ten zvuk nebude nikdy "super", na to by tie telefóny museli byť hrubšie, aby sa tam vošiel kvalitný reproduktor. Keď chce mať niekto kvalitný zvuk, treba si zadovážiť kvalitné slúchadlá, čo je v dnešnej dobe zvlášť produkt, nechápem, prečo by sa mali pribalovať k telefónu. Čiže z môjho pohľadu reproduktor nie je kritérium na hodnotenie. A tiež je zaujímavé, že pri LG s cennou okolo 550€ poviete, že veľa peňazí za veľa muziky. Pri Samsungu a Apple to je v poriadku, že už pomaly stoja 1000€, ale keď príde telefón, ktorý v podstate prináša to, čo aj oni a možno aj lepšie veci a stojí 550€, tak to je veľa. Trocha nelogické. Ja osobne preferujem práve LG preto, že majú ceny triezve a nie tak vysoké ako Samsung a Apple a zároveň majú vlastný štýl, nekopírujú od seba navzájom prvky. Veď je to smiešne.