Zľava cez Masterpass v IDS BK je späť. Na MHD a vlakoch tentoraz ušetríte 10 centov

Pri platbe cez virtuálnu peňaženku sa dá ušetriť 10 centov na každom lístku. Akcia platí pre autobusy, električky, trolejbusy a prímestské vlaky v Bratislavskom kraji.

O aplikácií IDS BK (Integrovaný dopravný systém v Bratislavskom kraji) sme písali už viackrát. Umožňuje vám totiž kúpiť si lístok na autobus, električku, vlak alebo trolejbus v hlavnom meste a jeho okolí priamo cez mobil. Na rozdiel od SMS lístkov pozná aj zľavnenú a základnú 15-minútovú tarifu, takže vás cestovanie ňou môže vyjsť lacnejšie. 

Od začiatku roka do polovice mája 2019 sa s ňou v bratislavskej MHD a prímestských spojoch dalo ušetriť 20 centov, v prípade, že ste v IDS BK pre Android alebo iOS lístok zaplatili cez dobíjateľnú elektronickú peňaženku Masterpass dostupnú ako jednu z platobných metód. 

Dobrou správou je, že od začiatku prázdnin, teda od dneška 1. júla 2019 je zľava cez Masterpass späť. Tentokrát v polovičnej, 10-centovej hodnote. Základný 15-minútový lístok vás tak namiesto 0,70 eur z karty, kreditu alebo automatov na zastávkach bude stáť len 0,60 eur, hodinový cez 3 zóny namiesto 1,20 eur len 1,10 eur. 

Lacnejší Masterpass vyberiete ako platobnú metódu pri nákupe lístka, nainštalovanú ale musíte mať aj samotnú aplikáciu Masterpass pre Android alebo iOS, ktorá funguje ako spomínaná online peňaženka, dobíjateľná kreditom z akejkoľvek platobnej karty Mastercard, Maestro alebo Visa. Lístok sa potom zaplatí priamo z tohto objemu financií. 

Dá sa predpokladať, že akciové lacnejšie lístky cez Masterpass budú aj tentokrát dostupné len niekoľko mesiacov, kým zákazníci vyčerpajú vopred určenú sumu promo prostriedkov vyčlenených na tento účel.  

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu