Zajtra spoznáme Google Pixely 4. Čo o nich zatiaľ vieme?

Výrobca už naznačil dizajn a potvrdil ovládanie gestami či pokročilejšie odomykanie tvárou. Ďalším vlastnostiam nových Pixelov sa venoval internet, ktorý odhalil takmer všetko. Či sa informácie potvrdia uvidíme o menej ako 24 hodín.

Google už nejaký čas pripravuje svoj nový top model Pixel 4, ktorý oficiálne predstaví už zajtra. Doteraz prezradil len málo a ukázal napríklad náznak dizajnu, ktorý bude minimálne na zadnej strane podobný novému iPhonu 11 Pro. Ďalšou istotou je, že Pixel 4 prinesie podporu ovládania bez dotyku a nové odomykanie tvárou.

O množstvo neoficiálnych informácií sa postaral aj internet. Predná strana novinky by aspoň v prípade kamery mala byť podobná smartfónom Galaxy S10. Viac sme sa téme venovali v článku Google Pixel 4 dostane otvor pre prednú kameru po vzore Samsungov Galaxy S10. Hovorí sa aj o tom, že Google Pixel 4 má dostať 90 Hz displej. Najnovšie sa smartfón objavil aj v ponuke kanadského obchodu Best Buy, ktorý pridal rovno špecifikácie aj s obrázkami. Po chvíli bol produkt odstránený, ale šikovní používatelia stihli zaznamenať snímky obrazovky.

Podľa nich máme očakávať duálny 12 Mpix + 16 Mpix fotoaparát s nahrávaním 4K videí pravdepodobne rýchlosťou 60 snímok za sekundu. Otvor na prednej strane by mal ponúknuť 8-megapixelový snímač s nahrávaním Full HD videa. 

Pixel 4 zrejme dostane Full HD+ OLED displej s uhlopriečkou 5,7'', väčší Pixel 4 XL by mal mať 6,3 Quad HD+ rozlíšeniej. Novinky sa budú líšiť aj v batérii, pričom menší si má vystačiť s kapacitou 2 800 mAh, väčší poteší 3 700 mAh hodnotou. 

O výkon Pixelov 4 by sa mal postarať Snapdragon 855, doplnený o 6 GB RAM. Best Buy Canada hovorí o 64 GB úložisku, podľa ďalších neoficiálnych zdrojov by mal byť k dispozícii aj 128 GB variant. Oproti Pixelu 3 zrejme zmizne čítačka odtlačkov, nahradiť ju má lepšie prepracované odomykanie tvárou podobne, ako ponúka Apple na svojich iPhonoch.

Od oficiálnych informácií nás delí menej než 24 hodín. Živé vysielanie môžete sledovať zajtra v 16:00 nášho času na oficiálnom YouTube účte Googlu.

Zdroj: The Verge, GSMArena


 

Diskusia k článku:

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy14.10.2019 - 18:49 Trvalý odkaz

malý pixel so 128GB by mohol byt idealny telefom, ale tej 2700mAh baterky sa mierne bojim 🤔

Celá diskusia 4 príspevky