Xioami Mi A3 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začala predávať tretia generácia smartfónu od Xiaomi s čistým operačným systémom Android. Vyberať môžete z troch farebných verzií a dvoch kapacít pamätí.

Nové Xioami s čistým Androidom bez nadstavby MIUI bolo na domácom čínskom trhu uvedené len pred mesiacom a už sa dostáva aj do našich obchodov. Vyberať môžete medzi 64 GB a 128 GB pamäťou, pričom obidva modely sa predávajú v troch farbách: modrej, boelej a tmavosivej. 

Xiaomi Mi A3 dostalo 6-palcový HD+ AMOLED displej s pomerom strán 20:9 a integrovanou čítačkou odtlačkov. Čipset Snapdragon 665 je doplnený 4 GB operačnou pamäťou. Lákadlom novinky je aj 4030 mAh batéria s podporou rýchleho 18 W nabíjania. V balení ale nájdete iba 10 W adaptér. 

Tak ako je dnes zvykom, vzadu nájdeme trojicu fotoaparátov. Hlavnému 48-megapixelovému sekunduje 8 Mpix so 118° uhlom záberu a pomocný 2 Mpix snímač na rozostrenie pozadia. V malom kvapkovitom výreze displeja je umiestnená 32 Mpix kamera. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

Xiaomi Mi A3 sa v slovenských overených obchodoch predáva v 64 GB verzii za približne 240 eur, za dvojnásobne veľké úložisko si priplatíte asi 40 eur. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu