Xiaomi Watch S1, Watch S1 Active a slúchadlá Buds 3T Pro prídu aj na Slovensko

Spoločnosť Xiaomi uviedla na slovenský trh najnovšie prírastky do svojej ponuky inteligentných hodiniek a audio príslušenstva.

Xiaomi Watch S1 a Watch S1 Active dostali elegantný dizajn so zafírovým sklom a rámom z nehrdzavejúcej ocele, v ktorom je umiestnený 1,43'' AMOLED displej. Watch S1 Active sú navrhnuté na spestrenie životného štýlu zameraného na fitness, ponúkajú dynamicky pôsobiace farby a vysoko prispôsobiteľný športový štýl s maximálnym komfortom.

Hodinky zefektívňujú každodenný život, nechýbajú im hovory cez Bluetooth, sledovania telesnej kondície a zdravia, samozrejmosťou je doručovanie notifiácií zo spárovaného smartfónu. Hodinky majú 117 fitnes režimov a 19 profesionálnych režimov a dokážu automaticky rozpoznať tréningové režimy, ako je bežecký pás či chôdza. 

Monitorujú srdcovú frekvenciu, kvalitu spánku, úroveň stresu či saturáciu krvi kyslíkom (SpO2). Používatelia môžu tieto údaje synchronizovať s aplikáciami Strava alebo Apple Health. Pri bežnom používaní vydržia hodinky Xiaomi Watch S1 12 dní v pohotovostnom režime alebo 24 dní v úspornom režime.

Xiaomi Watch S1 bude možné zakúpiť od 269 USD, Watch S1 Active sa budú predávať od 199 USD. Podorobne s kompletnými špecifikáciami vám hodinky neskôr predstavíme v samostatnom článku typu základné info. 

Xiaomi Buds 3T Pro využívajú inovatívnu kombináciu hardvérových a softvérových vymožeností vrátane 10 mm dynamického meniča s dvojitým magnetom a sekcionálnou DLC povrchovou úpravou, ako aj podporu zvukového kodeku LHDC 4.0.

Základné parametre:
Rozmery 34 x 20 x 23 mm, rozmery puzdra 65 x 49 x 24 mm, Bluetooth 5.2, výdrž 6 hodín an jedno nabitie, s puzdrom 24 hodín, ANC až do 40 dB, certifikácia IP55

Výrobca v tlačovej správe hovorí o najlepšej kvalite aktívneho potlačenia okolitého hluku (ANC) vo svojej triede. Používatelia si môžu vybrať jeden z troch režimov ANC podľa svojich potrieb a dosiahnuť účinok potlačenia hluku až 40 dB. 

Adaptívny režim umožňuje slúchadlám automaticky prepínať režimy na základe úrovne okolitého hluku, zatiaľ čo režim Transparency dovoľuje používateľom zostať v spojení so svojím okolím aj na cestách.

Navyše Xiaomi Buds 3T Pro podporujú pripojenie dvoch zariadení súčasne. Používatelia môžu jednoducho prijať telefonický hovor na mobile a zároveň byť pripojení k svojmu notebooku. Na jedno nabitie ponúkajú slúchadlá šesť hodín prehrávania hudby, pri dobíjaní z puzdra sa výdrž zvýši na 24 hodín.

Xiaomi Buds 3T Pro majú odporúčanú cenu od 199 USD. Slovenské ceny a dostupnosť na našom trhu sa dozvieme neskôr. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu