Xiaomi prináša nové vysávače, tablet Redmi Pad a fitnes náramok Smart Band 7 Pro

Do portfólia nových smart produktov Xiaomi pribudli nielen smartfóny série 12T, ale aj robotický vysávač, tyčový vysávač, tablet a šikovný športový náramok.

Výrobca uvádza na slovenský trh bohaté portfólio nových produktov. Zahŕňa smartfóny Xiaomi 12T (základné info) a 12T Pro (základné info), dva nové vysávače, Pro verziu obľúbeného náramku a cenovo dostupný tablet značky Redmi. Tablet vám neskôr podrobnejšie predstavíme v samostatnom článku. 

Xiaomi Robot Vacuum X10+ je najnovším modelom z radu robotických vysávačov Xiaomi. V spojení so svojou inteligentnou základňovou stanicou s integrovaným sáčkom na nečistoty, dokáže zariadenie vyprázdňovať odpadky, čistiť mopovacie podložky, dopĺňať nádržku na vodu, udržiavať vlhkú mopovaciu handričku a automaticky sa vysušiť, aby sa zabránilo zadržiavaniu vlhkosti a zápachu, keď sa zariadenie nepoužíva.

Upratovanie domácnosti je tak bez námahy a veľmi pohodlné. Vysávač dokáže čistiť akékoľvek povrchy. Mop sa dokáže sám zdvihnúť, keď zabudovaný ultrazvukový senzor automaticky rozpozná koberce, a zároveň dôkladne zbiera prachové častice pomocou sacieho výkonu 4 000 Pa. Dvojité rotujúce mopové podložky dokážu vykonávať tlakové mopovanie na odstránenie odolných škvŕn na podlahe. 

Zariadenie je vybavené aj dvojlinkovým laserom a RGB kamerou na detekciu objektov. Spolu s navigáciou LDS spotrebič naplánuje efektívnu trasu upratovania bez ohľadu na veľkosť a konfiguráciu domácnosti. Xiaomi X10+ sa od 4. októbra 2022 predáva za 969 eur

Séria tyčových vysávačov Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum je vôbec prvým mokro-suchým vysávačom značky. Ide o upratovacieho majstra s tromi funkciami - vysávanie, vytieranie a drhnutie. Vďaka inteligentnému systému detekcie nečistôt a zabudovanej adaptívnej funkcii dokáže zariadenie automaticky upraviť čistiaci výkon na základe množstva identifikovaného prachu. 

Tyčový vysávač Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum je na Slovensku dostupný od 4. 10. 2022 za 799 eur

Xiaomi Smart Band 7 Pro (základné info) ponúka veľký 1,64-palcový AMOLED displej s funkciou Always on. Výhodou novinky, ktorú ocenia fanúšikovia vonkajších aktivít, je integrovaný GPS modul, takže na záznam trasy nepotrebujete spárovaný smartfón. Na výber máte zo 117 športových režimov vrátane 14 profesionálnych.  

Nechýba celodenné sledovanie tepu srdca, stresu, dychové cvičenia, monitorovanie spánku, nasýtenia krvi kyslíkom ani manažment ženského zdravia. Batéria s kapacitou 235 mAh umožňuje podľa výrobcu 12 dní výdrže na jedno nabitie. Pri náročnom používaní sa výdrž zníži na približne šesť dní. 

Xiaomi Smart Band 7 Pro je na Slovensku k dispozícii od 4. októbra 2022 za 99 eur

Redmi Pad prináša 10,61-palcový Full HD+ displej s 90 Hz obnovovacou frekvenciou. Je prvým tabletom na svete, ktorý získal certifikát SGS o nízkej únave zraku. Okrem toho Redmi Pad získal akreditáciu TÜV Rheinland s certifikáciou pre slabé osvetlenie, takže vaše oči sú dobre chránené a vy sa budete cítiť pohodlnejšie aj pri sledovaní filmov. 

Vo výbave nájdeme čipset Helio G99, až 128 GB úložisko, 8 Mpix širokouhlá predná kamera s technológiou FocusFrame, štyri reproduktory a 8000 mAh batéria s 18 W rýchlym nabíjaním. Cena je stanovená na 249 eur a predaj odštartoval 4. októbra. 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu