Xiaomi predstavuje nové logo a firemnú identitu

Nová firemná identita nesie názov Alive. Jej cieľom je poskytnúť sviežejší pohľad na spoločnosť a jej agilnú povahu, vďaka ktorej smeruje do ďalšieho desaťročia.

V posledných dňoch sme tu od obľúbeného čínskeho výrobcu mali viacero noviniek. Dozvedeli sme sa, že Xiaomi uviedlo výkonné smartfóny série Mi 11. Išlo konkrétne o odľahčenú verziu Xiaomi Mi 11 Lite a výborne vybavený top model Xiaomi Mi 11 Ultra (základné info). Okrem toho sme sa dočkali predstavenia prvého skladacieho smartfónu od Xiaomi, ktorý nesie označenie Mi Mix Fold

Aby toho nebolo málo, ukázala sa aj nová generácia známeho náramku, o ktorej sme vás informovali v článku Xiaomi Mi Smart Band 6: 14-dňová výdrž a veľký AMOLED displej. Výrobca v oznámeniach nekončí a teraz prichádza na rad nové logo a firemná identita s názvom Alive. O návrh sa postaral japonský dizajnér Kenya Hara. Najväčšou zmenou nového loga sú zaoblené hrany a nová typografia slova MI.  

Cieľom Xiaomi bolo s novou identitou priniesť sviežejší pohľad na svoju značku. Má symbolizovať agilnú povahu firmy, ktorá smeruje do nového desaťročia. 

Zdroj: Xiaomi 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu