Xiaomi predstavilo slúchadlá Buds 4 Pro, hodinky Watch S1 Pro a kolobežku Electric Scooter 4 Ultra

Okrem trojice nových smartfónov odprezentoval výrobca aj novinky prémiových smart zariadení pre každodenné používanie.

Ďalšie generácie obľúbených produktov sa budú predávať aj na Slovensku a postupne ich vám predstavíme v samostatných článkoch. Zatiaľ vám aspoň prináša základné informácie a očakávanú dostupnosť. 

 Úplne bezdrôtové Bluetooth slúchadlá Xiaomi Buds 4 Pro zaujmú už na prvý pohľad elegantným dizajnom v lesklom prevedení. Ponúkajú technológiu LDAC od Sony, ktorá umožňuje prenos dát rýchlosťou až 990 kb/s a bitovú hĺbku až 32 bitov spolu s podporou bezdrôtového zvuku Hi-Res Audio. 

Nechýba funkcia aktívneho potlačenia okolitých ruchov s hĺbkou až 48 dB. Chvália sa aj 9-hodinovou výdržou batérie na jedno nabitie, dobíjaním z puzdra sa výdrž predĺži na 38 hodín. Podporujú bezdrôtové nabíjanie a pripojenie k dvom zariadeniam a prepínanie medzi nimi. 

 Slúchadlá Xiaomi Buds 4 Pro sa na Slovensku do predaja dostanú v apríli, cena bude upresnená pri štarte predaja. 

Inteligentné hodinky Xiaomi Watch S1 Pro spájajú klasický dizajn a moderné technológie. Prinášajú 1,47'' AMOLED displej chránený zafírovým sklíčkom a ovládanie pomocou otočnej korunky. Hodinky sledujú v reálnom čase informácie o viac než 100 športových aktivitách. Pre bežcov je k dispozícii aj 10 programov, pripravených tak, aby vyhovovali rôznym kondičným potrebám. Samozrejmosťou sú Bluetooth hovory zo spárovaného smartfónu.

 Nechýba monitorovanie spánku, srdcovej frekvencie ani sledovanie SpO2. Hodinky sa chvália dlhou výdržou batérie až 14 dní, rýchlo sa tiež nabíjajú a 10-minútové dobitie batérie zabezpečí podľa výrobcu dva dni bežného používania.

 Xiaomi Watch S1 Pro sa na Slovensku budú predávať od 27. 2. 2023 za odporúčanú cenu 329 eur. Na výber sú v dvoch odlišných farebných variantoch vrátane strieborného puzdra s hnedým koženým remienkom a čierneho puzdra s čiernym fluorokaučukovým remienkom.

 Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra ako prvá kolobežka od Xiaomi vybavená systémom dvojitého odpruženia a zvýšeným podvozkom ponúka plynulú a bezpečnú jazdu aj v náročnom teréne. Na zníženie rizika prasknutia pneumatiky je kolobežka vybavená väčšími 10-palcovými samotesniacimi pneumatikami Xiaomi DuraGel odolnými voči prepichnutiu.

 Dokáže ľahko zdolávať svahy so sklonom až 25 %. 940 W maximálny výkon prevodového motora a batéria s dlhou výdržou umožňujú cestovať až do vzdialenosti 70 km. Maximálna nosnosť je až 120 kg a konštrukcia spĺňa certifikáciu odolnosti IP55. 

Elektrická kolobežka Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra sa na Slovensku začne predávať v priebehu apríla. Cena bude oznámená neskôr. 

 Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu