Xiaomi láka na pripravované Mi A3

Uvedenie tretej generácie obľúbeného modelu radu Mi A sa blíži. Svedčí o tom aktivita čínskeho výrobcu na Twitter účte, kde láka na lepší, múdrejší telefón bez limitov.

Rad Mi A od Xiaomi je typický čistým Androidom bez používateľskej nadstavby MIUI. Už prvá generácia mala medzi zákazníkmi dobrý ohlas a druhá, Mi A2, už prišla rovno v dvoch verziách. Základný model dopĺňal lite variant

Čoskoro uplynie rok od uvedenia rodinky Mi A2, a tak sa predstavenie nástupcu už dlhší čas očakáva. Xiaomi na svojom Twitter účte začína prezrádzať prvé podrobnosti o pripravovanej novinke Mi A3 a argumentuje, prečo sa oplatí upgrade zo staršieho zariadenia. 

Hashtagy ‪#PhotosWithoutLimits‬ a ‪#PerformanceWithoutLimits‬ napovedajú, že si polepší najmä vo výkone a vlastnostiach fotoaparátu. Je takmer isté, že Mi A3 dostane natiahnutý displej s kvapkovitým výrezom na prednú kameru a trojitý zadný fotoaparát. 

Na Twitteri sa výrobca fanúšikov pýta, ktoré tri najlepšie vylepšenia by nemali chýbať. Medzi odpoveďami sa často skloňuje NFC, 3,5 mm jack, batéria, fotoaparát, lepší procesor a nechýba požiadavka na AMOLED displej, vodeodolnosť či slot na pamäťové karty. 

Čo z toho sa podarí v Mi A3 priniesť, sa dozvieme snáď už čoskoro.

Zdroj: twitter.com

Diskusia k článku:

LaRock17.07.2019 - 20:50 Trvalý odkaz

takze pred malou chvilou Mi A3 oficialne predstavili, je to velke sklamanie, ocakavania boli daleko vacsie a lepsie, ti sikmooki niemandi zobrali len slabucky model CC9e a hodili tam cisty android a je vymalovane.. no comment, vela ludi bude sklamanych.. este aj CC9 model je od neho lepsi.. a samozrejme zas bez nfc.. a oproti A2 displej downgrade z full hd na hd? lol wtf? https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9769&idPhone2=9759&idPho… https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_a3_unveiled_with_720p_oled_screen_s6…
ale mozno bude A3 pro ako eu stock android verzia CC9, aj ked pochybujem.. kedze s rovnakym procakom je tu uz Mi9 SE
tak ci onak Mi9T global ostava kralom strednej triedy u xiaomi

Celá diskusia 2 príspevky