Xiaomi CC9 zrejme príde do Európy ako Mi 9 Lite

Už o pár dní spoznáme ďalšieho zástupcu rodiny Mi 9. Pokiaľ sa dohady potvrdia, pôjde o globálnu verziu júlovej novinky série CC.

V júli uviedol výrobca na domácom čínskom trhu nový modelový rad označený ako CC zameraný na mladých používateľov. Prioritu hrá dizajn a kvalitný fotoaparát. K prvým zástupcom patrí Mi CC9 a menšia, skromnejšie vybavená verzia CC9e. 

O globálnej dostupnosti Xiaomi vtedy neinformovalo, no dnes je už takmer isté, že sa vybavenejšia z dvojice noviniek radu CC pozrie do Európy pod označením Mi 9 Lite

Na oficiálnej španielskej stránke pre fanúšikov Xioami pribudla informácia, že 16. septembra spoznáme nový model Mi 9 Lite, ktorý sa bude pýšiť 32 Mpix selfie kamerou a 48 Mpix zadným fotoaparátom. 

Špecifikácie zodpovedajú spomínanému Mi CC9, je teda pravdepodobné, že pôjde o ten istý telefón, len s iným názvom. Na čo sa teda môžeme tešiť? Všetky kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete už tradične v našom základnom infe, no medzi tie kľúčové patrí 6,39'' Full HD+ displej s integrovanou čítačkou odtlačkov, čipset Snapdragon 710, 6 GB RAM a až 128 GB úložisko. 

Okrem 48 MPix hlavného snímača s clonovým číslom f/1.8 vzadu nájdeme 8 Mpix širokouhlý a 5 Mpix pomocný fotoaparát. 4030 mAh batéria podporuje rýchle 18 W nabíjanie. 

Dostupnosť a európsku cenovku sa dozvieme už o pár dní. 

Zdroj: c.mi.com

Diskusia k článku:

LaRock15.09.2019 - 12:34 Trvalý odkaz

inak Mi9T je lepsi vykonnejsi ,bez notchu s vysuvnou selfie ale kto si zas potrpi na SD karty kde je jediny rozdiel v plusoch Mi9 lite tak pre toho bude lepsia volba..

Celá diskusia 9 príspevkov