WhatsApp významne vylepšuje hlasové správy

Obľúbená komunikačná aplikácia ponúkne vylepšené hlasové správy. Budete ich môcť ppočúvať aj na pozadí a pri nahrávaní odkazu budete môcť nahrávanie prerušiť a pokračovať neskôr.

Zrejme každý, kto nerád píše na klávesnici mobilu a radšej pošle hlasový odkaz, sa novým funkciám poteší. Hlasové správy WhatsApp sú tu už od roku 2013 a každý deň ich pošlú používatelia aplikácie neuveriteľných sedem miliárd. Všetky sú chránené šifrovaním počas celého spojenia, aby sme zaručili ich súkromie a bezpečnosť.

Medzi novinky patrí:

  • Prehrávanie mimo chatu: Vypočujte si hlasovú správu mimo chatu a robte tak viac vecí naraz alebo si zatiaľ čítajte a odpovedajte na iné správy.
  • Pozastavenie/opätovné spustenie nahrávky: Pri nahrávaní hlasovej správy teraz môžete nahrávku pozastaviť a pokračovať v nej neskôr, ak vás napríklad niekto preruší alebo si len chcete utriediť myšlienky.
  • Zobrazenie v podobe vlny: Vizuálne znázorňuje zvuk hlasovej správy na jednoduchšie sledovanie nahrávky.
  • Ukážka nahrávky: Vypočujte si hlasové správy skôr, než ich odošlete.
  • Ukladanie pozície prehrávania: Keď pri počúvaní hlasovej správy nahrávku pozastavíte, po návrate do chatu môžete pokračovať tam, kde ste skončili.
  • Rýchle prehrávanie preposlaných správ: Prehrávajte hlasové správy 1,5-násobnou alebo 2-násobnou rýchlosťou a vypočujte si rýchlejšie bežné, ako aj preposlané správy.

Nové funkcie si budete môcť vyskúšať v priebehu najbližších týždňov. 

Zdroj: blog.whatsapp.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu