Vysávač Samsung Jet môžete 100 dní doma skúšať so zárukou vrátenia peňazí

Ak si nie ste istí, či vám vysávač série Samsung Jet bude vyhovovať, máte teraz 100 dní na jeho skúšanie. V prípade, že nebudete spokojní, dostanete peniaze späť.

Vysávače Samsung Jet ponúkajú výkonný motor, ktorý si poradí s rôznymi typmi nečistôt - od rozliatej tekutiny až po zvieracie chlpy. Majitelia domácich maznáčikov nájdu v balení vybraných zariadení špeciálne kefy navrhnuté na efektívne odstraňovanie srsti.

V portfóliu Samsung Jet nájdete tyčové i robotické vysávače s inteligentnými funkciami. Medzi najvyspelejšie modely patrí napríklad Jet Bot AI+ s 3D rozpoznávaním objektov, laserovou navigáciou LiDAR, automatickým vyprázdením nečistôt, možnosťou sledovania domácnosti v reálnom čase a autonómnym ovládaním cez apku SmartThings. 

Ak si na webe samsung.sk zakúpite vysávač Jet v období od 15. januára až do 31. marca 2024, máte nárok požiadať o vrátenie zaplatenej sumy do 100 dní od nákupu. Vysávač musí byť vrátený v plne funkčnom stave, s kompletným príslušenstvom, v originálnom obale a s bežnými známkami opotrebenia. Náklady (poštovné) na vrátenie vysávača hradí zákazník.

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu