Vivo X100 Pro sa bude čoskoro predávať a na Slovensku. Poznáme cenu

Špičkový android s výkonným hardvérom zameraný na kvalitné fotografie a videá sa začiatkom februára dostane aj do slovenských obchodov. Pripravte si peňaženku.

Smartfóny série Vivo X už roky patria medzi to najlepšie, čo značka ponúka v kategórii foto mobilov. Výrobca spolupracuje pri vývoji fotoaparátov so spoločnosťou Zeiss, ktorá dodáva objektívy a podieľa sa na softvérových úpravách fotografií. 

Povrchová úprava Zeiss T* na objektívoch zlepšuje priepustnosť svetla a pomáha znižovať odrazivosť svetla, ako napríklad odlesky. Najnovší model Vivo X100 Pro (základné info) je už dostupný v niektorých slovenských obchodoch na predobjednávku. Podľa obchodu datart.sk sa naskladnenie očakáva 5. februára 2024. 

Cena neprekvapí, Vivo X100 Pro štartuje na cene 1099 eur. Získate za to smartfón so 6,78''AMOLED displejom, 4 nm čipsetom Dimensity 9300 , 16 GB RAM, 512 GB úložiskom a trojicou zadných fotoaparátov. Hlavný, širokouhlý aj teleobjektív dostali 50 Mpix rozlíšenie. Hlavnému a približovaciemu fotoaparátu nechýba optická stabilizácia obrazu, širokouhlý objektív disponuje 119}  uhlom záberu a automatickým zaostrovaním. využijete ho tak aj na makro zábery. 

Vivo X100 Pro poteší 5400 mAh batériou so 100 W káblovým a 50 W bezdrôtovým nabíjaním. Cena v slovenských obchodoch je stanovená na 1099 eur. Telefón je dostupný iba v čiernej farbe. Na iných trhoch sa predáva aj v modrom, bielom a atraktívnom oranžovom prevedení. 

Zdroj: datart.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu