Vivo IQOO Neo: herný smartfón s dotykovou akceleráciou

Novú funkciu oceníte najmä pri hraní hier. Postará sa o to, aby ťah vášho prsta po obrazovke reagoval s nulovou odozvou. Výrobca okrem toho zlepšil aj prácu s procesorom, ktorý by mal lepšie regulovať výkon.

O pripravovanej hernej novinke firmy Vivo sa špekulovalo už nejaký ten piatok. Dnes už oficiálne vieme, že pôjde o model IQOO Neo, ktorý dostane Snapdragon 845 a príde 2. júla. 

Výrobca chce ponúknuť top model za nižšiu cenu, čo vysvetľuje použitie minuloročného vlajkového čipsetu. Zaujímavosťou novinky je však dotyková akcelerácia. 

Funkciu oceníte najmä pri hrách. Jej princíp spočíva v tom, že ak v hre napríklad budete ťahať konkrétny hrateľný prvok, rýchlosť ťahu bude držať krok s vaším prstom. Výrobca hovorí o nulovom oneskorení. Ide o výkonovo náročnejšiu funkciu, pri ktorej Vivo zlepšilo správu procesora. 

Telefón by tak mal aktívne nastavovať prioritu zdrojov bez toho, aby odoberal výkon inému hardvéru, napríklad obrazovke. Všetky podstatné detaily k Vivo IQOO Neo sa dozvieme už za pár dní. 

Zdroj: weibo.com

 


 

Diskusia k článku:

LaRock26.06.2019 - 21:45 Trvalý odkaz

v com je lepsi od klasickeho Vivo IQ00 ktory je aktualnou vlajkovou lodou Viva? (mimochodom chyba tu nanho clanok, fon vysiel este na jar) toto je jeho slabsia verzia

Celá diskusia 2 príspevky