Vianoce v O2: kupóny na zľavu, dáta zadarmo a väčší paušál za cenu menšieho

Vianoce v O2 sú v znamení zľavových kupónov na vybrané zariadenia. Predĺžila sa aj akcia na 100 GB dát zadarmo za overenie 5G, aj vyšší paušál za cenu nižšieho. V ponuke pribudli lacné bezdrôtové slúchadlá O2.

Po Orangei a Telekome uviedlo svoju vianočnú ponuku aj O2. Operátor pokračuje v aktuálnych obľúbených akciách a pridáva vianočné kupóny na zariadenia, pričom výška zľavy je od 30 eur do 276 eur a odvíja sa od konkrétneho zariadenia. Zákazník ich nájde od 7. novembra v mobilnej aplikácii O2.

Ku každej aktivovanej službe získate jeden kupón. Takže platí, čím viac služieb využívate, tým viac zľavových kupónov môžete získať. Jeden kupón je pre jedno zariadenie. Nedá sa spájať viac kupónov pre vyššiu zľavu. 

Zľavu v príslušnej hodnote si môžete uplatniť v predajni aj cez e-shop na:
- Xiaomi 12 Lite 5G: zľava 72 eur
- Motorolu Edge 30 Neo 5G: zľava 60 eur
- Samsung Galaxy Z Flip4: zľava 276 eur
- vysávač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro: zľava 96 eur
- televízor Samsung TV 55'' Crystal UHD: zľava 192 eur
- bezdrôtové slúchadlá O2 pods: zľava 30 eur

Akcia štartuje 7. novembra 2022 a kupóny so zľavou na vybrané zariadenia sa dajú uplatniť do 30. januára 2023. Ponuku môžu využiť všetci zákazníci O2, či už majú hlasový paušál, pevnú službu alebo predplatenú kartu. 

Začiatkom septembra prinieslo O2 pri prenose čísla akciu vyšší paušál za cenu nižšieho na celé dva roky. Teraz ponuka pokračuje. Ak si napríklad vyberiete Modrý O2 Smart Paušál, operátor vám ponúkne v rovnakej cene vyšší Strieborný paušál. Vyberať môžete ktorýkoľvek program okrem Bieleho paušálu. 

Akcia vyšší za cenu nižšieho sa týka aj Internetu na doma (okrem Bieleho a Modrého), vtedy ale platí znížená cena na 12 fakturačných období. Takisto pokračuje darovanie 100 GB bonusových dát na mesiac za overenie vašej SIM karty a smartfónu, či spĺňajú používanie v 5G sieti. Po návšteve predajne si ich môžete aktivovať v mobilnej aplikácii O2. 

Zdroj: O2
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu