Vianoce na Easy: 2 x 1 GB dát, ročné balíky so zľavou i bonusy za pravidelné dobíjanie

Nielen pre zákazníkov fakturovaných a pevných služieb, ale aj pre používateľov predplatených kariet Easy pripravil Telekom vianočnú ponuku.

Už vo štvrtok 24. októbra štartujú v Telekome Vianoce. O ponuke pre paušálne programy sme vás informovali v samostatnom článku, operátor nezabudol ani na kampaň pre Easy

V rámci vianočnej akcie získajú zákazníci dva razy voľný balík dát, zakaždým s objemom 1 GB. Zákazník si ho bude môcť aktivovať raz v novembri a raz v decembri, priamo v mobilnej aplikácii.

Tak ako vlani aj tento rok ponúka Telekom ročné balíky dát za zvýhodnenú cenu. Za balík zaplatíte iba raz a platí 360 dní. Dáta tak čerpáte podľa vlastných potrieb. Väčší balík obsahuje 24 GB dát a vo vianočnej akcii bude za 49 €, menší s objemom 6 GB dát kúpite za 19 €. Balíky budú dostupné v mobilnej aplikácii aj ako fyzický kupón, ktorý môžete darovať blízkemu pod stromček. 

Do ponuky dátových balíčkov pre Easy zaradí Telekom novinku známu už aj z mesačných programov ÁNO a Happy. Easy zákazníci si budú môcť aktivovať denný balík dát GIGA DEN, kde získajú 1 GB dát za 1,5 €. Balík bude platiť 24 hodín od aktivácie.

Ďalším benefitom bude bonus za pravideľné dobíjanie raz za mesiac. Podľa výšky dobíjaného kreditu sa odvíja výška bonusového:  

  • dobíjanie 5 € - bonusový kredit 0,5 € (10 %)
  • dobíjanie 7 € - bonusový kredit 1,4 € (20 %)
  • dobíjanie 10 € - bonusový kredit 2 € (20 %)
  • dobíjanie 12 € - bonusový kredit 2,4 € (20 %)
  • dobíjanie 16 € - bonusový kredit 3,2 € (20 %)
  • dobíjanie 25 € - bonusový kredit 7,5 € (30 %)
  • dobíjanie 50 € - bonusový kredit 15 € (30 %)

K pravidelnému dobíjaniu pripravil Telekom aj súťaž o 10 kolobežiek. Ak si ho zákazník aktivuje od 10. novembra do 10. decembra 2019, bude automaticky zaradený do žrebovania. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Celá diskusia 1 príspevok