V Telekome si cenu nového mobilu môžete znížiť vykúpením starého

Operátor spustil na šiestich mestách Slovenska pilotnú prevádzku výkupu telefónov. Peniaze sa odkúpené zariadenie dostanete priamo na účet.

Ak plánujete aktiváciu nového paušálu alebo predĺženie existujúcej zmluvy o ďalšie obdobie a zároveň máte záujem o nové zariadenie, môžete si konečnú cenu znížiť odkúpením starého telefónu. Počas pilotnej prevádzky dostanete financie za vykúpený mobil na účet.

Vykupované zariadenie musí byť plne funkčné, displej nie je poškodený, konštrukcia je v dobrom stave, nechýba žiadna jej súčasť a telefón dokáže fungovať bez pripojenej nabíjačky. Operátor uviedol aj orientačné výkupné ceny.

Napríklad za Xiaomi Redmi Note 8T dostanete 35 €, za Samsung Galaxy A20e 50 € a Apple iPhone 11 64 GB  o vás Telekom vykúpi za 240 €.  

Pilotná prevádzka bude prebiehať na prevádzkach:

  • OC Aupark, Bratislava
  • OC Avion, Bratislava
  • OC Mlyny, Nitra
  • OC Aupark, Žilina
  • OC Madaras, Spišská Nová Ves
  • OC Aupark, Košice

Vykúpené telefóny od zákazníkov sú buď recyklované alebo v prípade dobrej kvality repasované a putujú na používanie do krajín tretieho sveta. Partnerom Telekomu je firma Foxway.

V správe o novinke s výkupom telefónov Telekom informoval aj o zapojení do projektu ochrany lužných lesov. Prispel Bratislavskému regionálnemu ochranárskemu združenie (BROZ) na obnovu vzácnych mokradí neďaleko Gabčíkova na lokalite Istragov sumou 15-tisíc eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu