V letnej súťaži Telekomu hráte o 490 cien a hlavnú výhru v hodnote 10 000 eur

Do súťaže budú zapojení všetci zákazníci, ktorí si v období od 21. augusta do 8. októbra aktivujú niektorý z optických internetových programov. Každý týždeň sa žrebuje 70 výhercov, ktorí získajú notebooky, smart televízory, tlačiarne, robotické vysávače, monitory, smart hodinky a ďalšie ceny.

Pri príležitosti prvého výročia dosiahnutia míľnika milióna domácnosti pripojených na optiku a štartu doplnkovej služby Wow Wi-Fi, uvádza Telekom novú letnú súťaž, ktorá prebieha od 21. augusta až do 8. októbra 2023. Spolu sa súťaží o ceny vo výške 60-tisíc eur. 

Každý týždeň bude vyžrebovaných 70 šťastných zákazníkov, ktorí získajú atraktívne ceny známych značiek ako Apple, Acer, Philips, Canon a podobne. Celkovo sú pre výhercov pripravené ceny v hodnote až 50-tisíc eur. Na záver sa vyžrebuje výherca hlavnej ceny v hodnote 10-tisíc eur, ktorá mu doslova zmení obývačku. 

Výherca sa môže tešiť na profesionálnu rekonštrukciu obývačky z pera renomovanej architektonickej kancelárie Studio e Arch & Interiors. Súčasťou hlavnej ceny bude aj najnovší smart televízor značky Philips s ambientným podsvietením.

Do súťaže sa môže zapojiť každá fyzická osoba, ktorá v období od 21. 8. 2023 až 8. 10. 2023 uzavrie zmluvu o poskytovaní verejných služieb v optických programoch Magio Internetu na doma: OptikNET Štart, OptikNET Ideál, OptikNET Extra a OptikNET Max s viazanosťou 24 mesiacov

Služba musí byť zriadená na adresnom bode, kde pripojenie pevným optickým internetom nebolo aktívne v období najmenej šesť mesiacov pred uzavretím novej zmluvy. Kompletné informácie a pravidlá súťaže nájdete na webe telekom.sk/obyvacka.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu