Unikli detaily fotoaparátu Sony Xperia 1.1

S novým top modelom od Sony sa najčastejšie skloňuje názov Xperia 5 Plus, ale aj Xperia 1.1. Po renderoch sa teraz objavili nové podrobnosti, ktoré sa sústredia na štvoricu fotoaparátov.

Už budúci mesiac začína výstava MWC, na ktorej nebude chýbať ani Sony. Očakáva sa, že predstaví svoj top model pre rok 2020. V súvislosti s tým sa spomínajú názvy Xperia 5 Plus, ale aj Xperia 1.1.

Samotný výrobca o svojom novom smartfóne nezverejnil žiadne podrobnosti, a tak sa zatiaľ jedná len o špekulácie. Na internete sa už stihli objaviť aj rendery, ktoré odhaľovali dva stereo reproduktory na prednej strane a štvoricu fotoaparátov. 

Najnovšie neoficiálne informácie sa zameriavajú práve na detail snímačov. Hovoria o 64 Mpix hlavnom objektíve, ktorý doplní dvojica 12 Mpix a jeden periskop s 5-násobným optickým priblížením. Súčasťou má byť aj ToF senzor. 

Z ďalšej výbavy sa už dlhšie spomína Snapdragon 865 SoC a podpora sietí 5. generácie. Viac informácií zatiaľ nie je známych. Od tých oficiálnych nás delí necelý mesiac. Tlačovka Sony je ohlásená na 24. februára. 

Zdroj: androidnext.info


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu