Toto sú slovenské ceny a dostupnosť noviniek Google Pixel 8 a Pixel 8 Pro

Google nemá na slovenskom trhu oficiálne zastúpenie, nepatríme ani medzi krajiny, kde funguje Google Store, no predsa len sa tu smart zariadenie Googlu dajú kúpiť.

Ak máte záujem o nejaký Google produkt, máte niekoľko možností. Buď si kúpite zariadenie z oficiálnej distribúcie v zahraničí, využijete šedý dovoz s riskantnou zárukou a nejasným pôvodom, alebo zvolíte nákup cez overeného predajcu. Tu ale musíte počítať s vyššou cenou, než akú nájdete pri produkte v Google Store. 

Predajca si k odporúčanej cene výrobcu zvyčajne prihodí maržu, ktorá mu pokryje prípadné reklamácie a záručné opravy. Google poskytuje iba jeden tok záruku, na Slovensku máme zákonnú 2-ročnú lehotu. To bude musieť predajca zabezpečiť na vlastné náklady. 

Jedným z dôveryhodných predajcov, ktorí majú v ponuke Google produkty, je Alza. Na webovej stránke už nájdeme očakávanú dostupnosť, varianty smartfónov aj ich slovenské ceny. Predaj Pixel 8 a Pixel 8 Pro je naplánovaná na november. Ceny, pamäťové a farebné verzie sú v obchode nasledovné:

- Pixel 8 128 GB: 869 eur (čierna, sivá, ružová)

- Pixel 8 256 GB: 939 eur (čierna, sivá, ružová)

- Pixel 8 Pro 128 GB: 1199 eur (čierna, sivá, modrá)

- Pixel 8 Pro 256 GB: 1259 eur (čierna, sivá, modrá)

Zdroj: alza.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu