The Quarry premení bujarý večierok v tábore na noc plnú hrôzy

Nový projekt Supermassive Games nám naservíruje horor v detskom tábore. V hlavných úlohách sa predstavia herci z filmov Vreskot či Insidious. Nervydrásajúci zážitok nás čaká už toto leto.

Supermassive Games sú známi majstri hororu, ktorí majú na konte hity ako Until Dawn, The Inpatient či sériu The Dark Pictures Anthology. Po chvíľke ticha predstavili svoj najnovší projekt The Quarry. Už tradične pôjde o hororovú adventúru a o vydanie sa tentokrát postarajú 2K Games. 

Dejiskom bude letný tábor v lesoch na severe New Yorku. Po úspešnom lete majú vedúci tábora pred sebou poslednú noc. To znamená žiadne deti, dospelí ani pravidlá. Jediným plánom je bujarý večierok, na ktorom sa bude odohrávať filmovo ladený a poriadne napínavý príbeh deviatich tínedžerských postáv.  

Čoskoro sa však nevinná situácia zvrtne a párty sa premení na noc plnú hrôzy. Iba vy ako hráč budete rozhodovať o osudoch jednotlivých postáv. Už tradične ich stvárni zostava profesionálnych hercov. 

Zo známych mien sa predstaví napríklad Justice Smith (Jurský svet), David Arquette (Vreskot) či Lin Shaye (Insidious. Každé vaše rozhodnutie bude mať dôsledok a môže pre niekoho znamenať smrť. The Quarry vyjde 10. júna na PC, staré aj nové konzoly. 

Zdroj: quarrygame.2k.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu