Telekom: Xiaomi Watch S1 v ponuke a k Samsung Galaxy Watch4 LTE získate druhé hodinky za jednu cenu

Operátor pridal do ponuky zariadení nové smart hodinky od Xiaomi a nový bundle, ktorý obsahuje dvoje hodinky od Samsungu za jednu cenu. Došlo aj k plošnému zníženiu cien pre smartfóny i nositeľné zariadenia zo skupiny paušálov 1 až 5.

Xiaomi Watch S1 (základné info) ponúkajú 1,43-palcový AMOLED displej s jemným rozlíšením 466 x 466 bodov krytý zafírovým sklom, takže je chránený proti poškriabaniu. Hodinkám nechýbajú viaceré známe funkcie, ako meranie srdcového tepu, hladiny kyslíka v krvi SpO2, úrovne stresu či fyzickej aktivity a spánku. 

Na výber máte až 117 športových režimov, nechýbajú im hovory cez Bluetooth a pri bežnom používaní vydržia približne 12 dní v pohotovostnom režime alebo 24 dní v úspornom režime. Xiaomi Watch S1 kúpite v Telekome v čiernej farbe. K paušálu T Ideál 26 zaplatíte akontáciu vo výške 29 eur, mesačný poplatok je nastavený na 4 eurá. 

Od začiatku mája sa v ponuke Telekomu nachádza bundle dvoch hodiniek - Samsung Galaxy Watch4 46mm BT + Watch4 40mm BT) a tento týždeň zaradil operátor ďalší: 

  • Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm LTE + Samsung Galaxy Watch4 44mm LTE
  • Samsung Galaxy Watch4 44mm LTE + Samsung Galaxy Watch4 44mm LTE

Recenziu smart hodiniek Galaxy Watch4 sa dočítate v tomto článku. K paušálu T Ideál 26 zaplatíte pri kombinácii veľkosti 42 mm + 44 mm akontáciu vo výške 29 eur, mesačný poplatok 12 eur. Dvojica hodiniek 44 mm + 44 mm má takisto akontáciu 29 eur, mesačný poplatok vo výške 10 eur. 

O nových dvojiciach smartfónov a špeciálnej cene pre vybrané smartfóny značky Samsung a Motorola, sme písali začiatkom júna

Poslednou novinkou je plošné zníženie cien pre smartfóny a nositeľné zariadenia zo skupinu paušálov 1 až 5 (t.j. od Základ 12 do Nekonečno 39):

  • obľúbená kategória telefónov má nižšie ceny o 8 až 72 €
  • štýlová kategória telefónov má nižšie ceny o 20 až 66 €

 Zdroj: Telekom
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu